Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 56 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Step a poslední změna proběhla před 14 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 57)
  • Autor
    Glum
    Účastník
    (183 odpovědí)

To Zapa: Prodává se tato loď v Evropě? Nikde na Severu jsem ji neviděl.

shark
    Člen
    (486 odpovědí)

to ZAPA jen pekne dej odkaz…mel jsem v zivote rozhodne vic nez 30 lodi…na mori jsem dokopy stravil nekolik let…Presto se rad necham poucit a ukazat jsi od tebe jak tohle to pluje s 60Hp motorem 30 uzlu…

Ne jen foto… ,dej odkaz nebo model lodi…kolik lidi to uveze,jakej tam je motor a kolik to pluje…

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (140 odpovědí)

to Shark:

Měl jsem v životě jen 3 lodí, abych věděl, že taková lod´ s motorem 60hp dělá kolem 30 uzlů.

Pozdrav, Kormoran8-O

ZAPA
    Účastník
    (258 odpovědí)

Ne ta loď neni opravdu evropská je to Australský výrobek výrobce Ally Craft. Třeba se jich taky jednou dočkáme. K panu sharkovi se již nebudu vyjadřovat nemám na to sílu. Většina z vás sama podle GPS ví kolik mu ta loď s jakým motorem jede tak si asi udělá obrázek sám.

ZAPA
    Účastník
    (258 odpovědí)

Ještě pro představu štítek takové lodě tam asi stojí za povšimnutí jakou má maximální motorizaci.

indy
    Účastník
    (157 odpovědí)

Taky pěknej plasťáček:

http://www.hansvik.no/index.php?nr=16&id=29&valg=1&vis_hoved=1

Viděl jsem je u Benna vedle alu Kvaern a docela se mi líbí….

Hansvik

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

ZAPA napsal:

… K panu sharkovi se již nebudu vyjadřovat nemám na to sílu..

Tak na druhou stranu vemte v potaz, že shark chytá úplně jiné ryby, úplně jiným způsobem a hlavně vyjíždí za rybama dál než my v Norsku. Lovné lokality v USA nejsou “hned kolem chat” jak jsme zvyklí z Norska 🙂

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

čtu to taky deně,ale do pana Zapy bych sa v životě nepustil.

Je rozdíl- USA-Norsko.

Nechcu sa nikoho dotknout,ale od p.Zapy vemu dřív příspěvěk,než od Shark.

Jiný kraj jiný mrav.Každý má svoje kluci,tak si to v klidu vysvětlit a je to 😉

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

..mně se moc líbí TEXAS 580 z Polska od fy.Darek, je skoro 2,50 metrů široká, ideální do Norska na ryby..

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Mě se u některých typů nelíbí to zvýšené dno přídě. Podle mého názoru dost omezuje vnitřní prostor lodi. Je sice si na co sednout, ale při chytání dost zavazí.

vamor
    Účastník
    (93 odpovědí)

MifakM : pane kolego, ale toto dizkuzní fórum se jmenuje rybolovnorsko a z toho by měli přispívající autoři -viz. Shark – vycházet. Nebo snad budeme v Norsku aplikovat metody na lov např. tuňáků v Atlantiku ?

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

vamor napsal:

MifakM : pane kolego, ale toto dizkuzní fórum se jmenuje rybolovnorsko a z toho by měli přispívající autoři -viz. Shark – vycházet. Nebo snad budeme v Norsku aplikovat metody na lov např. tuňáků v Atlantiku ?

Prece neni zakazano nikomu sem dat svuj vlastni nazor, nebo sve zkusenosti ohledne lodi. Nehlede na to, ze hned v tom prvnim prispevku napsal, ze nezna situaci v Norsku. Jen sdelil svoje obavy a zkusenosti.

Ale nema cenu se tady hadat nebo prit.

vamor
    Účastník
    (93 odpovědí)

Jasně, ale mělo by to mít hlavu a patu ve vztahu rybařiny v Norsku. Když si budu chtít popovídat o lodích s výkonem motorů 200 Hp plus atd. najdu si jiný diskuzní kroužek, případně si řeknu svoje ale nebudu tu nikoho, kdo mluví k meritu věci, kritizovat.Proč tu rozebírat loď s motorem, který se nám nikdy v životě nedostane pod ruku ? Jsem držitelem mezinárodního oprávnění třídy B – yachmaster offshore, velitel námořní jachty mořské plavby s omezením plavby do vzdálenosti 200 NM / tj. cca 370 km / od pobřežní linie a také si tu proto na nikoho nevytahuji triko. Ta kritika vůbec nesměřovala k tobě. A mimochodem – paní Janka snad potvrdí má slova – zavedení povinnosti být držitelem lodního ” řidičáku ” zapříčinili z velké části sami mladí Norové svými nehodami právě s loděmi podobných nadstandartních výkonů.

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Tak ja se nehadam ani s panem ZAPOU (ktereho si nesmirne vazim kvuli jeho znalostem a zkusenostem, ktere nam tady nezsitne predava) a ani s Tebou 😉

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

K meritu věci. Jen pro pořádek.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 57)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...