Hasvik, NO
temperature icon 12°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 14°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Kniha praní a stížnosti

Tak mi to nedalo. Začalo se tu množit dost negativních připomínek na různé lokality. A to i na ty, které byly skoro "nedotknutelné a dokonale". Třeba se tohle téma nechytne, nebo ho admin smazne. Tak co to psat do jednoho? Možná se dotyčný zamysli, jestli něco nezlepsit.

Odpovědět

Jen pro upřesnění - DESATERO není dílem Sima (ten se sluní na jihu Evropy), ale KIMa :-) :-) :-)

To candátek :

Nejprve omluva. V žádném případě jsem Tě nemínil přirovnávat k psovi - byl to jen příměr. A k hodnocení lokality - souhlas. Kolik lidí, tolik názorů.

A vzhledem k tomu, že to máš za pár, přeji hodně úspěchů.

No a hned se tu lépe dýchá.....8-)

to candátek: perfektně zhodnoceno, díky

Dík candátkovi za vypovídající hodnotu jeho příspěvku. Jasně stručně a bez emocí napsané. Nějak takto lze např. v průběhu zimních měsíců získat přehled o velké části lokalit v Norsku, kam se češi vydávají.

Janko, před chvílí jsem to taky četl. Už se těším, až si bude někdo stěžovat, že v Norsku je moc norů nebo třeba hodně racků. :-P:-P:-P

je pravda ze i to se muze stat :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Jen aby na srazu v Praze nebylo moc pražáků! :-D:-D:-D:-D:-D

Kime omlouvám se,že jsem Tě zaměnil za Sima. Už se to nestane.Jsem rád,že se Ti můj příspěvek zamlouvá. Frigo nic se neděje nejsem urážlivej. Rád bych se sVámi všemi sešel a popovídal,ale Pražský sraz je v době kdy se mě to nehodí

Dosky,

vzdyt vis, ze jsme meli i jine perlicky a za mych pruvodcovskych let .. o jeee :-))

Hlavne, ze nechybi panvicky :-) :-) :-)

to candátek.Výborne zhodnotenie Snillfjordu a prajem veľa úspechov.

Díky za tohle téma které ocení hlavně začínající Norci.Příští rok se chystám do norska proto se snažím najít na netu co se dá o různých lokalitách,cestovkách a jejich nabídce.Jenže /bohužel/ čtu jen samou chválu a jak je to všude super.A tomu se selským rozumem dá jen těžko věřit ,ba naopak to ve mě vzbuzuje skoro až nedůvěru.Chápu že co rybář to názor a jiné nároky a požadavky.Kimovo desatero je super šablona aby si člověk udělal obrázek o dané lokalitě nebo cestovce.Proto bych se u velmi přimlouval za to aby všechny příspěvky které nejsou hodnocením byly nekompromisně mazány./včetně mého/.Máš jiný názor,zkušenost,super!tak ho napiš,nehodnoť hodnocení.Jinak se to zvrhne do osobního napadání a urážek a toto vlákno bude nepřehledné a zapadne.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.