Hasvik, NO
temperature icon -3°C
sněhové přeháňky
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 1°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Maledivy 2017

Zde vás budeme informovat o veškerém dění v nadcházející sezóně 2017. Staré vlákno již mělo 350 stran a bylo již nepřehledné. Pro řadu z Vás bude zajímavá informace, že celou sezónu bude na naší safari lodi dělat delegáta Dedo 145, který se už moc těší na lov žraloků a měcounů.

Odpovědět

Tak Tomovi a spol. jsme zamavali vcera na  rozloucenou.

Hned po odletu Hektoru se posadka pustila do generalniho uklidu lode a vzli to nejen z venku,zevnitr,ale i zespodu

My jsme si s Michalem a Sonem udelali vylet do blizkeho Hulamale/mimochodem se mi tam libilo vic jak v Male/ dokoupit zasoby mleka do kavy a material na vyrobu vesaku na voblery a navazce

Vcera vecer nas navstivil majitel lodi i se svym partnerema dlouho do noci jsme debatovali o tom jak zatraktivnit pobyt lidem na safari lodi.Nasli jsme spoustu nametu a myslim si,ze do jednoho mesice se uz muzou nektere z nich realizovat.

My s Michalem jsme dnes  vyrobili drzaky na Rapaly a navazce pro nocni rybolov,hned u schudku je pripevneny drzak na nuz a desticka na krajeni nastrah a do teto chvile jsem se h ral s nastavenim sonaru,ktery zatim fungoval mizerne.Jeste stale odrezujeme pouzite hacky v coca cole.

Kapitan zatim napsal objednavku na potraviny,kterou na nasi zadost obohatil o hovezi maso a bagety.

Mimo toho jsme meli setkani s hlavnim potapecem z vedlejsi lodi,ktery nam slibil,ze nas vezme na nejaky kratky ponor a Michal z nej dostal info o lepsich vodach na snorchlovani,coz urcite vyuzijeme

Vcera vecer nas navstivil majitel lodi i se svym partnerema dlouho do noci jsme debatovali o tom jak zatraktivnit pobyt lidem na safari lodi.Nasli jsme spoustu nametu a myslim si,ze do jednoho mesice se uz muzou nektere z nich realizovat. My s Michalem jsme dnes vyrobili drzaky na Rapaly a navazce pro nocni rybolov,hned u schudku je pripevneny drzak na nuz a desticka na krajeni nastrah a do teto chvile jsem se h ral s nastavenim sonaru,ktery zatim fungoval mizerne.Jeste stale odrezujeme pouzite hacky v coca cole. Kapitan zatim napsal objednavku na potraviny,kterou na nasi zadost obohatil o hovezi maso a bagety. Mimo toho jsme meli setkani s hlavnim potapecem z vedlejsi lodi,ktery nam slibil,ze nas vezme na nejaky kratky ponor a Michal z nej dostal info o lepsich vodach na snorchlovani,coz urcite vyuzijeme

Teda dědo super napady. Pořádek na lodi je základ.  Jen tak dál. Honzák

Pánové,

když máte čas, zkuste si od domorodců sehnat sáňky na Bonita a bílé bezháčkové nástrahy.

Ty bílé bezháčkové chemlony mám doma, kdyby jsi je Dedo chtěl, tak ti je pošlu. Bohužel jsme na to nic nechytili :(

Ty bílé bezháčkové chemlony mám doma, kdyby jsi je Dedo chtěl, tak ti je pošlu. Bohužel jsme na to nic nechytili :(

Sanky jsem nasel,takze muzeme udelat i pokus s bezhackovym systemem

Dneska jsem s Michalem absolvoval svou druhou navstevu motorkami zaplaveneho Male

V neprijemne salajicim meste vas na chvilku osvezi pohled do trznice s vsim moznym tropickym ovocem a prodavaci ochotnymi dat vam ochutnat ze vsech plodu.

Dalsi ulicka uz tak lakave nevypada,ale muzete tu najit vsechny mozne druhy susenych ryb a ochutnat muzete i ze suseneho plachetnika

Hned pres cestu se nachazi trznice s cerstvymi rybami a protoze jsme tam prisli jeste pred polednem,tak se bylo na co divat.

Hlavnim duvodem nasi cesty do hlavniho mesta vsak byly rybarske obchody,kde si Michal doplnoval sve nastrahy a ja trpel jeho pedantnosti a dukladnosti pri vyberu .Prosli jsme nekolik kilometru po rozpalenych ulicich a navrat na vlajkovou lod byla pro mne velka uleva.

Dálsi parta prijede uz za tri dny a uz se na ne tesime.Zitra se snad  podari aspon chvilka rybolovuprotoze uz nam to moc chybi

Zdravím na Male KUBU a DEDU :) posilam malou vzpomínku na náš fishing....

Koukněte na test špičkového vybavení na lov MEGA ryb. Neuvěřitelná síla a spolehlivost prutu Daiwa Tanacom Bull 1,95m 300-800g mě přesvědčila! Prut ohlej do "pravýho úhlu" si ryby nad 50kg dával levou zadní a ve spojení s navijákem PENN Slammer III sem nevěřil svým očím...

https://www.youtube.com/watch?v=qw9eWW5RvtE

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!