Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Nástrahy, návnady, finty

• Toto téma obsahuje celkem 1,699 odpovědí. Do diskuze (164 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Piva a poslední změna proběhla před 5 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 1,700)
  • Autor
    MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Duke

Nám ty obrázky nevadily, však sem o tom nenapsal ani půl slova. Vadilo by, kdyby jste si udělal svůj e-shop a házel sem linky na něj. Obrázky jsem vám vrátil do příspěvku na straně 7.

S ohledem na výše napsané se dedo145 omlouvám za můj příspěvek, který rozbouřil emoce.

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

MifakM však ty jsi taky nic špatnýho neudělal.

Když to napíšu v globále, tak vadí akorát linky(adresy) na tuzemský a slovenský eshopy. Pokud někdo dá link na ebay.com nebo amazon.com atd. tak je to naprosto v pořádku.

A už toho nechme a poďme se bavit o rybolovu …

Radyn
    Účastník
    (600 odpovědí)

Přesně tak!řekne mi uz nekdo jestli má zkušenosti s tim lepením těch navazců

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

To MifakM : omlouvat se není potřeba,já se ani neurazil ba ani nenasral.Myslím si ale ,tak jak napsal Duke,že jsem neporušil žádné pravidlo.Není důležité jestli tu gumy visí anebo ne,důležité je jestli se na ně chytá anebo ne.Průběžně budu informovat.Jestli budou Honzovy mystiky lepší tak samozřejmě budu chytat na ně.Jsme prakticky sousedi,protože na Dolmoy to mám hodinku rychlé jízdy na lodi.

Doršák
    Účastník
    (1115 odpovědí)

TO Radyn: nemáš to lehký chlape 😎

bulik
    Účastník
    (334 odpovědí)

tak ještě jednou, já bych taky rád věděl něco o tom lepení návazců:-x:-P:-|:-E:-S:-)

Kejra
    Účastník
    (62 odpovědí)

Přes lepení byl Šembera…ale ten si to vzal do hrobu:-D:-D

shark
    Člen
    (486 odpovědí)

to MifakM

Pokud jsi zjistoval jestli se ty ryby daji prodat…tak mi prijde drobek ujety tvrdit ze jen ze zvedavosti:-D

Odpoved byla ze nevi kdo by to koupil…

Ale co kdyby odpoved byla ze to koupi…?

Vis ale o to ani nejde…jde zejmena o to ze te jinde trapilo ze treba ty ryby nekdo proda…Ale to nemyslim ze jsi jedinej kdo s tim ma starost…a to zase trapi mne:-?

Druha vec je tva omluva dedovi,to udela jen rovnej chlap a to si cenim!

shark
    Člen
    (486 odpovědí)

to Duke

Predem musim ric neco jako podekovani za tehle stranky a honor za tu praci kolem.

Naprosto v budoucnu respektuji pozadavek ,,stop politice,,

Jen na vysvetleni par poslednich vet na tuhle temu.

Zalozil jsem rubriku na temu politika zejmena kuli tomu ze se tahle tema zacla objevovat v rubrikach kam opravdu nepatri.Casto jsem musel reagovat a nechtel jsem tak cinit na ukor jinych tem o rybach.

Tuhle rubriku navstivilo docela hodne lidi a do popredi se casto dostavala prave zasluhou lidi ktery tam psali o jeji zruseni(ja ji neozivuji a kdyz tak jen reaguji)

Tema hokej,nabozenstvi nebo blondinky evidentne nevadi …ale politika ano…OK nebudeme o tom psat kdyz tak rozhod spravce.

Jestli rozhod spravne musi zvazit jen on…

PS.rasizmus je dobra tema…ovsem kdybch psal co si myslim tak porusuji zakony CR…Takze si to vsichni muzete jen myslet ale MLCET!

Neco mi to pripomina…neco z minulosti…jen netusim co

😀

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

2 shark:

No prostě to tady stojí za prd, ať už sou u kormidla pravičáci, nebo levičáci. V tom politickým vlákně se stejně nic extra neřešilo… já osobně už cca 2 roky politiku, zprávy a CZ/SK TV vysílání nesleduju. Je to o ničem. Buď tam sou vykradený věci typu Dirty Job jak si psal, nebo reality show sice v licenci, ale na to se taky nedá koukat…

Radši hraju po netu (treba i s Amikama) na Xbox360 nebo na Playstation3, když mám čas.

A už se fakt vrátíme k původnímu tématu Nástrahy, návnady, finty.

Co nebude k tématu, tak mě posílejte na Soukromé zprávy.

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

zdeneko
    Účastník
    (439 odpovědí)

Co to je Harty?

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

zdeneko napsal:

Co to je Harty?To jsou nějaké nové gumy.Kamarád mi je doporučil,ale já jsem spíše pilkrovej.Tak jsem to jen nahodil sem na vlákno co nato ostatní.

Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

To jsou pěkné nástrahy.Kde se to dá sehnat?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 1,700)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Nástrahy, návnady, finty

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...