Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -4°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Loppa Bergsfjord 2017

Tak a je to tady ! Dnes cca za 2h vyrážíme směr Loppa na lov velkých Skreiů a Halibutů . Cesta bude skutečné dobrodružství a hlavně plná sněhu :) Vyhlídky co se týče ryb vypadají více než dobře , jelikož už jsem  viděl fotky ryb i přes 30kg od profíků tak si myslím , že pokud nám to počasí dovolí , tak si každý z nás zcela jistě chytne nějaký ten osobáček. Řekl jsem , že letos chci chytnout tresku 35kg+ a doufám ,že se to aspoň někomu z naší party podaří . Krabice plná gumových nástrah od velikosti 30cm a někdy i 50cm je zcela nutností a moc se těším i na vláčku na mělčinách . Kočky budou skvělým odpočinkem s lehčím vybavením po bagrovaní  na hloubkách . Jen aby to počasí vyšlo ..... těšte se na fotky a samozřejmě s reporty aktuální situace . MĚJTE SE A DRŽTE NÁM PALCE :) . Kikibut

Odpovědět

Co jste proboha vezli, že jste strávili tři hodiny na celnici? Nebo se zase zlepšila ostražitost celníků a snaží se o prémie za každou cenu? Mě letos jarní ryby nevyšli kvůli sousedským neshodám majitele domu kam jsem měl jet.

Na celnici jsme museli zastavit úmyslně , jelikož se vezlo spoustu materiálu na práci a ten se musel proclít . Samotné vyskládání atd. zabralo hodně času . Do toho je moc zajímal alkohol a věřím tomu , že kdybych neuměl anglicky tak  jak umím díky bohu tak dopadnem hrozně ...no comment. Někdy tam holt člověk narazí na ko*ota.

Harty tak by mě to zajímalo a nevím jak to dělá :(

Jinak dneska se na ryby jet nedá jelikož fouká a zítra má být nádherně , takže se na ně vydáme .

Zítra budou zase jalovice !!!

Mlaďas, musím tě pochválit! Ani jedna předpažka nebo tříprsťák ;)

Mlaďas, musím tě pochválit! Ani jedna předpažka nebo tříprsťák 😉

A to já mám kamarády, co umí i bezprsťáky a "truman" z labských ramen vypadá jak dvoumetrovej sumec z Ebra :-)  Trochu mě ale děsí to Kautokeino. Tam jsem zvyklej projíždět na čtvrtý rychlostní stupeň a doleva se raději vůbec nedívat ...   Ne, že bychom někdy vezli alkohol, ale my máme hrozně rádi brambory ... :-D

Kiki,když  vidím jak jseš zarostlej,tak se těm celníkům ani nedivím.Zítra ať se daří a hned se koukej podělit.

Dnes maji super počasí. Tak večer bude snad na co koukat. Kiki a jeho parta jedou lovit big tresky tak doufám,  že večer vloží 40kg++😜😜🇳🇴🇳🇴

Na Loppe berou tresky i halici mensich velikosti

Tak jsme se konečně dočkali. Doufám, že nám to tam Kiki dobře navnadil a za pár hodin odjezd směr Loppa. Cestu tam máme takovou výletní, zvolili jsme trasu Praha - Traveminde, odtud trajektem do Helsinek a pak vyhlídková jízda (alespoň doufám) přes Finsko směr Loppa. Jestli budou možnosti, dáme info během cesty.

Tak jsme se konečně dočkali. Doufám, že nám to tam Kiki dobře navnadil a za pár hodin odjezd směr Loppa. Cestu tam máme takovou výletní, zvolili jsme trasu Praha – Traveminde, odtud trajektem do Helsinek a pak vyhlídková jízda (alespoň doufám) přes Finsko směr Loppa. Jestli budou možnosti, dáme info během cesty.
To co platí pro ostatní,tak i pro vás.Šťastnou bezproblémovou cestu a pořádnou rybačku.A těšíme se na reporty.

Tak jsme se konečně dočkali. Doufám, že nám to tam Kiki dobře navnadil a za pár hodin odjezd směr Loppa. Cestu tam máme takovou výletní, zvolili jsme trasu Praha – Traveminde, odtud trajektem do Helsinek a pak vyhlídková jízda (alespoň doufám) přes Finsko směr Loppa. Jestli budou možnosti, dáme info během cesty.

Zoku a spol přeji vám ničím nerušenou cestu. Už se těšim jak vložíš tresku 40kg++

Dnes jsem vyrazil na chvilku na ryby do fjordu před barák a povedli se dva halíci na dvaceti metrech, celou dobu jsme je hledali na moři kolem šelfu a měli jsme přímo u nosu.

Že by platilo - pod svícnem bývá největší tma :-). Každopádně gratuluji a závidím zároveň = krásné ryby

Cesta zatím nad očekávání vše příjemně utíká. Zítra ráno budeme v Helsinkách a pak hurá směr Oxford. Dle fotek od Hynka asi nebudeme muset jezdit daleko.

Pivní bar v kajutě

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!