Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 633 odpovědí. Do diskuze (69 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 6 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 634)
  • Autor
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Poprve jsme vyzkouseli i popping.Z materske lodi jsme uspech nezaznamenali,tak jsme osedlali maly clun aby jsme se dostjali bliz k lovnym mistum a prvni GT bylo za chvili v lodi.Vice k tomu asi posle Tomas protoze jsem fotil na jeho kameru

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Ted prave zacina nocni rybolov a slysim krik ze zadni paluby,takze rano bude co posilat

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Tomáš mě požádal, že jsou na místě se špatným signálem, ať mu vložím jeho přízpěvek. Takže ho cituji: “A když všichni odpočivali, tak jsem s Petr Dedo Filipovic vyjel a zapřáhl paradni GT 22kg. Já ho nevažil, ale klucí z Bangladéže áno a prej 22-tka 🙂 🙂 Takže děkuji za splněný sen a hurá na Male. Tohle byla jízda jako prase!!!!”

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Temer celou noc nam nesel signal asi diky bource,ktera se okolo nas prehnala.Nocni rybolov zacal skvele a lodni posadka nestihala cistit ulovene ryby.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Potom prisla vyyborna vecere a ryby prestaly na hodinku brat.okolo 10,00 vsak zase prisly zabery od monstroznich ryb.O dve jsme. Prisli pri zdo!avani a jedna se nam podarila vytahnout az k lodi a byla opatrne vracena do vody.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Dnes rano nam kapitan oznamil,ze bude silny vitjr a trollovat nepojedeme.Zustaneme v atolu zkusit popping.Moje predpoved je sice uplne jina,vitr by cely den nemel presahnout 6m/s tak uvidime

Tomas-HEKTOR
    Účastník
    (785 odpovědí)

..jako s Petr Dedo Filipovic na Bakkanu 😀 Našli jsme si pěknou melčinu a Dedo rika, chytej, ja te natocim. Asi 3-4 nahoz a rána do prutu jako prase, pak jízda a úžasná síla GT. To je ryba pro kterou se na Male jezdí a my to máme natočený pěkně od A do Z 🙂

Tomas-HEKTOR
    Účastník
    (785 odpovědí)

Klukum Vencovi, Mirkovi a Kubajzovi se povedlo pred 2 dny i jedno mensi GT, ale rumu bylo mooc a tak se nepovedlo moc nafotit, ale i tak za me dobry 🙂

Tomas-HEKTOR
    Účastník
    (785 odpovědí)

… a jeste pár dennich ulovku vcerejsiho dne, korálovky jedou a wahoo denne 2-3 ks na trolling.

Tomas-HEKTOR
    Účastník
    (785 odpovědí)

aaa ještě pár momentek ze vcerejsiho dne! Jinak super vcerejsi nocni fishing, ale to si myslim, ze sem uz Dedo neco dával,….ted jedeme trolling, pred chvili jsme vytahli jedno wahho tak cca. 120, fotky dam pozdeji, ANC

Ice
    Účastník
    (206 odpovědí)

Kluci nádherné počasí, velké ryby a dobrá parta, to je z fotek cítit. Já už se na ty fotky nemohl koukat a objednal si Thajsko, den na to mi volá Michal, že Tuča má jedno volné místo. Chtěl jsem se oběsit. Ať se vám daří a přeju mečouna!

Tomas-HEKTOR
    Účastník
    (785 odpovědí)

Diky 🙂 dobra parta tady zatim po 2,5 dnech je, uvidime co to s nami udela na konci tydne 🙂 jinak jo ryby se lovi různych velikosti, ty nejvetsi nad 50kg bohuzel musi zůstat v utajeni, je to skoda, protoze v noci se tady lovi monstra….. Thajsko je potreba stornovat a jet na fishing sem, 24 hodin denne 🙂

os
    Účastník
    (412 odpovědí)

Hoši dobrý, jenom Tome nerozumím tomu utajení, to ty monstra nesmíte ani fotit?

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Maledivská vláda velmi chrání svoje přírodní zdroje, zakázala zveřejňování fotek žraloků a rejnoků. Bere se to jako propagace lovu chráněných druhů. Proto se nikam na internet nesmí dávat foto těchto dvou druhů ryb. Porušení zákazu se trestá zákazem vstupu na Maledivské území.

Tomas-HEKTOR
    Účastník
    (785 odpovědí)

jo je to tak jak ise SIM, byli jsme na to nekolikrat upozornovany, ze ani rejnoci, ani zraloci, ani jejich krizenci, proste nic nikam, zakaz,….. fotek vseho moznyho mame hodne jen neni cas to sem davat, pac bysme museli jednoho borca zamestnat jenom vkladanim fotek apod,…..vecer neco vlozim, mame fotky za dva dny jich mrak, jeste sem je ani nevidel,….. ted berou 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 634)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...