Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 23°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 15°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 33°C
skoro jasno

Jøstølen 2019

Dovolím si založit tohle ofiko téma. Jelikož tam jedu poprvé a úplně poprvé směr sever tak uvítám co a jak, kde co atd. Jedu sám termín 5/2019 od 8.6. do 20.6.2019. Co s sebou na jídlo, co na ryby, co na oblečení? Mám plovoucí oblek ICE Fish, mám čepici, rukavice, teplé boty (ne holinky). Mám dva pruty s multíky. Jeden ruční a jeden na motor. Dva další pruty, jeden 100-200 gr a jeden do 40 gr na přívlač. Ten druhý je sportex speciál na tresky. Německá výroba. Navijáky penn slamer. Gumy, hlavy, pilkery mám. Peříčka, papriky atd taky. Jede tam někdo ve stejný termín? Z Prahy?

Odpovědět

tak nam trochu 2 dny  foukalo, ale ve fjordu se castecne dalo chytat. A v pristavu stale velke makrely. Uz ne tolik, jako drive, ale jsou tu. Jak jsem psala, mame hosty, co na zdejsi forum nehodi, takze cerstve fotky nejsou. A ty z filetarny za moc nestoji. Potesujici zprava je, ze se nam s ubyvajicimi makrelami zase vratily tresky.  Ze bychom se tu ale nudili, o tom neni rec. Opravuje se a buduje. Ne vse ted a hned, vsak znate norsky styl. Ale stale se neco deje.

Janka: co bude ta nová budova?

Ta na prvnim obrazku? To je novy dum v campu. (pro 6 osob)

Jinak velka budova dole u vody je hala pro lode.

Fanda jede. Po rozfoukaném začátku posledního turnusu se nám to začíná rozjíždět.

Péťův mník.

Závěr sezóny se opravdu vydařil. Halibut 180 cm, 89 kg, 45 minut zdolávání. Chycen na hloubce okolo 70 metrů.

Tak obrovská gratulace od Orka týmu lovci

Veliká gratulace. Jedna taková ryba a dvě bedny jsou plné není liž pravda.

Taková ryba nechodí každý den. Gratuluji. Na co zabral?

Nádhera, to musel být zážitek, na který se nezapomíná. Gratuluju :-)

Taková ryba nechodí každý den. Gratuluji. Na co zabral?

Sime na maso při lovu Jednoskvrnek.

Vážení příznivci naší cestovní kanceláře, sezóna 2019 je za námi. Dovolte mi, abych Vám všem poděkoval za to, že spolu s námi trávíte svou rybářskou dovolenou právě v kempu Betten Rorbuer na ostrově Smøla. Sezóna 2019 je za námi, ať žije sezóna 2020. Prodej zájezdů je v plném proudu a nezbývá již mnoho míst. Volejte, pište, objednávejte. Za celý tým Fishing Travel Agency, Vladimír Došky Doškář

Děkuji za nevšední zážitky které jsem při první výpravě do Norska zažil právě na Jostolenu. Už se těším na rok 2020. Jen si moje řiť musí zvyknout na dva dny sezení v autobuse.

Dobrej halík...gratulace!

Velká motivace pro všechny rybáře kteří jezdí směr Smola a okolí:-) gratuluji.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.