Pokračování aktuálního infa a pokecu oblíbené lokality. Původní vlákno najdete zde
Pokračování aktuálního infa a pokecu oblíbené lokality. Původní vlákno najdete zde Jostolen 2016 (old)
Jasný jsme tady celá parta,musel někdo oživit Jostoleňácký vlákno😊. Tak pojeď, už se na tebe všichni těšíme a přibal lepší počasí.
A Dosky pribal koralku 😀😀😀😀
Odpovědět
Včera se udělalo hezky tak jsme všichni vyrazily, ze začátku nic moc ale pak se zklidnilo moře a dalo se vyrazit na otevřené moře. Co nahození to žralok žádná nástraha jim nedělala problém všechno rozkousaly na maďeru. Ale i tak se chytly tresky přes metr ty největší -- míry 110 cm 12,5 kg -- 102 cm 9,5 kg.
Odpovědět
Tak jsme dorazili s Koubasem do Norska. Po cestě jsem si koupil letadlo.
Odpovědět
Ahoj Došky, je od Tebe hezké že představuješ s předstihem dopravu pro příští rok.
Kolik se bude platit za nadváhu? Karel
Odpovědět
Houbová mise splněna. Hub máme tolik, že nevíme co s nimi. Pro ukázku jeden dnešní praváček.
Odpovědět
Vláďo, ten hřib je nádherný a letadlo taky. Tak to má být. Je potřeba si dělat radosti. Držím palce ať se povedou i rybky. :d
Odpovědět
Odpovědět
Tak další makrelová mise je za námi. Chvíli nám dnes trvalo, než jsme je našli, ale nakonec se zadařilo a krásně jsme si zachytali. Občas se k nim přimotal nějaký Polaček, takže hezká rybačka.
Odpovědět
Jen aby ta makrela v mražáku zmrzla.Protože po letoštní zkušenosti ty mražáky to je ubohst a hnus.Nemrazí a ještě plesnivé to jsem za roky co jezdím do norska nezažil
Odpovědět
To víte, že jsme to hlásili hned druhý den. A víte co řekl delegát, co stím má dělat, že on je malý pán. A jinak takto vypadal mražák, plísen zakrytá folii no prostě hnus.
Odpovědět
Dědku,tak to je pěknej hnus.Nám se to už taky stalo a mrazák jsme před použitím museli umýt.Bohužel to zůstalo zase jenom po rybářích.A nejsou to jenom mrazáky,ale i lednice na chatách,nadobí,sporáky,WC a atd.Někteří z nás jsou pěkný prasata.Rada,prostě to nepřevzít a nebo požadovat slevu.Někteří si myslí,že když mají zaplacený závěrečný úklid,tak za sebou můžou zanechat takovou to spoušť-bordel.No a delegát přeci musí vědět, kdo tam byl před váma.
Odpovědět
Dědku,tak to je pěknej hnus.Nám se to už taky stalo a mrazák jsme před použitím museli umýt.Bohužel to zůstalo zase jenom po rybářích.A nejsou to jenom mrazáky,ale i lednice na chatách,nadobí,sporáky,WC a atd.Někteří z nás jsou pěkný prasata.Rada,prostě to nepřevzít a nebo požadovat slevu.Někteří si myslí,že když mají zaplacený závěrečný úklid,tak za sebou můžou zanechat takovou to spoušť-bordel.No a delegát přeci musí vědět, kdo tam byl před váma.
Máš vekou pravdu .Ono to nebylo jen o tom mražáku ale i na baráku polámané židle odpady neodtekaly, myčka polorozpadla po 2 dnech přestala fungovat.K chatě byly dvě auto jedno mělo nefunkční brzdy.A delegát to je jen figurka.
Odpovědět
To Dedek: Jak píše Harty, prostě chatu nepřevzít a po návratu požadovat slevu. Kdybych tam já dělal delegáta, tak to pro skojené hosty umyju sám. Práce na 20min. Nechápu, že jsou lidi tak zdechlí. Chce se mi blejt velebnosti!
Odpovědět