Pochlubte se kam si příští rok pojedete užít rybolov.
Hoop: tak to nás budete střídat, mineme se v sobotu 26.5. o pár hodin. Pro nás nová lokalita, ale pokud bude zájem, můžu poslat čerstvé informace (pokud jim pojede wifi)
Odpovědět
OBr: Už jsem dlouho neslyšel tak skvělou zprávu. Určitě budeme v kontaktu. Já už několikrát plul prstem po mapě a hledal ty správné místa. Je to hodně členité. Ale představa, že padne mlha, tak to bude maso...
Odpovědět
Začátek května Storfosna krakvag.Už začínám z přípravami,ale doma se to moc nelíbí.Prý bych měl dát pokoj alespon do vánoc.:-(
Odpovědět
My příští rok 24.5. opět Lofoty-Ballstad. Už aby to bylo,to čekání je úmor:-)
Odpovědět
Parta devíti mořských vlků z Varnsdorfu jede tentokrát na Loppu-Sandland, 13.- 23.8.2012. Jsem zvědav na zprávy od Kejry a Luby a dalších, kteří jedou před námi.
Odpovědět
Tak to se tam jistě potkáme pane vapno1. Myslím, že Vás to nezklame. Mohu se zeptat kolik jste si vzali lodí pro 9 lidí.
Odpovědět
vapno1>Určitě budu referovat...snad bude o čem.Je to naše první Loppa,tak doufám,že se brzy zorientujeme a něco "naloppeme";-)
Odpovědět
Zdravím, nemáte někdo volné místo na Soroy a nebo něco podobného? Nejlepší by byl Březen, max Duben.
Odpovědět
Zappa- máme objednaný dvě 7m. s kabinou 115HP. Doufám, že, to bude dostačující. Je fajn, že zde bude i jiná, zkušená parta.
Kejra- jedeme tam také poprvé a jak píšeš,doufáme, že tam taky něco zajímavého "nallopeme"
Odpovědět
O ryby strach nemějte těch bude dost. Jen se obávám že na dvě lodě se zcela jistě nevejdete. Loď je sice podle údajů velká ale už ve čtyřech je to díky kabině dost přeplněné. Zkuste si doobjednat ještě jednu ať nejste překvapený. Pokud to nepůjde spojte se se mnou přes soukromou zprávu. Mám tam záložní tak něco vymyslíme. Sice nebydlím stejně jako vy ale lodě mám u stejného mola.
Odpovědět
Zappa, dík za radu i nabídnutou pomoc. Zjistím podrobnosti a když to nevyjde, s důvěrou se obrátím. Díky.
Odpovědět
Jedu v květnu na ostrov Ulvoya .jeto vedle Hitri .Směrem na Husoyu je pdmořský kopec Skatran .Kdo to zná ať se podělí o skušenosti dík M
Odpovědět
V květnu a v září na nejlepší lokalitu - Dolmoya. Rybařina ve Froyafjordu je skvělá. Byl jsem tam již mnohokrát a vždy to bylo skvělé!!
Odpovědět