Hasvik, NO
temperature icon 10°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 13°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Krab Kamčatský

Máte někdo zkušenost s lovem krabem Kamčatského?

Odpovědět

Vloni touto dobou jsem informovala ve vlakne Zajimavosti o tom, ze krab kamcatsky byl uloven do site u Kristiansundu.

" target="_blank">video

novinovy clanek

Tohoto jsem vytáhl na Krakvagu střední Norsko,ale nevím jestli je to Kamčatský.

2 Jirik - moc jsem tomu nevěřil (nejsem odborník na kraby) ale vypadá to že máš pravdu a ty potvory sovětský se rozlejzaj po velikým prostoru včetně Bakkanu a dokonce i níž. Budu si je muset trochu nastudovat abych si dokázal udělat představu jakou škodu na rybí populaci takovej jeden "přerostlej podvodní pavouk" dokáže napáchat.

Diky za info všem a klidně v tom pokračujte.

ale stejně je to neskutečná pochoutka..... my si jich užili teda dosyta, ještě jsme si vezli docela slušný množství domu....

2 Priba - s tou pochotkou musím souhlasit...vezl jsem domů pouze toho jednoho a manželka si ho nemohla vynachválit :-P

to priba

Koukám, že jste je lovili do sítě. Můžeš tu techniku více popsat?

lovil majitel do pastí - klecí. nandal návnadu (odpad z filetování), zavezl na svoje místa, pustil. Označeno bójí, za dva/tři dny se to vytáhlo plné krabů. Neskutečné kolik jich tam musí bejt.

[citace]priba napsal: lovil majitel do pastí - klecí. nandal návnadu (odpad z filetování), zavezl na svoje místa, pustil. Označeno bójí, za dva/tři dny se to vytáhlo plné krabů. Neskutečné kolik jich tam musí bejt.[/citace]

A kde to bylo?sever nebo jižněji?

to radyn:

Nordkapp - Kamoyvaer srpen 2011

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.