Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Nadlimitní množstí ryb
- Toto téma obsahuje celkem 167 odpovědí. Do diskuze (59 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel JAKABO a poslední změna proběhla před 11 roky a 6 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#61325 3.5.2013 v 11:31
také se přimlouvám za smazání, ať si každý vozí na co má nervy a žaludek, zákon znají všichni, tak proč to tu řešit.
#61494 5.5.2013 v 11:14Nevim, proc by se melo toto tema mazat.
na zacatku jsou uzitecne odkazy a informace.
#61543 5.5.2013 v 14:05Ano Janko, na začátku bylo téma správné:-(:-D
#61544 5.5.2013 v 14:24Jiran napsal:
Ano Janko, na začátku bylo téma správné
Jenomže potom se to zvrtlo. :-|:-|
#61549 5.5.2013 v 14:47husky19 napsal:
Jiran napsal:
Ano Janko, na začátku bylo téma správné
Jenomže potom se to zvrtlo.
Bohužel:-(
#61564 5.5.2013 v 17:20Paní Janka řekla nemazat,tak je zbytečné o tom polemizovat.Co zbytečné,nevhodné!!!:-|
#61605 5.5.2013 v 18:51Hodně již bylo řečeno, ale jedna věc nepadla. Já si myslím, že kontrolu na hranicích je schopen zařídit také majitel ubytování. Norové nechápou takové jednání a pokud na hranice pošle vaši RZ, tak je kontrola jistá….
#61615 5.5.2013 v 21:36Při naší návštěvě v Dyrsfjordu nás skontrolovala rybářská stráž /snad/,včetně obsahu mrazáků,ofotili PZ všech přitomných aut. Při odjezdu přes Kilpisjarvi nás ani ne po 2km předjela škodovka,vystoupili 2 celnáci,nechali nás vyložit pár tašek,zeptali se kolik vezeme ryb.Naše odpověď byla 3 bedny,šáhli do jedné kde jsme ryby neměli,zeptali se na alkohol a nato nás nechali odjet.
#61635 6.5.2013 v 4:18to Fous – to jako že vám vlezli do chaty?Drsný teda…….
#61824 7.5.2013 v 23:53No co, přijeli jsme po problémeh s autem o půl dne déle,naplnili jsme mrazák přivezeným jídlem,chlebem……..a nebyl problém otevřít kobntrole mrazák.
#61845 8.5.2013 v 15:35leiter napsal: vidíš, jak jsem starej, tak jsem blbej
To Vlastina: to abych kažýdé Norsko čekal nějakou hlášku od ” kamarádů”
nééé,pane já jen chtěla napsat,že se to párkrát opravdu stalo.
Lidé jsou různí a asi tady také něco prásknu…
U jedné CK (nenapíšu oni si to tady možná přečtou a poznají se)
jsem byla ubytovaná spolu s mužem na jedné chatě a s námi i několik inženýrů,doktorů a kradli lososi přímo ze sádek.Když jsem pozdě večer vyšla na molo a mrkla jsem jestli je vše ok,už z dálky křičeli,proč jsem venku”to paní nic v TV nedávají,že tu špehujete?” Ale já nebyla sama kdo je viděl a později nahlásil.Asi každý ví,že to měli velmi drahý úlovek:-( a není to fikce…je to fakt:-P
#61848 8.5.2013 v 16:18vlastina napsal: leiter napsal: vidíš, jak jsem starej, tak jsem blbej
To Vlastina: to abych kažýdé Norsko čekal nějakou hlášku od ” kamarádů”
nééé,pane já jen chtěla napsat,že se to párkrát opravdu stalo.
Lidé jsou různí a asi tady také něco prásknu…
U jedné CK (nenapíšu oni si to tady možná přečtou a poznají se)
jsem byla ubytovaná spolu s mužem na jedné chatě a s námi i několik inženýrů,doktorů a kradli lososi přímo ze sádek.Když jsem pozdě večer vyšla na molo a mrkla jsem jestli je vše ok,už z dálky křičeli,proč jsem venku”to paní nic v TV nedávají,že tu špehujete?” Ale já nebyla sama kdo je viděl a později nahlásil.Asi každý ví,že to měli velmi drahý úlovek a není to fikce…je to fakt
Dobře jim tak!
#61849 8.5.2013 v 16:26Tomu se nechce ani věřit, že to někomu vůbec stojí zato:-E:-E:-E
#61859 8.5.2013 v 18:14Sice nechápu proč na Soroyu když Vás stejně celnící vykostí , ale dobrá cesta kde se nekontroluje je Švédsko Norsko nad Oslem . Přes lesy , Lze celkem bez potíží provést 200-400 kg ryb .(Janka ty zase neplaš a nemíchej se do toho s předpisy , píšu jen co lze a nelze ) Cokoliv přes Finsko a Umeu a podobně je ted problém .
#61860 8.5.2013 v 18:14Ještě jedna dobrá poučka ,dohodnout se s nějakou cestovkou a obětovat jednu bednu majiteli a naskládat do autobusu nebo vleku klidně 10 beden . To nikdo neřeší . Samo sebou moralisti budou mít zase potíž ale je to řešení . Vždycky kontrolujou Norové a Finové nesrovnatelně víc osobáky než autobusy . Pokud mám dovést 200 kg kelerů a dorshů , tak je super nebejt lakomej a dát jednu dvě bedny řidiči autobusu co jede do ČR a vše je v pohodě . (PS Janka zase prosím nekomentuj , je to problém těch co chtějí přivést domu ryby a nejsou uplný pitomci a ekologové)
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Nadlimitní množstí ryb