Hasvik, NO
temperature icon 10°C
prudký déšť
Trondheim, NO
temperature icon 10°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
polojasno

Levoruký multilikátor s ukazatelem odvinuté šňůry

Zdravím všechny ve spolek, jedu poprvé do norska a scháním levoruký multiplikátor s ukazatelem odvinuté šňůry na pilkrování, aby se tam vešlo cca 300m pletenky a byl by cenově cca 3500kc.Možná ,že už tu byla podobná diskuze ,ale nenašel jsem ji. Děkuji za příspěvky. Tomek

Odpovědět

[citace]northwolf napsal: To jsem rád že umíš poděkovat . Ale to už se přece dávno staly, ani ty nejvyšší vrcholy Skandinávie svou výškou nepřesahují 2500 m.n.m. Já tady mám v okolí asi nejvíc 1262 m.n.m. takže to vlastně je jen takovej kopeček [/citace]

To víš, že umim, pač mě rodiče slušně vychovali..:-D;-)

[citace]sroubek282 napsal:

ZM napsal:

Pro Kliknise - děkuju! Akorát mi nebylo jasné,jest-li toho tuňáka chytili nebo utekl,takže jsem našel jiné,také s velkým nasazením,kde je jasnější jak to dopadlo,zvláště Šroubek by to měl sledovat pozorně...čímž ho zdravím!

Ahooj,taky Tě zdravím...myslíš to video bych měl sledovat pozorně???[/citace]

Chtěl jsem tě zatáhnout do diskuze,rybář asi(?)podobných fyzických dispozic,nepovolil a nepovolil a jak skončil.Promiň,nemělo to být nic osobního,vím,že v našich krajích se to nestává.

Tak tyto kopečky(ostrov Arnoya na západ od Loppy)mají 700-1050m.Asi jen pro horolezce.

[citace]ZM napsal: Tak tyto kopečky(ostrov Arnoya na západ od Loppy)mají 700-1050m.Asi jen pro horolezce.[/citace]

Proč se vláčet po kopcích, když můžeš jít na ryby, ne??;-)

Jasně.A ještě s multiplikátorem na levou ruku ! ;-)

[citace]ZM napsal: Jasně.A ještě s multiplikátorem na levou ruku ! [/citace]

Hahaha :-D:-D:-D Mě je to celkem fuk, mam oba druhy;-).

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.