Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Kdo,kdy kam jede

Tak mě napadlo založit nové téma před sezonů,která už pomalu začíná.Kam kluci jedete a kam,snad sa nám to tímto trochu,to čekání usnadní,no a pár foto taky neuškodí.

Já valím poslední týden v dubnu a první týden v květnu-střední Norsko

oblast More og Romsdal-komuna Gjemnes.

Moja ryba,cíleně lovená-keler :)

Odpovědět

to Groslak

Byl jsem v Urke v srpnu 2009 - Saebo je přes fjord, který je hlubokej přes 400 metrů. Chytali jsme hodně kelerů, polaků a makrel, problém byl s okouníky (měli kolem 10cm a bylo jich tam hrozně). Problém byl s hejnem delfínů - když začali lovit, nebyl už prakticky žádný záběr. Bylo zajímavý, že jsme víc ryb nachytali na pilkr, na přívlač skoro nic (nepočítám li makrely, když se vařila voda. Neměli jsme echolot a tak jssme toho tam hodně utrhali, domů jsme jeli bez jedinýho pilkra. Ale jinak je to tam nádherný. Pafka

Mi louňáci vyrážíme na Bakkan 4.5 - 18.5.Už to budeeee....za chvíli!!!!

Zdravím všechny,

jedeme v pěti lidech 28.4. do oblasti Steigen, Straumfjorden, pokud budete někdo poblíž, dejte vědět.

2 Respi

Tak to se překrýváme, my najíždíme 1.5.2010. Už se to blíží. :-))

Pafka

Tak pánové, jaké byly Velikonoce v Norsku, a kolik jste toho "vykoledovali"? Pochlubte se nám, kolik Norek jste vyšukali? A nějaké fotečky by nebyly?

7.-14.5. Soroya (Breivikbotn). Cestovní horečka stoupá :-)))

My jedeme až 14. 4. , ale horečka stoupá taky. Pelhřimáci , plzeňáci a moraváci.

To Pavi:Jestli,se mohu zeptat,kam jedete?

27.5. v šesti na Senju do Laukviku. Dnes přesně za 50!

Sory, jedeme na

Sory, jedeme na Soroy do Hasviku

Zdravým všechny rybáře. Kdo jede na Hitru?? Já bych chtěl někdy jet na Soroyu a proto se chci zeptat jestli tam někdo je jaké je tam teď počasí?? Děkuju za odpověd.

Ahoj. Jedeme na Hitru 17.5. už se nám to krátí. Příští rok asi nebudou prašule tak pojedeme asi na Bakan. Na Soroyu pojedeme za dva roky. 

Už sa to pekelně blíží :) za 12 dní su tam :).

Střední Norsko-More og Romsdal-jupíííííí

To Sroubek282: Kam konkrétně jedete? My to máme až na srpen na Averoyu

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!