Hasvik, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 19°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 20°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 15°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 33°C
oblačno

Kdo?Kdy?A kam jede-rok 2011

Rok sa kvapem blíží ke konci,stará sezona je u konca a nová začne co by dup.

Jako loni sem založil toto téma.Poďme si pokrátit tu dobu čekání na náš očekávaný odjezd.

My letos vyrážíme na Bakkan,jedeme tam poprvé.Musel sem najít nové místo,staré nám padlo ůplně.

Na Bakkanu budem od 22.5-2.6.2011

Odpovědět

Druhá půlka července Seiland-Rognsund...je to nová destinace,tak kdyby jel někdo před náma,budu rád za každé info,dík

V druhej polovici júla(července) budem s partiou v Nordkap (Sarnes-Honingsvag). Kto mi môže poradiť, čo sa tam v tejto dobe loví, aké nástrahy a pod.??? Ďakujem všetkým za odpoveď.

čauky tresko008 - jezdíme na Stenes ,skoro na konci fjordu u toho maličkého majáku.Někdy míváme tu starou malou chatku asi tak z 16. století,někdy nám majitel půjčí tu svoji velkou,bílou novou...

Už jsem tam byl v dubnu,květnu,červnu a září a duben jednoznačně nejlepší.Myslím ryby ...ne počasí!!!

Ota

25. 5. - 2. 7. ostrov Garten. Už sa nemôžem dočkať.

..... to tam jedeš i pracovně, že tam jedete na 37 dní ????:-):-):-):-)

dík za upozornenie. Správne je to od 25. 6. - 2. 7.

ahoj kim, tahal, jsem stejný a podobný háďata také bez úspěchu,,,

Ahoj,jedeme Havoya,Snöfjorden 9.7-19.7.

Jede tam letos někdo ???

Ahoj,13.5.jedeme Fesrbrja,(proti Kristinsundu),kdyby jste někdo byl n okolo a dal mi zprávu jak to tam na jaře vypadá,byl bych moc rád.

Díky Kvlada

To Vojtko,do Sarnes jedeme v dubnu,sázím na vyzkoušené věci,nerez pilkry a úhořiky.Po příjezdu ti hodím info.

Jedem 3x březen,červen,srpen Eidestranda Honzanor:-D

Ahoj, 17.5.-27.5 Zanzibar Inn.

[citace]rob napsal: Ahoj,jedeme Havoya,Snöfjorden 9.7-19.7.

Jede tam letos někdo ???[/citace]

Já budu objevovat taje této lokality od : 29.06. - 09.07.2011

2 Kim Já jsem to už viděl,ale nechytal jsem na to mělo byse to střídavě vodit pomalu po skocích a poté s velmi agresivním chodem a opakovat to.Jak říkám nechytal jsem na to nikdy,ale viděl jsem to.:-)

Kikibut - děkuji. Letím na celý duben do Indonesie a vezmu háďatka m.j. s sebou. Uvidíme v co to udělá v tropech. Vím, že páter nostery tam nezabírali a ani malé pilkry.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.