Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 21°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 16°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Jostolen 2016

Pokračování aktuálního infa a pokecu oblíbené lokality. Původní vlákno najdete zde Jostolen 2016 (old)

Odpovědět

Lahvova posta dorazila!!!! Dikyyyy!! Osvezenicko luxusni..

P.S. nejde mi to upravit .. ale vy uz jste ode me zvykli .. sorry :-)

Lahvova posta dorazila!!!! Dikyyyy!! Osvezenicko luxusni.. P.S. nejde mi to upravit .. ale vy uz jste ode me zvykli .. sorry :-)

Na te prvni fotce je co za zivočicha nebo rybu ???

to je velka makrela z kunovic

Něco málo před srpnovou pauzou.

V Betten rorbuer je nezvykly klid. Ac vsechny domy obsazeny, mir a svornost vladne kolem. Hoste si uzivaji dovolene a tak to ma byt. Momentalne jsou tu hoste z Danska, Anglie, Cech, Norska, Svedska a Nemecka. Dalsi narody se ocekavaji :-) Griluje se, sluni a take nejaka ta rybka se ulovi. Jenom nejak postradam stikozubce, ale jak jsem to sondovala, nikdo to na ne nezkousel.

Krasni mnici ruznych velikosti, pred tremi dny 173 cm, tresky  do 16 kg, polaci, keleri .. no znate to, letni smeska. Proste pohoda.

Kdo to na me kouka?

To Janka: Presne jako u nas.Nejake super rybarske vyjezdy se nekonaji,mame tu rodinky s detmi a kazdodenni grilovacky a spokojene dovolenkovani.

Jak vidim budu muset taky splachnout unavu v mori.Na jare jsem slibil,ze kdyz das fotku z koupani,tak te budu nasledovat.Tak jdu na to

Dedo 145 koukam ze na Bakkanu vladne pohodicka. Doufam ze bude krasne jak loni. Uz se tesim na tu pohodicku u vinka a panacka neceho dobreho

Vidim, ze nikdo si netroufal napsat, ci oci to koukaji. :-)  Petr taky zadnou fotku z koupani nepridal - nebo jsem ji prehlidla??

Tak zase neco malo z Betten rorbuer. Momentalne je klidek, grilovacky, tri dny nam funelo, tak vylety... Ale ted uz je zase voda jak zrcadlo, takze se muzeme tesit na dalsi ulovky.

Tak máme první den za sebou a docela se zadařil...tři halibuti a pár mníků, něj 155.

Dnes hodně fouká a tak se pokusím vložit nějakého fotky.

Na první den se dařilo...

Jiřímu se dařilo,tady je druhej halík.

Halibut festival na Smole začal:-)))

Míry 96,118 a 145 cm. Toho většího sem ještě dají kluci.

Tak tady máte tu slibovanou druhou placku. Můj první a hned takový obr......145 cm   36 kg.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.