Hasvik, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -5°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Jostolen 2016

Pokračování aktuálního infa a pokecu oblíbené lokality. Původní vlákno najdete zde Jostolen 2016 (old)

Odpovědět

tak neco z cesty Geiranger fjord.

Alesund akvarium

Alesund

Míro, to akvárko je pecka! Já jsem ještě v žádným norským nebyl. Budu si to muset dopřát. Díky za report.

TO SIM: Ahoj, co se týká akvária, tak jsem byl v Kabelvagu na lofotech a také to nebylo špatný.

ahoj, ted sem se k tomu dostal, nejak mi nejde poslat foto z mobilu tak ted sem si vlez na NTB. Jinak akvarko super, ale geiranger fjord je parada z toho sem si sedl na prdel a cumel jak tele na vrata. Cesta pres Dansko po mostech na E6 pak Otta Geiranger  nahoru pres Ornesvingen do Eisdalu trajektem a pak na Alesund na akvarko a pak vyhlidka. Nakonec jeste Trolstigen pres E63 taky parada. A nakonec Atlantikroad a grilovani na ni taky parada.

To Mira.sta: my jezdíme také skoro tuhle trasu, když je s náma něko novej a paráda, je tam na co koukat

Trollstigen a Gudbrandsjuvet

vecere o pulnoci na Atlanticroad

Jenda čape Polaky

cesta

Pozor Kiki na malý ďasy u mola:-)

Dnešní dost větrný výjezd nám přinesl pár překvápek - Kikimu se opět osvědčil růžový had....... :-)

Jelikož se nedalo na otevřenku za triangl, po chvíli jsme to otočili a sjeli podél káblu - natrefili jsme na to místo na dost pěknou tresku...

A pak to přišlo - spolu s Kikibutem dabl záběr - ale jen jedna rybka :-) - trefila naše obě nástrahy a asi ji hodně zachutnaly....

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!