Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Lauvsnes – Flatanger

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 37)
  • Autor
    pankac
    Člen
    (44 odpovědí)

Zdravím mořské vlky,nemáte zkušenosti s tímto místem.Ocením jakoukoliv radu.Dik:-Dnull

Láďa Levinský
    Účastník
    (281 odpovědí)

Kam přesně jedeš?

pankac
    Člen
    (44 odpovědí)

http://www.flytackle.cz/

Na tohle místo jedeme poprvé.

slavo
    Účastník
    (78 odpovědí)

máš to moc daleko na loviště.Z flatangru jsme jezdiliještě cca 5km na loviště. Ty to máš jen k mostu 3km, jastli se nepletu. Jezdili jsme z vesnice doprava,jinak chytačka super, ale pro tebe daleko

pankac
    Člen
    (44 odpovědí)

slavo napsal:

máš to moc daleko na loviště.Z flatangru jsme jezdiliještě cca 5km na loviště. Ty to máš jen k mostu 3km, jastli se nepletu. Jezdili jsme z vesnice doprava,jinak chytačka super, ale pro tebe daleko

Ahoj, kam bys nám teda poradíl, za mostem do leva,směrem na otevřené moře ? Směrem nad ostrov Bjoroya ? Jo a jsou tam poláci a mořští okouníci ? Dík za každou radu. Ahoj, Radim

karels
    Člen
    (9 odpovědí)

Pokud chceš relevantní informace k lovným místům na Flatanger zavolej mi na 608811409.

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

karels napsal:

Pokud chceš relevantní informace k lovným místům na Flatanger zavolej mi na 608811409.

Jsou to tajné informace spadající pod TOP SECRET? Že se o ně nechceš podělit veřejně 😀

vd
    Účastník
    (272 odpovědí)

Ako s hubármi. Tajiť, tajiť a nezverejňovať.

😯

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

To znám a miluji, když někomu povíš kde, jak, na jakou nástrahu a nevím co ještě a pak se zeptáš kde oni ulovili tyto ryby a odpověď je NA MOŘI.

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Jak sem již psal zážitek z Jostolenu :

Chlapci, krásné ryby, kde jste je nachytali?

Ále, úplně jinde, než jsme čekali

🙂 🙂 🙂

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

To je, ale Pafko hezká odpověď. To je jako pojď na mě z boku. :-P:-P:-P

Kotala Rudolf
    Účastník
    (28 odpovědí)

Tu odpověď znám z loňska z Aure. Chlapi,kde jste chytli ty krásné Polaky. Na moři. Asi aby jim nebylo.

paraplicko
    Člen
    (11 odpovědí)

Já to nezažil, ale můj kamarád ano.U mě to vyvolá smutný ůsměv a zapochybování o těch ubožácích a ať si užijí plné mražáky, ale můj respekt mít nebudou.Chtěl bych napsat proč nám rád tuto diskusi Rjsou to lidi jako kulik, kim(foto), honza d ….. a další normální rybáři.

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Kde jste to nachytali? Ono to naní nic tajného. Jsem přesvědčen, že na každé lokalitě existuje mořská mapa, na které jsou zakreslena (vyznačena) tzv. lovná místa. Záleží pak na každé posádce, zda takové informace využije či nikoliv. Ale I TOP místa nemusí vždy vydat svá bohatství. Např. Hallarevet. Vždy se tam zastavíme I 2x za výjezd a buď to jde a nebo po dvou hodinách jedeme dál. Také musím mít sám zájem si něco o lokalitě zjistit. Neúnavný v tomto smyslu je Kulik – ten si opravdu mapové informace obstarává velmi intenzivně. Také na druhou stranu je I rád poskytne. Vím, že na pokecech se o takové info. podělí např. Čenda, Mara a další. Prostě dame tzv. hlavy dohormady a kreslíme. Já to např. řeším tak, že na takové dotazy odpovém. Pojeďte s nami. Někteří však namítnou, že je to daleko. S tím se nic nenadělá. Také chce tzv. číst vodu a sledovat a vyhodnocovat další aspekty. Nováčkům vždy říkám : dovedu Vás na lovná místa a pak již záleží jen na jejich umu. Jak je vidět že tato otázka není černobílá. Moře je tak rozlehlé, že když tam bude se mnou 4 – 5 lodí tak je to úplně jedno.

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Kime, to je rýpnutí do vosího hnízda a diskuze na dlouhé zimní večery. Asi vždy se vyplatí, když se Ti líbí určité místo, tak tam párkrát nahodit (já říkám každý 5x nahodí a jedeme dál), každý s něčím jiným.:-D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 37)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Lauvsnes – Flatanger

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...