Zdravím.Nemáte nějaké informace z oblasti Roan.Díky za info
Ahoj kluci, ať nám v tom moři po vás něco zůstaneTak Šťávo, držíme palce. Dnes za deset dní odjezd.
Kdo Šťávovi poradil udělat játra? Asi dostane kartáč. Šťáva odblanil jedny a tím nadobro (za použítí slov ze sprostonárodního slovníku) s játry skončil. Dnes jsem je odblaňoval s Tomem a ještě je musím dát vařit.
Odpovědět
Dík Jisto za reporty, už máme horečku 18.6. jsme na našem oblíbeném Roanu, a informace jsou parádní.
Odpovědět
Teda Jisto vy se činíte ......Jen tak dál ať nám těch pět dnů utíká lépe.
Čau Jarda
Odpovědět
Dvakrátc jsem odeslal fotky a vždy to zmizelo, tak napotřetí to snad vyjde
Odpovědět
Včera fučelo 8-10m/s tak kluci šli na výlet k vysílači na kopec naproti a my jsme zkusili projet do fjordu. Na těch velkých vlnách to stálo za houby a tak jsme se po poledni vrátili na barák s mizerným úlovkem. Na večer se to malinko zklidnilo a tak jsme jeli dle plánu nachytat pár salátových kelírků. Bohužel dnes balíme a večer vyrážíme domů. Doma projdu ještě fotky a kdyžtak sem ještě něco dám.
Odpovědět
Dvakrátc jsem odeslal fotky a vždy to zmizelo, tak napotřetí to snad vyjde
Jiříku, když označíš více fotek, tak musíš chvíli vyčkat než se nahrají na server. Jakmile tam jsou, objeví se ti v přízpěvku v náhledech. Teprve potom můžeš přízpěvek odeslat a budou tam nahrané všechny.
P.S. krásné info! Je vidět, že si to pěkně užíváte a ryby vám jde. Možná nejlepší info z Roanu letošního roku.
Odpovědět
Michale tak jsem to dělal, čekám až proběhne 100% odeslání fotek, ale stalo se to vždy, když se tam mezitím objevila odpověď od někoho jinýho
Odpovědět
Zahlédl jsem tam nějaké losové ryby, ty jsou koupené nebo je chytili?
Odpovědět
Myslím, že to kluci koupili, když se chytne jeden mořák, tak to je obrovská klika, ale dva v jeden den, nevěřím. Řekl bych, že se jedná o mořské pstruhy.
Odpovědět
Jisto, co se děje? Zamrzl internet na Roanu? Čekáme další info...
Odpovědět
Internet nezamrzl ale bohužel už jsme cestovali domů. Teď budu přebírat foto a video materiály a když objevím něco zajímavýho tak to sem dám.
Odpovědět
Myslím, že to kluci koupili, když se chytne jeden mořák, tak to je obrovská klika, ale dva v jeden den, nevěřím. Řekl bych, že se jedná o mořské pstruhy.
Správně, jsou to mořáci a chyceni byli do rukou v polysterenové bedně, kterou dovezl z rybárny pan domácí. Kluci si tak trochu udělali čurinu.
Odpovědět