Nápověda Doporučujeme:
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 300)
  • Autor
    Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

To pazout:  nejde popojet autem někam jinam a tam to zkusit třeba z mostu nebo ze břehu?

pazout
    Účastník
    (42 odpovědí)

jsem tu prvne ale brehy dost blby navic je fakt silnej vitr takze balanc nekde na skale asi nic moc

tuky
    Účastník
    (61 odpovědí)

2Mirer

v tomto termínu jsme na SOROYA Hasfjord I

beethowen
    Účastník
    (45 odpovědí)

To Pazout:  To mě moc radosti neděláš!?! Nastupujeme 18.3. budeme do 28.3., tak z toho nemám moc dobrý pocit. Snad se situace trocha zlepší.

pazout
    Účastník
    (42 odpovědí)

zdravim beethovena zkus mrknout na aktualni predpoved pro bakan rozklikni dlouhodobou predpoved a uvidis vitr kolem 8m za s doma by me to nedelalo vrasky ale tady je to mazec jak to ma rozlet more i fjord jsou cely bily priste se podivam na dlouhodobou predpoved a radsi to stopnu jeste doma jsou to absolutne vyhozeny penize krom toho ze jsem poprve videl tulene!!rozhodne se sem vratim ale musi se ohlidat pocasi valsfjord je otevrenej na more takze pokud fouka odjinud nez od severu je to v pytli

Tomáš Homola
    Člen
    (3 odpovědí)

Od 13.5. do 20.5. poprvé na Bakkan Wahl. Už několik měsíců zbrojíme:)

deda
    Účastník
    (265 odpovědí)

To Mirer,

Taky jedu 14,4,na Bakkan. Nemáš volné místo  v květnu na Soroyu?

Josef Ďuriač
    Účastník
    (88 odpovědí)

Sime,do řiti s prací!Koukej si to s parťákama užít,pohoda,klídek,rumíček,tabáček a moc nám to tam nevychytej,ju.

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

to Sim:co práááca,hlavně supr dojezd tam a zpět a aspoň jednu rybu do 50cm 🙂 🙂

hodně ůspěchů kluci a dobré počasí.

beethowen
    Účastník
    (45 odpovědí)

To Pazout: Ono je to už docela problém odvolat, už bych to letos dohromady nedal. Vás mě je docela líto. V předpovědi toho zatím moc nevidím. Přijíždíme 18.3. a tam je ta předpověď  zatím ještě ne na 100%. Doufám, že to nějak dopadne, co už naděláme.

pazout
    Účastník
    (42 odpovědí)

to beethoven:drzm vam palce at vam to dopadne lip nez nam dneska se to trosku uklidnilo jenom 9 za s tak tp pujdem zkusit kolem poledne aspon do fjordu do rana tu byla vichrice tak se to snad vyrovna vecer jsem se ptal bena jesli je to tady normalni rikal ze ne ze letos je to vsechno na ruby jak u nas v nizinne snih na horach teplo zkusim se sem dostat jeste behem roku ale pristi jaro jedu kolem 20.3 doufam ze to bude lepsi zlomte vaz zitra to ma bejt kolem 6 tak by jsme se aspon rozloucili s vodou

René Peck
    Člen
    (1 odpovědí)

Jedeme 18.3 do Norska , lokalita Kokelv. Je to po 4te. Plno ryb ale vse kolem 7-13 kg, zadny rekord. Je to pekne kdyz se podari pocasi. Zatim vzdy to vyslo. Snad i ted. Tesime se!

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

Teď jsem rád, že jsem poslechl Michala a objednal si to na Bakkanu na 10 dnů. Je větší naděje, že se trefíme do pár klidnějších dnů. Sice jedem až v květnu, ale i v květnu jsem zažil situaci, že jsme se nedostali ani na molo. 

Chlapi co jste už tam, ať se daří.  

Jarda Kovařík
    Účastník
    (45 odpovědí)

Ahoj všicky,my vyrážíme 29.5 na Bakkan,máme dobrý zkušenosti s lehkou přívlačí,loni jsme byli v dubnu a jen pilkry,nic moc.Ale někoho to baví.Předloni jsme byli na přelomu května a června a super.Polaci kolem 90,kelleři kolem metru na 12g twistry.Prochytávat hrany u ostrovů,tyči atd.Hlavně kde jsou zlomy.Čau

pazout
    Účastník
    (42 odpovědí)

zdravim z bakkanu abych nepsal jenom spatny zpravy tak dneska to slo ve fjordu zadna divocina ale 2 obecnacky kolem 60 na pilkr a pa jsem si spravi chut na vlacak 76cm a 4.5kg vim ze to je slaby ale za dany situace jsem stastnej jak blecha zitra zaciname balit a v sobotu rano dom tak uvidime jestli jeste neco prijde zatim se mejte

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 300)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...