Nápověda Doporučujeme:
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 300)
  • Autor
    Daniel Křenek
    Člen
    (31 odpovědí)

to Pafka:

Sucháč mám, to by bylo v pohodě, ale letos už mám odjezd za pár, tak snad příště. Potápěč průzkumník, to je určitě dobrý zlepšovák, teda pokud tě kolega nechytne a nevytáhne jak tresku na pilkr :-))

A jak to máš s pocity pod vodou? Já mám obzvlášť v Čechách zkušenost, že pod vodou vidím mnohem víc a větších ryb než chytím, a navíc se ve mně pod podou někdy pere rybářská a potápěčská vášeň, jako třeba když ve studené vodě klidně šťouchneš do candáta a on dělá, jako by nic 🙂

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

to Raca:v Gjemnes je relativně teplo,teploty sou tam do 10+,ale v noci ještě mínus,do dubna to roztaje 🙂

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

sem zvedav jaka bude cesta na Bakkan… horecka stoupa

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

2 Danny

Docela si umím představit, jak by mě kamarádi s krví podlitýma očima rvali nahoru bez možnosti vyrovnání tlaků :-)) A radši si ani nepředstavuju, za co by mě zasekli – za hubu určitě ne 😀

Mám výhodu, že jsem rybář prakticky jenom v Norsku (v Čechách prakticky nechytám). Takže nádherné sumce, štiky, okouny, cyndáty a jiné šupináče v lomech považuji skutečně jen za objekt zájmu ve vztahu k foťáku či kameře, ale ve vztahu k pánvi nebo grilu se mi jako objekty zájmu nevybavují :-))

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

to Raca:poslal sem odkaz a nefunguje to 🙁

Ota
    Člen
    (1 odpovědí)

Čaute, zbývá mi 3,5 hodinu do odjezdu na Bakkan….nemáte někdo nějakej fígl jak přežít doma tu dobu. 🙂

Vojtko
    Účastník
    (325 odpovědí)

2 des 10: Doporučujem z hlboka dýchať, ale najlepšie urobíš, keď sa ešte povenuješ maminke. (alebo kamoške, len v tom prípade pozor, aby sa  Ti potom  nežiadalo zostať doma)

Ondřej Nadymáček
    Účastník
    (20 odpovědí)

2 des10:  neboj, já ti v autě zvednu náladu!!!! už jenom 2 hodky a jedeeeem!!!

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

To oniknady a vojtko: tady to je k nevydržení, jdu na dvě.  Chlapi užijte si to. Já to mám za 52.

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Tak ja jeden fígl budu mít. Nachystam se pres vikend. V pondeli jeste jdu do prace a z prace primo odjezd na Bakkan 😀

Hanz
    Účastník
    (27 odpovědí)

Zdravím všechny norské vydry. Jedeme 13. dubna na Vik Brygge u Flatanger. Kdyby tam byl někdo před náma, každé info by bylo určitě k nezaplacení.  Díky Hanz.

Zbyněk
    Člen
    (17 odpovědí)

Ahoj vydry…18.4 odrážíme do Harbaku….víte už někdo něco ?

ferdo
    Člen
    (6 odpovědí)

Pre Hanza. Vo Viku som bol sice minuly rok v septembri, ale mozes sa tesit. Patri do oblasti Flatanger, kde som bol uz 3x. Je to dobra volba.

Petr Novák
    Účastník
    (1356 odpovědí)

21.8 – 28.8.2010 Averoya – místo je označeno na mapě. Jedeme s děckama, proto tenhle termín, znáte tenhle úsek někdo, poraďte kam na ryby a co tam v tomhle období můžeme čekat za ryby – druhy a velikosti. Ještě by mě zajímalo, jak je to na Averoy s lovem pstruhů v jezerech – kdyby nebylo počasí. Fotky lodí a baráku dodám později. Zajišťoval to brách s kamarádem, kteří v Norsku dělají – moc pěkná cena

Pavel Grošov
    Člen
    (1 odpovědí)

čau,my jedeme 29.04 do saeba taky už se nemužem dočkat,vubec to neutíká, kdyby měl někdo info byl bych rád díky  

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 300)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...