Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Loppa Bergsfjord 2017

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 316. až 330. (celkem z 339)
  • Autor
    Terka146
    Účastník
    (192 odpovědí)

Vlastně proč ne 😀

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Kikine, gratulace všem, je to nádhera. Nevím, ale takovou rybu mít na prutu musí být zážitek na celý život. Paráda. 😀

cheban
    Účastník
    (33 odpovědí)

Parádní úlovek a s takovým vercajkem. Gratuluji.

Petr

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

Tak to je placka jako bejk. Presne se plni to co rikam, je treba pouzivat vercajk na cejny a pak Ti ta ryba prijde. Jak si na ni pripravenej, neni sance. Jeste jednou velka gratulace lovcum.

Hynek Šimeček
    Účastník
    (132 odpovědí)

Dnes se žádný rekord nekonal, ale povedli se dva halíci 21 a 24kg a pár menších.

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

Ahoj rybáři ! Dnešek se dost povedl a počasí nám přeje až moc. Na lodích si krátíme čas opalováním a počasí je zde jak na Hawaii 😀 Kluci dens pochytali tresky obecné kolem metru a povedli se dva krásní halíci 134cm a 123cm a 115cm a kupa menších puberťáků . Povedla se jedna čičinka na malého roybaita a halíci jak jinak baští kelery na systémech a občas i menší gumové nástrahy. Všechny ryby se stále chytají na 20-45m a vybírají si určité části dnů, kd jsou aktivní .

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

Je tu prostě nádherně a záři se to vůbec nepodobá 😀 Vůbec se netěším domů do té zimy …

Libor
    Účastník
    (10 odpovědí)

Chtel jsem se zeptat, je na tech fotkach Petr Cajnak?

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Ano je to Petr

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

Zdar rybáři . Dnes jak jinak panovalo krásné slunečné počasí a hladina se podobala napuštěné vaně 😀 Nicméně přes nízkou aktivitu  se dnes opět chytil halibut 120cm a kluci dohromady přivezli 2 bědny tresek, ale nic přes 10kg apod. O podstatně zajímavější úlovek se dnes postaral náš kolega Petr, který chytil nádherný exemplář vlkouše o délce 92cm na malého Roybaita v barvě kelera . Kocour ležel na hraně na 70m a na září se opravdu jedná trofejní kočku, jelikož v tomto období odplouvají do hlubších vod a vrací se až se začátkem jara, kdy se cpou tresčími jikrami . Místami se objevují tresky jednoskvrné, ale cíleně se nechytají . Jinak přikládám pár fotek z našeho kopce, který máme za zahradou a pokochejte se tím výhledem….terapie na stres a pár fotek včerejší silné polární záře. Kiki

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

pokračování

• Odpověď byla upravena před 7 roky a 1 měsícem uživatelem Kikibut.
    zok
    Účastník
    (543 odpovědí)

Včera jsem mluvil s osádkou modré chaloupky ( je to ta samá partička co tam s námi byla na jaře), a posílám detaily vercajku, na který se dá zdolat 86 kilový halibut. 10 let starý pilkrovací prut DAM, naviják se spodní brzdou (který rozhodně nebyl nováček na výpravě na sever) šňůra na 40 kg  a jigová hlava  + nástraha keler s pojistným trojháčkem.  Všechny mé představy, jak má vypadat dokonalá výbava, vzaly za své.

Nemůžu si odpustit ještě poznámku. Rozesmějí mě vždycky fotky ryby,  kde chybí lovec a pózuje tam na nich někdo jiný.  Jeden rybář mi to vysvětlil, že je to vlastně ryba všech co jsou na lodi, protože kdyby tam měl nahozeno někdo jiný z posádky, tak ji chytí. Ale já to vidím jinak.

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

Zdar Zoku co to plácáš podívej se na ty fotky ještě jednou 😀 Samozřejmě, že je tam lovec s halíkem . Ale zase upřímně na památku se chtěl s tak velkou rybou vyfotit každý a nechytají se každý den .

zok
    Účastník
    (543 odpovědí)

Zdar Zoku co to plácáš podívej se na ty fotky ještě jednou 😀 Samozřejmě, že je tam lovec s halíkem . Ale zase upřímně na památku se chtěl s tak velkou rybou vyfotit každý a nechytají se každý den .

tak jsem si je znovu prohlédl

první fotka lovec s trofejkou, druhá fotka pohled na váhu, třetí fotka palce nahoru  (druhý) lovec s trofejkou a pomocníkem, čtvrtá fotka zase jiný (třetí) lovec, pátá fotka opět druhý lovec s pomocníkem, šestá fotka skupinové foto na památku s opravdovým  lovcem uprostřed………….a  poslední fotka, kde se z pomocníka stal lovec v pořadí čtvrtý . Tak to mi přijde vtipný.  Po čase se k tomu přidá trochu rybářský latiny a dál už je to na fantazii vypravěče

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

tak jsem si je znovu prohlédl první fotka lovec s trofejkou, druhá fotka pohled na váhu, třetí fotka palce nahoru (druhý) lovec s trofejkou a pomocníkem, čtvrtá fotka zase jiný (třetí) lovec, pátá fotka opět druhý lovec s pomocníkem, šestá fotka skupinové foto na památku s opravdovým lovcem uprostřed………….a poslední fotka, kde se z pomocníka stal lovec v pořadí čtvrtý . Tak to mi přijde vtipný. Po čase se k tomu přidá trochu rybářský latiny a dál už je to na fantazii vypravěče

Teda páni rybáři vy tady řešíte píčoviny. 😜😜😜🎣🎣🎣🐟🐟🐟

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 316. až 330. (celkem z 339)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Loppa Bergsfjord 2017

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...