Hasvik, NO
temperature icon 4°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 13°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 27°C
slabý déšť

Kdo?Kdy?A kam jede-rok 2011

Rok sa kvapem blíží ke konci,stará sezona je u konca a nová začne co by dup.

Jako loni sem založil toto téma.Poďme si pokrátit tu dobu čekání na náš očekávaný odjezd.

My letos vyrážíme na Bakkan,jedeme tam poprvé.Musel sem najít nové místo,staré nám padlo ůplně.

Na Bakkanu budem od 22.5-2.6.2011

Odpovědět

Byl jsem tam 5x(březen-začátek dubna),lodě jsou slušné,dá se jet dál.Když je špatné počasí,tak doleva,k mostu a chytat pod proudy a nebo dál do fjordu,je to oáza klidu.Po celém obvodu kolem břehů.Na přívlač.Proudy jsou tam dva,oba výborné.

2ZM

díky moc, snad to vyjde

30.3.odchádzame do ROAN-rybárska osada na poloostrove Fossen, cca 100km od Trondheimu,v blízkosti stredísk Bakkan a Brigge.Má niekto skúsenosť s týmto strediskom?

Už to máme za pár odjížme 22.3 Honza nor :-D:-D

Jéé,pane Dedek Vy jedete už v březnu na Eidestrandu?

My letos kupujeme nové obytné auto a chceme si užít jak teplejší počasí,tak pomalé projíždění řek,kde už na nás čekají lososi

:-Pvyjedeme 4.8. a 14.8. máme nástup do "fachy" u Honzíka vyřiďte mu

prosím náš pozdrav a ať mi zase připraví "triko a čepici" neboť

zase mu vytřu zrak a zvítězím:-P

Přeji Vám krásné úlovky a šťastnou cestu!

Pani Vlastino rád mu to vyřídím,ale trika a čepice už nedáva ale poháry,také mám z lonska jeden.Doufám že se nám podaří něco pořádného ulovit až se vrátím tak se ozvu.:-D

Ano,dejte vědět:-) štikozubci za druhým majákem za ty mám už poháry dva:-P

Zdravím,netušil jsem, že se dá k Honzovi už tak brzy. Jedu 3.4. a měl jsem za to, že je to první možnej termín...

Ahoj. Jedu 9.6.-19.6. mezi Aure a Vinsternes. Jedu poprvé a už se nemůžu dočkat. :-)

Jinak dnes "uz jen 96" :-)

JoJo taky 21

Za krásných 60 Smola Seatran;-)

"Za 15" Einvika

Za 107 ostrov Carten ale horúčka je už teraz

Odjíždím 25.3. na Finoy - už po desáté.

Horečka při prasečí chřipce je sranda....

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.