Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 11°C
déšť
Bergen, NO
temperature icon 9°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Jostolen 2016

Pokračování aktuálního infa a pokecu oblíbené lokality. Původní vlákno najdete zde Jostolen 2016 (old)

Odpovědět

Honzíku, máš pravdu :) něco tu do sezóny rozjet musíme. Objev dne, dnes jsem dělala tresku s listovým špenátem a smetanovými brambory a je to příjemná kombinace! 😀

Terko, to vypadá k nakousnutí. Hned bych si dal.

Honzíku, máš pravdu :) něco tu do sezóny rozjet musíme. Objev dne, dnes jsem dělala tresku s listovým špenátem a smetanovými brambory a je to příjemná kombinace! 😀

Terko, to vypadá k nakousnutí. Hned bych si dal.

Pro mne je nejlepsi ryba hov.svickova

To ne škoda masa. Když krávu tak steak

Dnes

Video se vkládá jen tak, že člověk vloží adresu (odkaz) videa jen tak do příspěvku, nesmí se to dávat jako klikací odkaz.

aaaaaa.... ted uz chapu .. diky!  je to ted tedy jednodussi a  rychlejsi ...

Tak snad už za mesic.

....ďábelská parta !!!!

https://www.zooom.no/                      Smola orel a volavka

Míro, ta volavka je perfektní - zase něco nového...Akorát orlíci mi na tomhle odkazu nenajíždějí. Sleduji je tak jako i loni na odkazu, co tady dávala loni p. Janka - http://www.tk.no/vis/direktevideo/reir#

Jimmi už se nám to krátí

Mám tak strašnou chuť na čerstvou makrelu!!!!! Podzim bude velká jízda :)

No Teri ja taky nezahalim a dnes jsem dal na mrazak 20 kg selatko tak třeba v létě pokud bude gril víš kde ...../na tomhle vlaknu s tím raději neprovokuju :-) / tak ho tam dame ohřát

No Teri ja taky nezahalim a dnes jsem dal na mrazak 20 kg selatko tak třeba v létě pokud bude gril víš kde …../na tomhle vlaknu s tím raději neprovokuju :-) / tak ho tam dame ohřát

NEPROVOKUJEŠ, STAČÍ NÁS POZVAT. MÁME TO K VÁM 30 KM. :)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!