Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Nástrahy, návnady, finty

• Toto téma obsahuje celkem 1,699 odpovědí. Do diskuze (164 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Piva a poslední změna proběhla před 5 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 1,700)
  • Autor
    Petr Novák
    Účastník
    (1356 odpovědí)

no dobre. Ale uz tady byla i nejaka hruba cena. Jestli je to reklama neposoudim, ale do gumovych nastrah nejenom od Michala nebo Honzy Dufka jsem tak trochu blazen a zajimalo by me kde bych tohle do budoucna mohl koupit? Nejlepsi by bylo se s Michalem domluvit a prodavat primo tady.

shark
    Člen
    (486 odpovědí)

a zase sme spatky u temy ZAVIST!

Je to az neuveritelne nakolko su niektore reakcie pokladane za normalne ci az spravne!

No to uz niekto zbohatne na par gumach!!!

Busines a reklama jak hovado!

Jediny kto ma co k tomu povedat je spravca alebo majitel vebu!!!

Ale to nie, to sa vzdy najde nejakej ,,prajnej,, kolega co ma plnu hlavu starosti abi niekto nahodou nemal viac nez on!Reklama zadarmo…no to tak!Zrusit,zmazat!!!Ale ano ak ma tento nazor majitel vebu…ale co to trapi niekoho ineho!?!?

Podla mna takato debata nikoho neposkodi,a ak si niekdo za to narokuje nejaku platbu(comu neverim) tak sa musi ozvat on!

HNUS ake starosti maju niektory ludia!

shark
    Člen
    (486 odpovědí)

to MifakM tvoja ,,etika,, je v riti v momente ked si napisal tvoj prispevok!

Mimochodom nedavno si prave ty mal keci o etike ked sa ti nepacilo ze niekdo spomenul predaj ryb…

A aha ho , pred par dnami od teba zas citam ze si skusal predat nejake ryby domacim v Norsku!!!

Teba chlape nepoznam a rad bi som sa mylil…ale mam pocit ze si budto velmi mlady alebo velmi blby!!!!

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

To shark. Opět temperamentní příspěvek.

Bingo, něco na tom tvém příspěvku asi bude pravda.

Je tady spousta dle Mifaka ,, černých reklam,, .

Na jedné straně umí poradit (mapy ,návody, rady atd ) a na druhé pomáhá DUKEovi.

Ale, je to diskusní fórum.

Měla by tu být, tak jako na jiných fórech nějaká volnost slova a názoru v rámci etiky.

V pravidlech : Pravidla

Je snad bod 4. Který zakazuje pouze propagaci jiných webů

4) Propagovat jiné webové stránky podobného zaměření není povoleno. Krátkodobá/odůvodněná výjimka je možná na žádost administrátora.

A tento bod snad porušil každý z nás.

Spousta reklam byla vymazána, některé se nechávají .

Vždy to je záleží na adminovi , co smaže , a co nechá.

100 lidí 100 názorů.

Tak jak Honza žije 1/2 roku v Norsku a propaguje zde své výrobky, ( A nikdo ,, obvzvláště MIFAK ,, nepíše , že se jedná o reklamu,

Tak i Dedek 145 bude též žít 1/2 roku v Norsku a má své nadšení pro Mořský rybolov.

A mohu potvrdit, že to, co má dědek 145 napotápěno , nasurfováno a odchytáno po světě má zde málo kdo.

( Samozřejmě mimo kima, pafky, a dalších světaznalých , abych někoho neurazil )

Hotovo. Du spát. Za chvilku vstane Šroubek , odstřihne mě, a sobě a dalším 10-ti vydrám zase jeden centimetr a něco napíše.

A třeba sem hodí foto super nástrahy, na co budem chytat.

A stejně. Kometa vyhraje.

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

007krivanek napsal:

To shark. Opět temperamentní příspěvek.

Bingo, něco na tom tvém příspěvku asi bude pravda.

Je tady spousta dle Mifaka ,, černých reklam,, .

Na jedné straně umí poradit (mapy ,návody, rady atd ) a na druhé pomáhá DUKEovi.

Ale, je to diskusní fórum.

Měla by tu být, tak jako na jiných fórech nějaká volnost slova a názoru v rámci etiky.

V pravidlech : Pravidla

Je snad bod 4. Který zakazuje pouze propagaci jiných webů

4) Propagovat jiné webové stránky podobného zaměření není povoleno. Krátkodobá/odůvodněná výjimka je možná na žádost administrátora.

A tento bod snad porušil každý z nás.

Spousta reklam byla vymazána, některé se nechávají .

Vždy to je záleží na adminovi , co smaže , a co nechá.

100 lidí 100 názorů.

Tak jak Honza žije 1/2 roku v Norsku a propaguje zde své výrobky, ( A nikdo ,, obvzvláště MIFAK ,, nepíše , že se jedná o reklamu,

Tak i Dedek 145 bude též žít 1/2 roku v Norsku a má své nadšení pro Mořský rybolov.

A mohu potvrdit, že to, co má dědek 145 napotápěno , nasurfováno a odchytáno po světě má zde málo kdo.

( Samozřejmě mimo kima, pafky, a dalších světaznalých , abych někoho neurazil )

Hotovo. Du spát. Za chvilku vstane Šroubek , odstřihne mě, a sobě a dalším 10-ti vydrám zase jeden centimetr a něco napíše.

A třeba sem hodí foto super nástrahy, na co budem chytat.

A stejně. Kometa vyhraje.

;-);-);-);-) 83

Jisto
    Účastník
    (314 odpovědí)

Ježíšku na křížku, za 83?! To bych asi nepřežil, naštěstí za 14!! na Roan (kousek nad Bakanem)

Radyn
    Účastník
    (600 odpovědí)

Radyn napsal: Máte někdo zkušenosti s tímto navazováním pomocí lepidla?

http://hobby.idnes.cz/rybolov-lepidlo-misto-klasickych-navazcu-fg6-/rybareni.aspx?c=A120403_135401_rybareni_bma

Ptal sem se jestli máte někdo zkušenosti a vy mě to tady zaserete hádkama.na hádání máte jinej chlívek co založil shark.

Doršák
    Účastník
    (1115 odpovědí)

TO All: Sakra chlapy nebuďme jak hovada.A kdo si tady někdy nepřihřál někdy polívčíčku? Ruku na srdce….

Nejvíc se tím asi baví SIM , který tady visí furt, takže to už mohl kdykoliv smáznout.:-|

83 83 83 83 83 83 83 83 83 83 83 83 83 83 83 83 83 83 83 83 83 83 83

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

shark napsal: to MifakM tvoja ,,etika,, je v riti v momente ked si napisal tvoj prispevok!

Mimochodom nedavno si prave ty mal keci o etike ked sa ti nepacilo ze niekdo spomenul predaj ryb…

A aha ho , pred par dnami od teba zas citam ze si skusal predat nejake ryby domacim v Norsku!!!

Teba chlape nepoznam a rad bi som sa mylil…ale mam pocit ze si budto velmi mlady alebo velmi blby!!!!

Ty jsi sharku bud uplne mimo…

nebo na necem jedes… chtel bych v tom pripade znat Tveho dodavatele 😀

To co zminujes o prodeji byla pouze reakce na dotaz co s nadmernym ulovkem. Odpovedel jsem pouze to, jak to obycejne chodi. Tady je ten text co sjem psal:

Údajně se dají velké kusy i prodat místním rybářům. Tohle však potvrdit nemohu, nemám s tím žádné zkušenosti. Jednou jsme se na to ptali, ale domácí nevěděl o nikom, kdo by je odkoupil.

Nikde nepíšu, že jsem ryby chtěl prodat, jen to že jsem se na to ptal. Ta otázka mne samotného zajímala, ale ne proto že jsem chtěl zpeněžit ryby, nýbrž proto abych zjistil co je na tom pravdy. Toť vše.

Tak mi prosím přestaň “vkládat do úst” něco so jsem neřekl, nebo nenapsal. Děkuji.

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Myslíte si že mě to mazaní příspěvků baví? Ani trochu! 99% uživatelů si zde sděluje zážitky, rady a tipy k mořskýmu rybolovu k čemuž tyto stránky slouží a k čemuž byly z větší části vytvořeny. Pokud se to někomu nelíbí, že se jsou zde mazány linky na konkureční e-shopy, tak ať ty linky nevkládá.

Pokud si někdo myslí, že má (vyrábí) tak super produkt/nástrahu a že by byla škoda, aby o tom ostatní nevěděli, tak nejlepší cesta jak “to” dostat mezi lidi, je napsat na michal@rybolovnorsko.cz a domluvit se na formě prezentace, případně o umístění do našeho eshopu a ne to sem fláknout a doufat, že to nesmažu.

Taky sou zde soukromé zprávy, když už někdo má nutkání šířit link na na cizí eshop, ale chápu, že to není tak efektivní jako to prásknout přímo do nějakýho tématu… Ono zadavát cca 1900 SZ nějakej čas zabere.

Jak píše 007krivanek v pravidlech v bodě 4 je to jasně napsáno a každý kdo zde chce přispívat by to měl respektovat. Beru, že pravidla nejsou pořád na očích… Nebo byste chtěli aby při otevření diskuze napřed vyskočila stránka s pravidly, kde byste museli zaškrtnout “Přečetl jsem si pravidla a budu se podle nich chovat”?

A nakonec bych rád vyzval uživatele shark ať se vrátí k lovu žraloků a k rybolovu jako takovému. Hodnocení politicko-sociální situace v Čechách, na Moravě a na Slovensku sem nepatří a stejně to už sklouzávalo skoro k rasismu.

Děkuji všem za pochopení.

Znovu dodávám, že z mazaní příspěvků, či BANování uživatelů mě nijak nerajcuje a nemám z toho potěšení.

Jinak já to mám za 4

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

2 DUKE

tak si to tam chlape pořádně užij, hlavně ať vám vyjde počasí a ať jsou ty potvory dostatečně hladový (ale něco tam nechte i pro nás). Doufám, že nás nenecháš v něvědomosti a budeš pravidelně vkládat kde, co a jak taháte 🙂 🙂

Šťastnou cestu tam i zpět 🙂

Už máš sbaleno?

Pafka

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

V dobrý počasí taky doufám… Budu psát každej den, i když by se na vodu nevyjelo, tak aspoň napíšu jaká “kultura” probíhá na baráku. Sbaleno ještě nemám, teprve dneska sem začal prát oblečení, balit se budu až v sobotu…

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Obrázky jsem odstranil.Chtěl jsem jen splnit slib z předchozí debaty že gumy ukážu.Možná,kdybych zveřejnil fotky amatérštější,tak by to nevyvolalo takovej rozruch.

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

dedo145 napsal:

Obrázky jsem odstranil.Chtěl jsem jen splnit slib z předchozí debaty že gumy ukážu.Možná,kdybych zveřejnil fotky amatérštější,tak by to nevyvolalo takovej rozruch.

Nám ty obrázky nevadily, však sem o tom nenapsal ani půl slova. Vadilo by, kdyby jste si udělal svůj e-shop a házel sem linky na něj. Obrázky jsem vám vrátil do příspěvku na straně 7.

Michal
    Účastník
    (246 odpovědí)

Jo,jo,než se do toho vprsil Mifak,tak byl klid a každý se rád podíval,jak jsou lidé šikovní a co dokážou vyrobit.Někdy je aktívní b…c horší než třídní nepřítel,neníliž pravda….:-D:-D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 1,700)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Nástrahy, návnady, finty

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...