Hasvik, NO
temperature icon -3°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -4°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Nástrahy, návnady, finty

Zdravím všechny.

Každý, kdo jezdí do Norska má jistě nějakou fintu, nebo oblíbenou nástrahu, nebo jenom malinko jiný způsob použití známé nástrahy. Pravděpodobně na tomto webu již vše proběhlo (nebo téměř vše), ale nejsem si vědomý, že by to bylo jako samostatné téma, sloužící k rozšíření našich obzorů pro ty, kdo do Notska jezdí už déle, pro ty kdo začínají to může být velmi užitečný zdroj informací. Samozřekmě sem patří i nástrahy a návnady tradiční, dále i typy, finty apod. Sám bych začal mojí nejoblíbenější nástrahou na Polaky. Jedná se o modifikaci tzv."Hauserova peří" . Není to můj objev, ale už dvě výpravy do Norska to byla moje nej nástraha. Používám ji při lovu ze břehu (skály - mírný sklon, hodně "trávy"). Pomalu vláčím těsně nade dnem. Úžasné záběry polaků 70-90 cm. V lokalitě kam jezdíme je to jistě nástraha nejůčinnější. Loni jsem za hodinu chytil takovýchto polaků 5. Parťáci okolo mě- bylo jich dalších 5, chytili polaka jediného a takhle to bylo vždy, když byly pto tuto nástrahu podmínky. Ty podmínky jsou důležité, protože je to nástraha lehká, špatně létá a bere ji vítr. Takže je nutné téměř bezvětří. Když, ale vyjde počasí, svítí sluníčko, nefouká, prut 2,7 10-30g, silon 0,22-- PÁNOVÉ TAK TO JE ORGASMUS. Prosím pánové a dámy pište, pište...

Odpovědět

To Harty : Tak to už je jiné kafe

To Harty: šablony na pilkry jste si dělal sám, nebo koupil? dík

To Piva : Nevím jak Harty,ale já si dávám dělat všechny formy na odlévání od FORMYBRNO,Jsou tam příznivé ceny a máš výhodu,že ti vyrobí formu přesně podle tvé požadavky a dodá ti k tomu i perka a popřípadě háky.Další výhoda je že ti udělá v jednom tvaru i více váhových modifikací,takže jedním vrzem si odleješ např.40g,50g a 60g.Múžeš si tam poslat pilkr anebo jig s požadavkou na úpravu anebo na přesnou kopii a vše bude splněno k tvé spokojenosti.A to nedělám reklamu,ale je to moje zkušenost.

Tak tady jsou slíbené obrázky hammerů a ještě šlechtíme nějaké barvy do růžova.Délka je 12cm ,hmota absolutně zdravotně nezávadná a odolná vůči rozpouštění ve vyšších teplotách.K tomu jsou dobré jigy 30 - 50g

Že to až tak doladíte barevně jsem nečekal.

Klobouk dolů, krásná práce.

2 dedo145

tak to je opravdu pěkná práce a já myslel, že se na nás vykašleš s těma fotkama:-D

kolik u Tebe stojí kus?? pokud se to sem může napsat, jen pro informaci...8-)

Právě jsme dokončili vývoj,testování a počítáme náklady a z toho vyplyne cena.Do velikonoc by to mělo být,ale cena bude někde okolo 30 kaček

Tak toto jsou jarní barvy,konečně namíchané a myslím že působivé

[

To dedo 145:

No už se těším na testování.Zbývá nám do něj ještě 9dní.je to tak daleko, že se se ještě moc netěším.....:-D

Jen jestli už budou polaci v Bzíkárně....

To Dorsak :Určitě se tam už bzikají a čekají na nás.Za kolik to vlastně máme?

To Vlkous : Promiň že tak pozdě reaguji,ale v podstatě máš úplnou pravdu a barvy byly ladény takto Black-pink -dorš,silver blue -sleď, black gold -polak a black blue -keller.Na fotkách je to trochu zkreslené ,ale skutečnost je trochu lepší.

[citace]dedo145 napsal:

[/citace]

No nevim jestli to neni trochu za hranou etiky... Nevim take jestli to nemate se SIMem domluvene, pokud ano, tak se predem omlouvam.

Ale presentovat takhle okate a nabizet druh zbozi, ktere ma SIM v e-shopu (gumy). Tedy z meho pohledu celkem nevkusna a nekala reklama.

Máte někdo zkušenosti s tímto navazováním pomocí lepidla?

http://hobby.idnes.cz/rybolov-lepidlo-misto-klasickych-navazcu-fg6-/rybareni.aspx?c=A120403_135401_rybareni_bma

To MifakM : U Sima jsem ještě ani jednou nebyl i když se k němu už dost dlouho chystám.Viděl jsem na e-shopu podobné výrobky,ale tu se jedná o úplně nový materiál a má úplně jiné vlastnosti.Pomáhal jsem jenom při vývoji,testování a výrobě forem.Tyto gumy ještě nejsou v prodeji a já mám jenom testovací kousky.V podstatě je ani nenabízím na prodej,ale chlapi chtěli vidět fotky tak jsem je uveřejnil.Kdyby byly volně prodejné tak bych maximálně hodil adresu výrobce anebo prodejce .

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!