Pochlubte se kam si příští rok pojedete užít rybolov.
Za 16 hodín odchádzame do Rorvik Rorbuer. Nemáte niekto správy z tejto lokality ???????????..........:-P:-x:-P
Odpovědět
Dnes po obědě k Nakimu pro autíčko, odpoledne nakládat vercajk + věci, přes noc rozlučka s polovičkama, ráno poslední nákup a dopoledne odjezd směr LOKTA!!!!!!!!!
Za 35 hod...
Odpovědět
Ahoj, nevyšlo nám to spolu ale aspoň vyšiel spoločný termím. Vo štvrtok večer tiež vyrážam, tohto roku po druhý raz na Garten.
Odpovědět
SMOLA - Jostolen už len za 76 .................... dní ! Nevadí !!!!!!!
12 norkov sa poctivo pripravuje a verí že to zlé sme si už vyčerpali ( jeden náš kamarát z partie nečakane odišiel )a teraz to bude len lepšie a lepšie s finále na ostrove Korsholmen s báječnou partiou a rybami 1m+
Odpovědět
Nazdar chlape, to je dost, že se na stránkách taky objevíš :-) :-)
Tak ať ti to tam pořádně vyjde a hlavně ať "nemáte žiadnu smolu, keď idete na tu Smolu" :-)
Odpovědět
[citace]Pafka napsal: Nazdar chlape, to je dost, že se na stránkách taky objevíš
Tak ať ti to tam pořádně vyjde a hlavně ať "nemáte žiadnu smolu, keď idete na tu Smolu" [/citace]
Ďakujem Pafka, dúfam že to "vyjde". V partii máme 3 ženy, ktoré sú skúsené rybárky o tie sa nebojím, ale aj 2 novicov a to bude zábava.
Kinedryl a cocoline pôjde na dračku :-P náhodou mne cocoline celkom chutí.
Odpovědět
[citace]vd napsal:
Ahoj, nevyšlo nám to spolu ale aspoň vyšiel spoločný termím. Vo štvrtok večer tiež vyrážam, tohto roku po druhý raz na Garten.[/citace]
Třeba jiný rok.. uvidíme, jestli budeme letos na Loktě spokojení.
Auto je nabalené, nákup kompletní, už jen zítra naložit posádku a vyrazit...
za 14 hod :-)
Odpovědět
Mifaku ať se daří a vše je v pohodě.Pravidelně sem dopisuješ,tak koukej ještě přitlačit.Snad tam budete mít připojení na inte.Ne jako my.
Odpovědět
[citace]MifakM napsal:
vd napsal:
Ahoj, nevyšlo nám to spolu ale aspoň vyšiel spoločný termím. Vo štvrtok večer tiež vyrážam, tohto roku po druhý raz na Garten.
Třeba jiný rok.. uvidíme, jestli budeme letos na Loktě spokojení.
Auto je nabalené, nákup kompletní, už jen zítra naložit posádku a vyrazit...
za 14 hod [/citace]
Jindro šťastnou cestu a pořádné ryby. Pozdravuj mikulcaka a doufám ,že se povede i nějaký ten halibut.
Odpovědět
To MifakM
Šťastnou cestu, pozdravuj Mikulčáka s Metrovkou. Já Odjíždím za 46 hodin směr Smola. :-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]WOHANKA-TEAM napsal:
To MifakM
Šťastnou cestu, pozdravuj Mikulčáka s Metrovkou. Já Odjíždím za 46 hodin směr Smola. [/citace]
To víš že budu, i když Mikulčák si to jistě přečte sám ;-)
Taky Ti přeji dobrý vítr a ať ryby koušou a zákaznící nezlobí ;-)
Odpovědět
To máš pravdu, že Mikulčák si to přečte, to mi mohlo taky dojít. Díky za přání a vám hodně ryb. Trhni Mikulčáka s Halibutem. :-P:-P
Odpovědět
[citace]WOHANKA-TEAM napsal:
To máš pravdu, že Mikulčák si to přečte, to mi mohlo taky dojít. Díky za přání a vám hodně ryb. Trhni Mikulčáka s Halibutem. [/citace]
To planuji, horsi bude mozna to provedeni... on z toho chlastu ma jedinecny tras v rukach a ti halici mu na ty nastrahy proste skaci uplne sami :-D :-D:-D:-D:-D
Odpovědět
No Jindro,tos nemusel prozrazovat....:-P:-P:-P od teď budou
všichni tahat placky:-D:-D:-D
za hodinu odjezd, už je to tady...:-)tak jsme se dočkali,konečně........
a díky za přání,snad nám to letos opět vyjde...
Odpovědět
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...