Hasvik, NO
temperature icon 9°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 20°C
slabý déšť
Bergen, NO
temperature icon 13°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 32°C
oblačno

Kdo,kdy kam jede

Tak mě napadlo založit nové téma před sezonů,která už pomalu začíná.Kam kluci jedete a kam,snad sa nám to tímto trochu,to čekání usnadní,no a pár foto taky neuškodí.

Já valím poslední týden v dubnu a první týden v květnu-střední Norsko

oblast More og Romsdal-komuna Gjemnes.

Moja ryba,cíleně lovená-keler :)

Odpovědět

My jeden také na Bakkan Wahl, konkrétně na 8 nocí v termínu 9.4. - 17.4., takže už jen měsíc. Výbavu mám doplněnou odhadem na 3 roky dopředu :-) tak už jen zbývá doufat v přízeň počasí.

to beethowen: dejte sem pak nějaké aktuální info, jak to na Bakkan vypadá! Počasí, ryby a tak. každopádně držím palce ať vám to vyjde, možná se tam potkáme při výměně stáží :-) 

Za 1. Soroya

Jedem 22.4 na Hitru do Ansnes

26.5. - 9.6. Nordkapp - Kamøyvær Havfiske

to bethowen, oniknady

Napíšte aká bola cesta, trajekty, Nórski colníci a podobne. Benn nech opraví web kameru a vy poriadne odhádžte snech, ale hlavne nech vám to ide na vode.

V Koppangene budeme od 14.7 do28.7, ale vyrazíme skôr a niekde sa zastavíme. Proste pohodová rodinná dovolenka. Cesta cez Pobaltie a Fínsko.

To Danny a ostatní z Bakkan Wahlu :

Odjíždíme až (už) koncem dubna (29. nebo 30.), dejte po návratu na net nějaké aktuální informace (cesta, počasí, nejlepší místa a návnady) - vždyť to znáte :-)), Díky, Pafka + 4

nebude někdo v termínu 1.5-8.5 někde kolem komuny Gjemnes?Střední Norsko.dobrý pokec při nepřízni počasí,by určitě potěšil,nás bude 6 bláznů a možná aj grog,bych uvařil :)

Chlapiska,jak sa komu dařilo,tak do chlívku prosím-aktuální informace z Norska :)

Tak letos poprvé Soroya (Breivikbotn). 7.5 - 14.5. Už teď mám cestovní horečku a jsem plný očekávání jak tohle dopadne :-)

Ahoj,letos taky poprvé Soroya (chata  Vaagan). Máme termín 20.-30.6. Jedeme s Michalem,tak snad něco chytnem.....

31.5-10.6. SOROYA Hasfjord I, celkem 8 kousků,10.7-20.7.MAGEROYA Kamoyvaer 6 kousků.

Michale, pořádný počasí a ryba už příde sama.Všechny zdraví Fous a spol. 

3,2,1, START! Ozvu se "možná" za dva dny, jestli prorazíme Finmarkem. Všem Vám přeji klidný a úspěšný den v práci.

Ahojte. Od 14. apríla Bakkan a potom od 21.mája Soroya, Vagan. S kým sa stretnem?

zdravim vsechny ,norky` tak jsme od 2.3 na bakanu ryby tu jsou na more jsme se dostali 1 hned prvni den 3 obecnacky kolem 70 druhy den vzhledem  k pocasi uz jen fjord a od ty doby cucime na chate vitr dest a zas vitr podle bena by to neslo ani kutrem takze pru...r v sobotu jedem domu vyhlidky na zlepseni zadny chteli jsme to otyden natahnout ale podle predpovedi ktera jim tu celou dobu vychazi presne to nema smysl jo a nikdo tu neni tak at vam to vyjde lip

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.