Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Loppa Bergsfjord 2017

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 339)
  • Autor
    Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

Tak a je to tady ! Dnes cca za 2h vyrážíme směr Loppa na lov velkých Skreiů a Halibutů . Cesta bude skutečné dobrodružství a hlavně plná sněhu 🙂 Vyhlídky co se týče ryb vypadají více než dobře , jelikož už jsem  viděl fotky ryb i přes 30kg od profíků tak si myslím , že pokud nám to počasí dovolí , tak si každý z nás zcela jistě chytne nějaký ten osobáček. Řekl jsem , že letos chci chytnout tresku 35kg+ a doufám ,že se to aspoň někomu z naší party podaří . Krabice plná gumových nástrah od velikosti 30cm a někdy i 50cm je zcela nutností a moc se těším i na vláčku na mělčinách . Kočky budou skvělým odpočinkem s lehčím vybavením po bagrovaní  na hloubkách . Jen aby to počasí vyšlo ….. těšte se na fotky a samozřejmě s reporty aktuální situace . MĚJTE SE A DRŽTE NÁM PALCE 🙂 . Kikibut

JIMMI
    Účastník
    (531 odpovědí)

Nazdar Kikino! Hlavně nezapomeň na pitný režim a káblíky k foťáku, aby jsi mohl vkládat fotky do noťasu…. 🙂 (jestli pamatuješ, jak jsme dopadli minule). Kdopak z rybolovců je s tebou? Kdy budete na místě, abychom mohli sledovat zahájení on-line? Palce samozřejmě držím a těším se na reporty!

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Jeďte opatrně, dnes se kolem páté hodiny přihnala bouře s hustým sněžením. Byl jsem rád, že už nejsme na moři. Všechno tady lítalo v luftě a nebylo vidět na krok – bílá tma! Přeju ti pořádný big fish!

PM
    Účastník
    (9 odpovědí)

Ahoj, prave projizdime Stockholmem, cesta prozatim v pohode, obcas zasnezi, ale silnice jsou suche. Prave dobrodruzstvi zacne az zitra :o) Vsechny zdravime, PM.

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Ahoj všichni. Hlavně opatrně. Už se těším na fotky z nového místa. Přeji klidný vitr a Kikino už konečně chytni treskoně 45 kg++

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

Ahoj , tak jsme v pořádku dorazili do Øksfjordu a právě sedíme na trajektu do Bergsfjordu . Cesta proběhla bez sebemenších problémů a počasí se na nás díky bohu usmálo . Dnešek byl slunečný , bez větru a cesta zasněženým Finmmarkem byla nádherná . Silnice byly sjízdné a kolem 15h odpoledne jsme už čekali na trajekt .

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Tak super.Teď už čekáme na tresky 30 a víc kg

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Tak jak pokracujete? Byli jste na vodě?

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Teď mi volal Kikibut a říjal, že dnes cely den pracovali a na vodu jdou zitra ráno. Má prý být krásné počasi. Jak sleduji net křížem krážem tak tam teď všichni tahají ryby jako kráva tak snad se zadaří i této partě.

Tímto zdravím na Loppu všechny rybáře i rybářky 😜🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

🇳🇴🇳🇴

Myslim ze zitra budou brat

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Já bych řekl, že určitě a tak ať se Vám daří.

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Kiki a jeho parta právě teď sedí v lodi a jedou na tresky 45kg +++

Tak jsem zvědav na večerní report. Dal jsem mu instrukce, že ryby pod 35kg sem nemá ani dávat)

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Tak se těším na Kikiho návrat a report. Držím place, ať se jim tam pověsí pořádná kráva!

Maras
    Účastník
    (76 odpovědí)

Kiki si na severu užívá a na nás kašle – ani řádek. 🙁

kara1111
    Účastník
    (31 odpovědí)

Kiki, to bylo slibů o aktuální situaci a foto a pořád nic!! Vím, že toho  máte plný brejle,krásné počasí, mraky ryb, filetování atd. Tak už něco pošlete, jak tam je!!!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 339)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Loppa Bergsfjord 2017

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...