Pochlubte se kam si příští rok pojedete užít rybolov.
[citace]Rk napsal: sroubek282 napsal:
A ještě menší dieta na cestu....
Čau Peťo, to vypadá, jako by Ti doma nechtěli dat najest a proto jedeš do Norska. To co chystáš jsou gastronomické orgie, seš tak dobře připravený i na chytačku, abys chytil toho největšího halika?
Přeji šťastnou cestu, hlavně bez nehod.
Taky už su nervozní a přípravy vrcholí, odjíždíme v sobotu na Vingsand.
Ahoj Radek[/citace]
Dík Radku....už to nepočítám na dny,ale na hodiny...o víkendu by sme se měli ozvat ze Soroya...8-O8-O8-O
Odpovědět
Taky počítám na hodiny a minuty - 7 hodin a 45 minut do odjezdu na Soroy.
Šroubes, v sobotu v Oksfjordu tě budu čekat s kafíčkem:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]Pandion napsal: Taky počítám na hodiny a minuty - 7 hodin a 45 minut do odjezdu na Soroy.
Šroubes, v sobotu v Oksfjordu tě budu čekat s kafíčkem[/citace]
Ano a prosím jeden cukřík a bez mlíka...:-):-)
Odpovědět
A je to vše nachystáno,můžem vyrazit....jupíííííííííííííí....8-)8-)8-)
Odpovědět
To bílé vepředu jsou bačkory? :-D:-D:-D
Jinak je to výhoda být mrňous, vejde se to do jedné tašky :-) :-)
Odpovědět
[citace]Pafka napsal: To bílé vepředu jsou bačkory?
Jinak je to výhoda být mrňous, vejde se to do jedné tašky [/citace]
To nejsou bačkory!!!!Domácí rohlíky z naší pekárny ve Spálově!!!8-O8-O8-O
Odpovědět
to Sroubek:když vidím,jak balíš a bereš s sebou celej krámek s uzeninama,tak bych jel hned s tebou.Myslím,že limit máš už splněný teď.Nepřejezte se tam,ať někoho nechytne žlučník a můžete na vodu na halíky.Štastnou cestu a hodně ryb.Mára
Odpovědět
Díky všem za podporu....
A ještě jedna krásná fotka našeho statného lovce Pavlise....zde se můžete podívat,že mu jde aj koupel autíčka,kterým za pár hodin valíme...prostě je to šikovný hošík...
Pavle a ještě mi vysaj místečko,kde budu sedět,předem Ti kamaráde děkuji...:-):-) 8-)8-)
Odpovědět
neboj místo máš čisté..... mám pro tebe speciální úkol na zítra.... trochu jsme snížili postele a nákladový prostor je asi 1,2 m vysoký - akorát pro šrůbka....8-)
Odpovědět
Hlásím start - směr Rybí království Soroy:-D:-D:-D
Všem kolegům na cestě hodně štěstí a dobrý dojezd.
Pandion
Odpovědět
[citace]pavlis napsal: neboj místo máš čisté..... mám pro tebe speciální úkol na zítra.... trochu jsme snížili postele a nákladový prostor je asi 1,2 m vysoký - akorát pro šrůbka....[/citace]
Tak to sem rád,že si na mě myslel s Michalem....pokud nebude místo,tak klobáse ostanů v Blansku....:-):-):-)no,ale to nemožů ostat v Blansku...dyť máme svátek v pátek,do čeho by sme sa zakůsli..;-);-);-),zase si vyhrál...:-P:-P
Odpovědět
To Šroubelín
Tak teda i já vám klucí přeju dobrou cestu a hodně ryb. :-D:-D
Došky
Odpovědět
[citace]sroubek282 napsal:
pavlis napsal: neboj místo máš čisté..... mám pro tebe speciální úkol na zítra.... trochu jsme snížili postele a nákladový prostor je asi 1,2 m vysoký - akorát pro šrůbka....
Tak to sem rád,že si na mě myslel s Michalem....pokud nebude místo,tak klobáse ostanů v Blansku....no,ale to nemožů ostat v Blansku...dyť máme svátek v pátek,do čeho by sme sa zakůsli..,zase si vyhrál...[/citace]
No Šroubku, kdyby jsi se tam nevlezl, tak tě s KLOBÁSAMA vezmeme.
Místa máme dost.
Odpovědět