Pokračování aktuálního infa a pokecu oblíbené lokality. Původní vlákno najdete zde
Pokračování aktuálního infa a pokecu oblíbené lokality. Původní vlákno najdete zde Jostolen 2016 (old)
V Jostolen grill uz je a 20 kg selatko se tam urcite pohodlne vejde ;-))
Kdy ze mam prijit??? :-) :-)
Odpovědět
V Jostolen grill uz je a 20 kg selatko se tam urcite pohodlne vejde ;-)) Kdy ze mam prijit???![]()
![]()
tak to je vyloženě hozena rukavice klukům na Veiholmenu aby ho do léta připravili :-)))
Odpovědět
Máte v tom guláš evidentně :D... Grilovat by se mělo společně, to je jasná věc. Na Veiholmenu prasátko (chci pomoct se špikováním, to mě baví) a na Jøstølenu jsou slávky bez perliček, ty přapruvuju jedine tam :)... No a jezdit by jsme za sebou měli na kole :D
Odpovědět
Blaznis Terko! To je 30 km!! Nez bychom to doslapali, byli bychom zase hladovi a ziznivi!! :-) :-)
Odpovědět
Blaznis Terko! To je 30 km!! Nez bychom to doslapali, byli bychom zase hladovi a ziznivi!!![]()
![]()
Bych umrel nekde u vetrniku
Odpovědět
Furt žiju v představě, že to dám :D... Kolo vymením u někoho za Becherovku a jedu!
Odpovědět
Rovina?? Po ceste bychom museli prekonat minimalne 27 m vyskovy rozdil!!! A to vse bez kyslikove lahve ...uffff ;-)
Terko, u Egila kola jsou.
Odpovědět
co to je 27m? ja vim o jednom kole za mostem, ale bez kola :-) a na Veiholmenu bylo zase zadni a predni kolo bez ramu,
Odpovědět
Já jsem taky pár kol potkal. Kdyby je člověk posbíral, tak jedno funkční z toho dá možná dohromady. :)
Odpovědět
Hlavne nesbirejte ty funkcni - ty si tam do prikopy (a tak ruzne) odlozily deti, kdyz sly do skoly, nez je nabral autobus! :-)
Ja bych vedela, kde je hromada volnych kol .. ;-) :-) trochu z ruky, ale uz je pry o ne stejne zase zajem :-)
Odpovědět
Jani ,jeste je tam nechte lezet ,budou se jim hodit ,az pojedou pres Rusko zpatky
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...