Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -6°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Kdo,kdy kam jede

Tak mě napadlo založit nové téma před sezonů,která už pomalu začíná.Kam kluci jedete a kam,snad sa nám to tímto trochu,to čekání usnadní,no a pár foto taky neuškodí.

Já valím poslední týden v dubnu a první týden v květnu-střední Norsko

oblast More og Romsdal-komuna Gjemnes.

Moja ryba,cíleně lovená-keler :)

Odpovědět

to Pafka:

Sucháč mám, to by bylo v pohodě, ale letos už mám odjezd za pár, tak snad příště. Potápěč průzkumník, to je určitě dobrý zlepšovák, teda pokud tě kolega nechytne a nevytáhne jak tresku na pilkr :-))

A jak to máš s pocity pod vodou? Já mám obzvlášť v Čechách zkušenost, že pod vodou vidím mnohem víc a větších ryb než chytím, a navíc se ve mně pod podou někdy pere rybářská a potápěčská vášeň, jako třeba když ve studené vodě klidně šťouchneš do candáta a on dělá, jako by nic :-)

to Raca:v Gjemnes je relativně teplo,teploty sou tam do 10+,ale v noci ještě mínus,do dubna to roztaje :)

sem zvedav jaka bude cesta na Bakkan... horecka stoupa

2 Danny

Docela si umím představit, jak by mě kamarádi s krví podlitýma očima rvali nahoru bez možnosti vyrovnání tlaků :-)) A radši si ani nepředstavuju, za co by mě zasekli - za hubu určitě ne :-D

Mám výhodu, že jsem rybář prakticky jenom v Norsku (v Čechách prakticky nechytám). Takže nádherné sumce, štiky, okouny, cyndáty a jiné šupináče v lomech považuji skutečně jen za objekt zájmu ve vztahu k foťáku či kameře, ale ve vztahu k pánvi nebo grilu se mi jako objekty zájmu nevybavují :-))

to Raca:poslal sem odkaz a nefunguje to :(

Čaute, zbývá mi 3,5 hodinu do odjezdu na Bakkan....nemáte někdo nějakej fígl jak přežít doma tu dobu. :)

2 des 10: Doporučujem z hlboka dýchať, ale najlepšie urobíš, keď sa ešte povenuješ maminke. (alebo kamoške, len v tom prípade pozor, aby sa  Ti potom  nežiadalo zostať doma)

2 des10:  neboj, já ti v autě zvednu náladu!!!! už jenom 2 hodky a jedeeeem!!!

To oniknady a vojtko: tady to je k nevydržení, jdu na dvě.  Chlapi užijte si to. Já to mám za 52.

Tak ja jeden fígl budu mít. Nachystam se pres vikend. V pondeli jeste jdu do prace a z prace primo odjezd na Bakkan :D

Zdravím všechny norské vydry. Jedeme 13. dubna na Vik Brygge u Flatanger. Kdyby tam byl někdo před náma, každé info by bylo určitě k nezaplacení.  Díky Hanz.

Ahoj vydry...18.4 odrážíme do Harbaku....víte už někdo něco ?

Pre Hanza. Vo Viku som bol sice minuly rok v septembri, ale mozes sa tesit. Patri do oblasti Flatanger, kde som bol uz 3x. Je to dobra volba.

21.8 - 28.8.2010 Averoya - místo je označeno na mapě. Jedeme s děckama, proto tenhle termín, znáte tenhle úsek někdo, poraďte kam na ryby a co tam v tomhle období můžeme čekat za ryby - druhy a velikosti. Ještě by mě zajímalo, jak je to na Averoy s lovem pstruhů v jezerech - kdyby nebylo počasí. Fotky lodí a baráku dodám později. Zajišťoval to brách s kamarádem, kteří v Norsku dělají - moc pěkná cena

čau,my jedeme 29.04 do saeba taky už se nemužem dočkat,vubec to neutíká, kdyby měl někdo info byl bych rád díky  

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!