Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Klipsy novinka letošní sezony.
- Toto téma obsahuje celkem 56 odpovědí. Do diskuze (16 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel ZAPA a poslední změna proběhla před 8 roky a 8 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#136017 2.3.2016 v 18:10
Dobrý pokus, ta vaše fotka je s aliexpresu jedná se o 5,5 inc klips. Tady na tom odkazu si jí může každý ověřit. Případně koupit, Cena je stejná jako to vyšlo mě. Foto je dole když si sjedete pod text.
Jinak se rozhodně nebudu zlobit když je budete dovážet a za tu cenu což je asi 40Kč prodávat. Budu váš první zákazník.
#136018 2.3.2016 v 18:20Ano, fotku jsem z toho použil pro představu ostatních. Ovšem tento prodejce je má drahý.Já psal o 0,9 USD. Vozit k nám to nechám na někoho jiného. Na těch pár kousků to nemá cenu. I v Norsku se snažíme věci zjemnit ( jigin, betis-baits, a další ). Vyhrát si s tím, na tenké šňůře, silonu, dokonce někdo i muškaří a dovedou si vychutnat ten souboj. Ten pocit. Toto je asi opravdu na těžbu. A za tou 95% z nás nejezdí do Norska.
V Číně toto motají i malé děti. A nerez ? té nevěřím. Já psal o Japonsku.
#136019 2.3.2016 v 18:44Dokonalá bouře se ten film jmenoval. Taky jsem na to vzpomněl…, borec si tím provalil ruku a vzalo ho to do vody, pak se nechal nedobrovolně vláčet pod vodou až do bezvědomí 😛
#136020 2.3.2016 v 18:46Možná by jste si to mohl od vašich japonských přátel koupit a zkusit si to jak to zpříjemní rybaření, pak to kritizovat.
#136021 2.3.2016 v 18:47tohle tak dobre na to tahat kilometr/y vlasce nebo snury za lodi ve velkym. Presne na okounikavsi udela kazdy z vlasce i ve vlnach za par minutu. nebo po vecerech na chate, a 20 metru je taky asi zbytecne moc.
#136022 2.3.2016 v 18:57ZAPA napsal:
Možná by jste si to mohl od vašich japonských přátel koupit a zkusit si to jak to zpříjemní rybaření, pak to kritizovat.
Nepochopil jste to.
Já to nekritizuji.
Jen jsem napsal, a ukázal, že je to velké, hamatné a pro spotrovního rybáře nepoužitelné.
Novinka 2016 je to jen u nás, protože na to nikdo nechytal.
Obednávat to určitě nebudu a chytat na to určitě nebudu taky. Zatím mám zdravé ruce i oči a návazce mně učili vázat mořští vlci. Myslím si, že zjemňování návazců má smysl. Toto ne.
Ale budu rád za pozitivní informace k tomuto systému na konci sezony. Vždy a furt je něco nového. Novým trendům se neubráníme. Ale toto není to, co bych chtěl vyzkoušet. V Norsku.
#136023 2.3.2016 v 19:01fotomen napsal:
Dokonalá bouře se ten film jmenoval. Taky jsem na to vzpomněl…, borec si tím provalil ruku a vzalo ho to do vody, pak se nechal nedobrovolně vláčet pod vodou až do bezvědomí
Jo, jo, to je ono. Jednoduché a rychlé naklapnutí.
#136024 2.3.2016 v 19:04Zkuste mrknout na havfiskeri.no Jsou tam i háčky a pěkní kraby a taky ty karabiny.
#136052 3.3.2016 v 13:48Ale když se nad tím člověk zamyslí , nehraničí to opravdu už z long linem ? My jakožto rybáři ze zahraničí nemáme povolení s tím chytat . Nemohl by v tomhle ohledu co se týče zákonů nastat problém ? 😐
#136054 3.3.2016 v 13:51Vidím to podobně jako kikibut…..
#136056 3.3.2016 v 13:58kikibut napsal:
Ale když se nad tím člověk zamyslí , nehraničí to opravdu už z long linem ? My jakožto rybáři ze zahraničí nemáme povolení s tím chytat . Nemohl by v tomhle ohledu co se týče zákonů nastat problém ?
KIKI, tak tohle by mne nenapadlo. Ani jsem nepřemýšlel o nějaké legislativě. Nikdy jsem tam nechytal ani do sítí, ani na lana. Možná proto jsem toto opomenul.
#136057 3.3.2016 v 14:07Já si myslím, že pokud to bude na prutu, který držím v ruce by v tom neměl být problém. Já si ale radši dám souboj s jednou krásnou rybou než bagrování např. 20x háček = 20x 10kg ryba, bože kdo se má s tím tahat a co potom s tím ???
#136058 3.3.2016 v 14:23petrs napsal:
Já si myslím, že pokud to bude na prutu, který držím v ruce by v tom neměl být problém. Já si ale radši dám souboj s jednou krásnou rybou než bagrování např. 20x háček = 20x 10kg ryba, bože kdo se má s tím tahat a co potom s tím ???
No a dej bůh, aby jsi s tím spodním hákem chytl o skalu, nebo urvanou síť. Prasklo by to nahoře na obratlíku na pletence a vše bys nechal dole.
#136059 3.3.2016 v 14:31Tak ono stačí když na 2 papriky vyletí 2 pěkní keleři a člověk neví jestli si nemá uříznout ruce 😀
#136061 3.3.2016 v 14:55kikibut napsal:
Tak ono stačí když na 2 papriky vyletí 2 pěkní keleři a člověk neví jestli si nemá uříznout ruce
A není to už také longline, když tam máš dva a více návazců?
A nebo klasické peříčka kde jich je 5 a víc… to už by se dalo také považovat přeci za longline.:-D
Myslím si že ta specifikace longline bude jiná. Chce to jen najít přesnou definici 😉
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Klipsy novinka letošní sezony.