Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Nástrahy, návnady, finty

• Toto téma obsahuje celkem 1,699 odpovědí. Do diskuze (164 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Piva a poslední změna proběhla před 5 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 1,700)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

To Harty : Tak to už je jiné kafe

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

To Harty: šablony na pilkry jste si dělal sám, nebo koupil? dík

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

To Piva : Nevím jak Harty,ale já si dávám dělat všechny formy na odlévání od FORMYBRNO,Jsou tam příznivé ceny a máš výhodu,že ti vyrobí formu přesně podle tvé požadavky a dodá ti k tomu i perka a popřípadě háky.Další výhoda je že ti udělá v jednom tvaru i více váhových modifikací,takže jedním vrzem si odleješ např.40g,50g a 60g.Múžeš si tam poslat pilkr anebo jig s požadavkou na úpravu anebo na přesnou kopii a vše bude splněno k tvé spokojenosti.A to nedělám reklamu,ale je to moje zkušenost.

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Tak tady jsou slíbené obrázky hammerů a ještě šlechtíme nějaké barvy do růžova.Délka je 12cm ,hmota absolutně zdravotně nezávadná a odolná vůči rozpouštění ve vyšších teplotách.K tomu jsou dobré jigy 30 – 50g

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

Že to až tak doladíte barevně jsem nečekal.

Klobouk dolů, krásná práce.

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

2 dedo145

tak to je opravdu pěkná práce a já myslel, že se na nás vykašleš s těma fotkama:-D

kolik u Tebe stojí kus?? pokud se to sem může napsat, jen pro informaci…8-)

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Právě jsme dokončili vývoj,testování a počítáme náklady a z toho vyplyne cena.Do velikonoc by to mělo být,ale cena bude někde okolo 30 kaček

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Tak toto jsou jarní barvy,konečně namíchané a myslím že působivé

[

Doršák
    Účastník
    (1115 odpovědí)

To dedo 145:

No už se těším na testování.Zbývá nám do něj ještě 9dní.je to tak daleko, že se se ještě moc netěším…..:-D

Jen jestli už budou polaci v Bzíkárně….

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

To Dorsak :Určitě se tam už bzikají a čekají na nás.Za kolik to vlastně máme?

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

To Vlkous : Promiň že tak pozdě reaguji,ale v podstatě máš úplnou pravdu a barvy byly ladény takto Black-pink -dorš,silver blue -sleď, black gold -polak a black blue -keller.Na fotkách je to trochu zkreslené ,ale skutečnost je trochu lepší.

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

dedo145 napsal:

No nevim jestli to neni trochu za hranou etiky… Nevim take jestli to nemate se SIMem domluvene, pokud ano, tak se predem omlouvam.

Ale presentovat takhle okate a nabizet druh zbozi, ktere ma SIM v e-shopu (gumy). Tedy z meho pohledu celkem nevkusna a nekala reklama.

Radyn
    Účastník
    (600 odpovědí)
    Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

To MifakM : U Sima jsem ještě ani jednou nebyl i když se k němu už dost dlouho chystám.Viděl jsem na e-shopu podobné výrobky,ale tu se jedná o úplně nový materiál a má úplně jiné vlastnosti.Pomáhal jsem jenom při vývoji,testování a výrobě forem.Tyto gumy ještě nejsou v prodeji a já mám jenom testovací kousky.V podstatě je ani nenabízím na prodej,ale chlapi chtěli vidět fotky tak jsem je uveřejnil.Kdyby byly volně prodejné tak bych maximálně hodil adresu výrobce anebo prodejce .

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 1,700)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Nástrahy, návnady, finty

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...