Pochlubte se kam si příští rok pojedete užít rybolov.
to Vlkouš:tak to se to tam hodně změnilo.Atleho jsem znal dobře.Pěkně mu chutnalo!Jednou byl s manželkou a kamarádem u nás v Praze.Taky hezkej mazec.
Odpovědět
O těch jeho výletech k nám do čech jsem taky už něco zaslechnul.
Pamatuju si z tý první výpravy, že s náma jel majitel cestovky - příjmení si nepamatuju, ale jméno měl Pavel. Měl děsný přehled o Norsku. Celejch cca 300km z Kristiansandu do Nordskar mluvil o všem možném co se týkalo Norska. Dodnes si z toho vyprávění mnoho věcí pamatuju.
Taky si pamatuju, že téměř ( nebo každý? ) večer spolu pařili. Jednou šel Atle domů a sfáral z mola do vody. Podle toho jak dlouho jel dolů a pak nahoru, jsem čítal, že to byly 4 m. On vylez, oklepal se jako pes. Zasmál se a vrávoral dál, jako by se vůbec nic nestalo :-))) Norek :-)
Bohužel se mu jeho žena Tove splašila, rozvedli se a on přišel o celé centrum a ona ho rozprodala. Sice nechápu jak mohla rozprodávat obě patra jedné chaty zvlášt jiným lidem, a jak a kdo platí elektriku, vodu atd ve filetárně a v celém areálu. Kdo a jak opravuje společný komín a střechu atd. Ale za jedno patro chaty byla cena 1,2milionu NOK. Atlemu asi zbyly ty dvě žlutý chaty na skále u cesty nad centrem a pak má vedle tý veliký žlutý vily domek kde bydlí s novou manželkou i dětmi. Pronajímá starý bílý domek nad žlutou vilou. V té vile bydlí jeho matka. Jinak vedle louky u toho jeho plechového sklaďáku pod skálou, vyrostlo asi 7 krásných nových chat.
Já teď vlastně jezdím k jednomu z nových majitelů jedné chaty, kterou on pronajímá. Je z Tau. Už jsem si myslel, že se tam už nedostanu, že to nikdo pronajímat nebude, ale povedlo se to zase takto.
S rybama je to tam holt horší, jak před 10 lety, ale nachytat se dá a my to máme spíš na pohodu. Prostě od rána do noci - nonstop nerybaříme.
Odpovědět
To Vlkous:
Máš na mysli Pavla Štangla z Prahy? Měl cestovku Admirál a zná Norsko opravdu dobře. Věnuje se i myslivosti.
Odpovědět
to husky19:jojo je to Pavel Štangl.Už jsem to psal vlkousovi v sz.Známe se dlouho,máme kousek od sebe chatu.Teď se hlavně věnuje myslivosti a chovu norských losích psů.Ale pokud by někdo chtěl jet do jižního Norska,tak samozřejmě poradí a doporučí ubytování i trajekty.
Odpovědět
To mara45: Myslel jsem si to. Byl jsem s ním v roce 2002 v Tregde a potom i v Solvagu (kousek od Tau a Stavangeru). Asi si na mne nebude pamatovat, ale i tak ho pozdravuj. Je to dobrej parťák.
Odpovědět
31.8 odjezd na Soroyu 6 lidí,nástup máme 3.9.2012 ,která partie tam bude ,tak ať se ozve.Jsme ubytováni naproti hotelu v Hasviku.
Odpovědět
Já odjíždím 13.9. na Dolmoy přes Hitraturistservice do domku 212. Je to na straně Froyafjordu, asi kousek od Honzy Dufka. Nebudete tam někdo v termínu 15.9.- 25.9.?
Odpovědět
V stredu Dolmsundet. Pomaly sem na prášky. Musím ísť na pivo .
Odpovědět
Poskytnete někdo z Titranistů nějaké koordináty na lovná místa?
Jedu 13.9. sice na Dolmoy, ale pro rychlou loď to není tak daleko abychom si neudělali jednodenní výlet. Na Titranu jsem nikdy nebyl a rád bych to tam vyzkoušel.
Odpovědět
To husky19:Honza Dufek,co je na Dolmoy Ti určitě hodně poradí i s Titranem.Byl tam jako delegát.Jo odjezd na Titran za 4 hodiny..:-D:-P:-D:-P
Odpovědět