Hasvik, NO
temperature icon -7°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon -0°C
sněžení
Oslo, NO
temperature icon -6°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 28°C
polojasno

Kdo, kdy a kam jede 2012

Pochlubte se kam si příští rok pojedete užít rybolov.

Odpovědět

já za hodinu k Alesundu.:-)

za 36 hodin odjezd směr Aure :-D

Jejda,už sa to krátí a za pár dní valíme....jupíííííí

Už máš Peťo koupený to vteřinový lepidlo a pořádný šněrovací boty, aby tě něco většího nevytáhlo z lodě? Nepodceňuj to ...

:-D:-D:-D

[citace]Pafka napsal: Už máš Peťo koupený to vteřinový lepidlo a pořádný šněrovací boty, aby tě něco většího nevytáhlo z lodě? Nepodceňuj to ... [/citace]

Ne nemám,stačí dobrá parta a kluci pomůžou kdyby něco... 8-)8-)8-)8-)

Stačí neodymové magnety do bot třeba ze starého HD z počítače a železná deska na dno lodě.:-D Ahoj Peťo už to mám taky za 5!!!!!!!!!!!

Rok s rokem sa sešel a je to tady opět...přípravy na Norsko je tady..jupííííí..Soroya.....za 2dny 17hodin odjezd...

Klobáse a masisko se právě udí...

:-D:-D:-D

2sroubek K vyobrazenému polotovaru pripájam hotový výrobok:-D

Přesně tak jak říkáš...právě vytaženo z trouby..vychladit,zabalit a zamrazit....

Šroubku to ty sám ;-);-);-)? Pokud jo tak kloubouk dolů a dej pak foto i masa a klobás8-)

[citace]kikibut napsal: Šroubku to ty sám ? Pokud jo tak kloubouk dolů a dej pak foto i masa a klobás[/citace]

Nene,ale problém mi to nedělá takovou dobrotu nachystat...toto krásné dílo dělala moje mamka a nesmím ji do teho kecat...

Klobáse a maso bude kolem páte...jééé tečů mi sliny... 8-O8-O

[citace]sroubek282 napsal:

kikibut napsal: Šroubku to ty sám ? Pokud jo tak kloubouk dolů a dej pak foto i masa a klobás

Nene,ale problém mi to nedělá takovou dobrotu nachystat...toto krásné dílo dělala moje mamka a nesmím ji do teho kecat...

Klobáse a maso bude kolem páte...jééé tečů mi sliny... [/citace]

Bych to dřív sežral než zamrazil :-D

A ještě si pustíme na plné pecky hymnu....

[yt=81o2JV269do=yt]81o2JV269do[/yt]

Tak chlapáku, šťastnů cestu, příjemný pobyt, pořádné úlovy a hlavně potom všem šťastný návrat, abychom u rockerů měli koho umístit na skříň. Kluci, užijte si to tam na 200% :-D:-D:-D

[citace]Pafka napsal: Tak chlapáku, šťastnů cestu, příjemný pobyt, pořádné úlovy a hlavně potom všem šťastný návrat, abychom u rockerů měli koho umístit na skříň. Kluci, užijte si to tam na 200% [/citace]

Díííky moc Pavle...

Určitě si to užijem...Já valím na Soroya poprvní,mosím řéct,že už su nervozní,dyť je to za pááár...

No...a klobáse sem mosel skovat...:-D:-D:-D

Máti je začala okupovat a moc mlaskala....myslím to,ale va srandě...8-)8-) žije s tím co já..mám doma problém co pořád vymýšlá co ještě uvařit...8-O8-O8-O

Jo a zítra bude péct štrůdl....8-O8-O8-O

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Sim napsal: Dnes vyrazil nás delegát...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!