Hasvik, NO
temperature icon 9°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 9°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 15°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 11°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Kdo,kdy kam jede

Tak mě napadlo založit nové téma před sezonů,která už pomalu začíná.Kam kluci jedete a kam,snad sa nám to tímto trochu,to čekání usnadní,no a pár foto taky neuškodí.

Já valím poslední týden v dubnu a první týden v květnu-střední Norsko

oblast More og Romsdal-komuna Gjemnes.

Moja ryba,cíleně lovená-keler :)

Odpovědět

24.4 - 6.5 Bakkan Wahl už se začíná projevovat nervozita v mužstvu a postupně i u družek:o))

24.4.-1.5.2010 Aure, 5 členná parta, ať už jsme tam. Horečka narůstá

to Fridas,bocman,KM

Jedu poprvé s NS TOUR Titran, až 16.8.-28.8 a to je síla, jak to má člověk přečkat. Doufám,že se někdo ozve a  podělí se  o zážitky.

Jedeme na Karmoy 14.5. Expedice v 10 lidech.Dva měsíce a norská infekce už je rozlezlá po celé tělě. Jeto mazec

Idem 10.3. na Soroy s Bowmanom a dúfam, že tam nezamrzneme.....moc sa teším

To zdeno: 10. 3. to je teď )...už je to tady, už to propuká :) já to snad do dubna nepřežiju)) jaj.... Chlapáci moc si to užijte!

27.3.-7.4. Bakkan Wahl!!! Tak to vypadá že budem u Bena letos první!

Já jedu 5.5.2010-16.5.2010 do Hakallestrandy (alesund),nejdřív 3. dny polezu po horách u geirangeru,pak týden na rybách,jezdim sám ,letos poprvé jedu s s dětma a manželkou.Už se nemůžu taky dočkat,snad něco chytím a vyjde počasí.

Také Bakkan Wahl k Benovi 14.až 24.4.Je to už za pár! Doufám,že tam nezmrznem.

My jedem také Bakkan Wahl 18.-28.3. takže za 10 dnů. Počasí zatím moc nevypadá, no uvidíme.

To bakulin:To víš,že sem informace jak jsme dopadli,hodím.Ty to máš jěště za hodně.Já už střihám půl metr.Jedeme na Titran prvně,tak jsme zvědaví.Už aby to bylo.

Za 72 Soroya Hasfjord I od 21.5. -31.5. Před námi Heny, po nás Fous. Kdo bude v uvedený termín v Hasfjordu na "dvojce"?

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!