Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Kdo,kdy kam jede

Tak mě napadlo založit nové téma před sezonů,která už pomalu začíná.Kam kluci jedete a kam,snad sa nám to tímto trochu,to čekání usnadní,no a pár foto taky neuškodí.

Já valím poslední týden v dubnu a první týden v květnu-střední Norsko

oblast More og Romsdal-komuna Gjemnes.

Moja ryba,cíleně lovená-keler :)

Odpovědět

vladov dá prvé info z Bakkanu až 7.4.2010- nástup. Dúfam, že Benovi pôjde "net", lebo na WEB kameru kašle už dosť dlho.

to vladov: budete mít před náma 2 dny náskok, tak doufám, že až 9.4. dorazíme, budete pro nás mít ty nejaktuálnější informace :-)

To danny : Super, len dúfam, že bude o čom referovať, nakoľko podľa správ z Bakkanu sa chytá vo fjorde kvôli silnému vetru ale že ryby sú .

2 vlado a danny

Tak ono je jště spoustu času do Vašeho odjezdu. Věřím, že se počasí umoudří a bude se v dubnu moct chytat i na otevřeném moři. Pokud to počasí dovolí vyjel bych se i podívat na Melstain. Ale nevím, nevím v tom dubnu... počasí se může změnit z hodiny na hodinu...

Tak chlapi, jak to volal Švejk "Na Bakkan"!!!

Těšíme se na informace od jednotlivých "turnusů", buď přímo z místa nebo po šťastném návratu domů.   

To MifakM, máš to opravené.

To všichni z Bakkanu: Přemýšlel jsem hodit nové vlákno, ale trochu se tu ta diskuse omezila, tak zatím zůstanem. Nebo jak to vidíte?

to MifakM

Melstain mám samozřejmě také v opatrné úvaze, ale mám podobný názor, tj. že duben na to asi není ten nejvhodnější měsíc, přeci jen je to dost daleko. Jinak ale věřím, že duben bude klidnější a bude možné chytat i na moři, chceme zkusit i větší hloubky.

to Step

také už jsem přemýšlel nad novým vláknem jen na téma Bakkan, mohlo by začínat tvým časovým seznamem. Já tedy hlasuji pro :-)

Nazdar danny, uvidíme ráno. Dnes je už na další přízpěvky asi pozdě .

Před chvilkou jsem byl na vlákně "Bakkan v květnu" tam už je pár příspěvků,  teoreticky bychom mohli navázat tam nebo nové vlákno s názvem "Bakkan 2010". Uvidíme co padne za další návrhy.

to sroubek:

tak tu nám brali...

to sroubek:

a toto je najúspešnejšia návnada.... pozžíval som normálny prívlačový naviják s monofilom 0,30 červený - pod vodou temer neviditeľný

To bells: jaká gramáž?

to bells:ano tam byli taky,dík za mampku,potom sme jeli dál do Batenfjordu,naproti kostelu,cca uprostřed fjordu,tam byl koncert,ano tyto tvary mám taky od 80-100g,barev mám spoustu,jde vidě,že se tam rádi zdržujou,ty místa mají oblíbené.

Už sa mi to pomalu krátí:)))

Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jestli někdo jede v termínu 1.6-10.6 na Soroy, v tuto dobu tam jedeme a tak by nebylo od věci pokud někdo jede  hodit pár řádku, rad a piv.Zdeněk

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!