Zdravim damstvo a panstvo,
Potreboval by som radu, ked utiahnem brzdu na multiplikatore, tak mi nedrzi, preklzuje. Viete v com je problem? Vopred dakujem za odpovede, rady.
Zdravim damstvo a panstvo,
Potreboval by som radu, ked utiahnem brzdu na multiplikatore, tak mi nedrzi, preklzuje. Viete v com je problem? Vopred dakujem za odpovede, rady.
[citace]Naki napsal:
To se hned pozná znalec a opravář.[/citace]
Naki, to jsem prostě musel napsat:-P
Odpovědět
Neprokluzuje ti akorát šňůra? Je to nejčastější problém ... stačí převinout.
Odpovědět
Igorko, tady na blbce nenarazíš. :-D:-D:-D:-D:-D Jiřan je jinak fakt hodnej kluk, ale je to trochu vtipálek.
Odpovědět
[citace]Jiran napsal:
Naki napsal:
To se hned pozná znalec a opravář.
Naki, to jsem prostě musel napsat[/citace]
nemusel, ale je to dobrý
Odpovědět
[citace]DOSKY napsal:
Igorko, tady na blbce nenarazíš. Jiřan je jinak fakt hodnej kluk, ale je to trochu vtipálek.[/citace]
Došky, když nevíš ani o jaký typ se jedná, tak jsem to v legraci musel napsat.
Odpovědět
Corboss 510 a 610
Nie, snura nepresmykuje. Nedrzi brzda.
Odpovědět
Igorko, teď vážně.
Nevím nic o péči a údržbě tvého multiku a ani nevím o jaký typ se jedná, ale možná by se chyba odstranila:
1) výměnou lamel v brzdě
2) přidáním podložky pro silnější dotah brzdy
3) chybí ti na cívce malý trn, který je tam právě kvůli prokluzu pletenky
4) před navinutím pletenky cívku omotej izolačkou, potom ti pletenka nebude neprokluzovat.
Držím palce:-D
Odpovědět
Cormoran Corboss 510 má brzdu hvězdicovou
a 610 má brzdu pákovou vícelamelovou.
To tě zlobí oba dva multíky?
Odpovědět
[citace]Jiran napsal:
Cormoran Corboss 510 má brzdu hvězdicovou
a 610 má brzdu pákovou vícelamelovou.
To tě zlobí oba dva multíky?[/citace]
Ano, obidva. A ako naschval na buduci tyzden vyrazame :-x
Odpovědět
Stává se také že při údržbě se vazelína dostane
k lamelám. Stačí je vyprat v benzínu.Řešil jsem
před mnoha lety stejný problém. Karel
Odpovědět
Ahoj igorko, Ty víš že bych na Tebe neprudil, tak budeš chápat že to je prostě jen můj názor:
[citace]igorko napsal:Viete v com je problem? Vopred dakujem za odpovede, rady.[/citace]
Tuším v čem je problém - rád bys používal tuhle parodii na multiplikátor k rybolovu.
Ona ta myšlenka podprutového multíku s klikou nalevo je zajímavá a líbivá, ale pokud propátráš zdejší diskusi trochu do historie, najdeš informace (svědčící o tom že provedení už tak dobré jako myšlenka není - i když i přesto má své zastánce) na jejichž základě bych si dovolil doporučit tyto skvosty na vhodném místě odevzdat k ekologické likvidaci (dřív než Tě budou stát třeba velkou rybu) a místo nich pořídit pořádnej multík. Poznáš ho třeba podle toho že na něm bude nápis PENN. ABU jsou rovněž držáky, s digi počítadlem třeba Daiwa. Hodně štěstí při řešení ;o).
Odpovědět