Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 15°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 13°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 13°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 28°C
oblačno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Loppa Bergsfjord 2017

« Předchozí 1 … 15 16 17 18 19 20 21 22 23 Další »
Kikibut
03.03.2017 ID: 796937

Tak a je to tady ! Dnes cca za 2h vyrážíme směr Loppa na lov velkých Skreiů a Halibutů . Cesta bude skutečné dobrodružství a hlavně plná sněhu :) Vyhlídky co se týče ryb vypadají více než dobře , jelikož už jsem  viděl fotky ryb i přes 30kg od profíků tak si myslím , že pokud nám to počasí dovolí , tak si každý z nás zcela jistě chytne nějaký ten osobáček. Řekl jsem , že letos chci chytnout tresku 35kg+ a doufám ,že se to aspoň někomu z naší party podaří . Krabice plná gumových nástrah od velikosti 30cm a někdy i 50cm je zcela nutností a moc se těším i na vláčku na mělčinách . Kočky budou skvělým odpočinkem s lehčím vybavením po bagrovaní  na hloubkách . Jen aby to počasí vyšlo ..... těšte se na fotky a samozřejmě s reporty aktuální situace . MĚJTE SE A DRŽTE NÁM PALCE :) . Kikibut

0
Odpovědět
Kikibut
11.09.2017 ID: 1287742

Ahoj všem ! Včera večer jsme konečně dorazili na Loppu !!!! Cesta proběhla v pořádku, akorát déšť nás doprovázel od Německa až do Oksfjordu :D Nicméně zde aktuálně vládne 15m/s a na moře se podíváme až v úterý . Kluci z vedlejšího baráku se šli podívat na místní jezero tak uvidíme s čím se vrátí . Jdu připravovat rybařinu a zatím sem dám pár fotek z cesty .

0

Odpovědět

honzak
11.09.2017 ID: 1287745

Ahoj.

IMG_5347-1
0

Odpovědět

Kikibut
11.09.2017 ID: 1287782

Něco z cesty ...bohužel fotek moc nemám jelikož bylo vážně ošklivo

image image-1 image-2 image-3
0

Odpovědět

Kikibut
11.09.2017 ID: 1287788

Cestou jsme také sbírali houby a lesní plody, kterých tu roste nespočet .

image-4 image-5 image-6 image-7 image-8
0

Odpovědět

Kikibut
11.09.2017 ID: 1287878

Dnes se na jezeru nad vesnicí podařilo chytnout pár pstruhů. Rotační třpytka je nenechala chladnými i v silném větru, který tu panuje . Zítra se snad konečně podíváme na moře a pojedeme pozdravit místní placky :)

image-9
0

Odpovědět

mirecek
12.09.2017 ID: 1287880

Pěkní potočáci, to musela být chuťovka.

0

Odpovědět

Kikibut
13.09.2017 ID: 1288059

Dnes nám Bergsfjordu opět foukala regulérní 10ka vítr a jelikož chlapy se nemohli dočkat na vodu, rozhodli jsme že vyjedem oblíhdnout situaci ven . K našemu překvapení Yrko trochu přehnalo a dostat se na úroveň šelfu nebyl problem . Zkoušeli se Halibuti jak na gumové nástrahy tak na mrtvou rybu a výsledek byla bedna tresek okolo 80-90cm, ale na fotku vážně ještě nejsou :D . Všude přítomní mníkovci trestali naše gumy a ke konci dne se nám podařila jedna placička na modrou Atoku . Problém proč dnes halíci nebyli tak aktivní byl ten, že drift přesahoval i 3km za hodinu a to opravdu neni to pravé ořechové . Ve spolupráci se silným větrem, který v odpoledních hodinách opět nabral na síle  byly podmínky pro lov značně horší a zítra se to má konečně snad uklidnit a budeme se moct věnovat halíkům naplno .

image-10
0

Odpovědět

ZDENOR
13.09.2017 ID: 1288098

Zdar Kikine byl jsi dneska na rybách nebo jsi se flákal na břehu dej vědět co úlovky čus  Zdenek.

0

Odpovědět

Kikibut
14.09.2017 ID: 1288129

Zdar Norci na Loppě nám včera opět foukalo od pevniny což není úplně ono a silný drift nám dost stěžuje samotný rybolov . Nicměně krom pár tresek obecných cca 80-90cm se nám povedl včera halíček 16kg . Jestli s velikostí takto půjdeme každý výjezd nahoru, tak příští týden bude zajímavý :D :D :D Ryba si zobla modrou Atoku na 20m hloubce na písku, kde se výrazně střídají proudy a těmto týpkům to velmi vyhovuje . Včera jsme propásli ještě jeden záběr, ale to se vše napraví . Dostat se na volné moře a šelf je zatím nemožné díky velkým vlnám a větru . Takže držte palce a sledujte dál ...Kiki

image-11
0

Odpovědět

ZAPA
14.09.2017 ID: 1288134

Když už jsem odpovídal na ty okouníky tak si říkám, že vás pozdravím když už jsem se přihlásil. Máte to pravé podzimní počasí a jak jsem koukal na větrnou mapu tak to do soboty lepší nebude. Fouká to severovýchod a v sobotu se to změní na jižní. Taky to dost zeslábne, Nyní na šelfu, podle mapy funí tak 20m/s.  Za Soroyou to je ještě o deset lepší. Přeji pevné nervy a nějaký ten rekord zatím největší rybu chytli na Sandlendu. Přece jim to letos nenecháte!

Pro ty co se zajímají z čeho věštím ten vítr tak je to z námořní a letecké povětrnostní předpovědi.

0

Odpovědět

honzak
14.09.2017 ID: 1288146

Hynku nauč Kikibuta chytat😜 Porad vidim  jen tebe s rybou😜😜

0

Odpovědět

Hynek Šimeček
14.09.2017 ID: 1288155

Ahoj Pavle, díky za větrné info, pokusíme se chytit něco pořádnýho, máme na to ještě tři týdny.

Honzo,  Kiki dneska chytil pěknýho halíka, zahvíli to sem vloží.

0

Odpovědět

Radyn
15.09.2017 ID: 1288191

Kiki tož nám ukaž toho halíka. Nenapínej nás.

0

Odpovědět

Kikibut
15.09.2017 ID: 1288193

Včera se nám nachvíli po obědě ukázalo sluníčko a tak nám nezbývalo nic jiného než vyrazit s lidma na moře . Úkol zněl jasně ...chytit halibuta a tak jsme se vydali na písčité planiny z levé strany Sildy . Pár několika kilometrových driftů přineslo pouze pár tresek a nedělo se nic. zvláštního . V tom jsme se dostali na 35m a na svém prutu v držáku jsem uviděl ne něják výrazný podrb . Za 5 vteřin se Daiwa ohla na max a naviják řinčel na celou loď. Po 15min na nás vykoukl krásný halík, který opravdu udělal radost . Co mě těší víc je to, že byl chycen na nový systém od Savagegearu a musim říct, že funguje bezvadně . 270cm dlouhý návazec s circlehookem, olovem(500g) doplněný fluo korálky a velkou rotační třpitkou je super volba pro lov na mrtvou rybu . Ryba je bezvadně seknutá a nemá šanci z circlehooku upláchnout . Vřele doporučuji všem !!!

image-12
0

Odpovědět

Kikibut
17.09.2017 ID: 1288299

Zdar Norci ! Dnešní ráno vypadalo úplně obyčejně s kapou deště a moc se nikomu na moře nechtělo . K tomu jsem ještě trochu zaspal a říkal jsem si, že dnešek moc úspěšný nebude. Nicméně jsme vyjeli na naše oblíbené halibutí místo a začali se dít věci . Halibuti dnes byli velmi při chuti a naše montáže s kelery (cca 15-30cm) byly atakovány skoro při každém driftu přes písčité plotny a co se týče hloubky tak ryby se drží  na cca 20-40m hloubky . Gumové nástrahy dnes vůbec nefungovali a co si budeme říkat keler je zkrátka přirozená potrava . K tomu se povedla nějaká ta metrová treska a kluci vedle chytli malou kočičku a dvě makrely . Celkem se chytlo dost halibutů  a už to byly krásné vysoké ryby, na kterých je vidět že žerou na přicházející zimu . Největší se dnes povedl mě a kamrád Jirka jich chytil 5 a šlo mu to bravurně. Upřímně měl jsem obrovskou radost, když jsem mohl vidět čirou radost lovce jenž tahá halíka za halíkem . Zítra jedeme opět na halíky a jelikož bude skoro nulový vítr, tak se pojedeme podívat na Loppa reef na okouny. Kiki

IMG_0380 IMG_0378 IMG_0389
0

Odpovědět

« Předchozí 1 … 15 16 17 18 19 20 21 22 23 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.