Pokračování aktuálního infa a pokecu oblíbené lokality. Původní vlákno najdete zde
Pokračování aktuálního infa a pokecu oblíbené lokality. Původní vlákno najdete zde Jostolen 2016 (old)
Míro, to akvárko je pecka! Já jsem ještě v žádným norským nebyl. Budu si to muset dopřát. Díky za report.
Odpovědět
TO SIM: Ahoj, co se týká akvária, tak jsem byl v Kabelvagu na lofotech a také to nebylo špatný.
Odpovědět
ahoj, ted sem se k tomu dostal, nejak mi nejde poslat foto z mobilu tak ted sem si vlez na NTB. Jinak akvarko super, ale geiranger fjord je parada z toho sem si sedl na prdel a cumel jak tele na vrata. Cesta pres Dansko po mostech na E6 pak Otta Geiranger nahoru pres Ornesvingen do Eisdalu trajektem a pak na Alesund na akvarko a pak vyhlidka. Nakonec jeste Trolstigen pres E63 taky parada. A nakonec Atlantikroad a grilovani na ni taky parada.
Odpovědět
To Mira.sta: my jezdíme také skoro tuhle trasu, když je s náma něko novej a paráda, je tam na co koukat
Odpovědět
Dnešní dost větrný výjezd nám přinesl pár překvápek - Kikimu se opět osvědčil růžový had....... :-)
Odpovědět
Jelikož se nedalo na otevřenku za triangl, po chvíli jsme to otočili a sjeli podél káblu - natrefili jsme na to místo na dost pěknou tresku...
Odpovědět
A pak to přišlo - spolu s Kikibutem dabl záběr - ale jen jedna rybka :-) - trefila naše obě nástrahy a asi ji hodně zachutnaly....
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...