Hasvik, NO
temperature icon -3°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -4°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Maledivy 2017

Zde vás budeme informovat o veškerém dění v nadcházející sezóně 2017. Staré vlákno již mělo 350 stran a bylo již nepřehledné. Pro řadu z Vás bude zajímavá informace, že celou sezónu bude na naší safari lodi dělat delegáta Dedo 145, který se už moc těší na lov žraloků a měcounů.

Odpovědět

Loď je připravena na nové rybářské dobrodružství.

A ja uz balim .Dnes odjezd k Mareckovi kde bude rozlouceni se SR u levickeho ruzoveho a zitra u Honzaka  kde bude dalsi louceni s CR.Cestou zastavky u Dorsaka a Sima.Bude to narocne,ale mam dobreho sofera,tak to urcite zvladneme.

Už jsem ti dědo začal balit.

Hned bych jel. Už se těším na reportiky od Dedo145

Přeji Vám hodně úspěchů.

Náš team ATMOS vyráží s Boží pomocí 13.2. 2017  na Mauricius.

Už máme také zabaleno.

Jede s námi i náš učitel a rybářská osobnost IGFA kapitán Robert Rein z Mnichova, který v této lokalitě pracoval 23 let.

Doufáme tedy v "pořádnou rybačku", minulý týden jeho kolega chytil na Mauriciu Blue Marlina o váze 1020lb.

Paráda.......!!!

Na fotce naše základna pro naladění.

Ukázka jak taková ryba opravdu vypadá.......... je to prostě " macek "

Ať se vám v tropech daří. Já jedu v únoru na jachtu do karibiku. Máme připraveny dva pruty na trolling, jen pro zpetření jídelníčku. Dá se tam ulovit mečoun?

Ahoj, v karibiku se mečoun dá ulovit. Ke komu na tu loď jedeš? A do kterých míst? Byl sem tam už dvakrát, třeba poradím.

A kdy má nástup na Maledivy Dedo 145? Mám nějaký mlhavý info, že 19.1. a zahájí denní zpravodajství. Je to tak?

Děda odlétá dnes, nástup na loď má zítra po obědě a hned vyráží na trolling, takže se nezastaví ani na chvíli. Večer 19.1. by snad mohli být první zprávy. Pokud se povede navázat internetové spojení.

Honzo, doufám, že jsi jim nedal žádný alkohol. Aby trefili do letadla.

Jen nealko😜😜

Tak to od soboty rozjedeme :) uz mame sbaleno a pomalu vyhližim patek. Tak dobre dolette kluci a my jsme za chvili u Vas :)

Přeji Vám pohodový let a dobrý rybolov!

Přeji velké ryby a šťastný let.

Pozor na alkohol, buďte nenápadní a tiší.

Minulí rok jsem vyděl několik lidí vyhodit z letadla nebo vůbec nepustit na palubu. Jdou po tom nekompromisně.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!