Pokračování aktuálního infa a pokecu oblíbené lokality. Původní vlákno najdete zde
Pokračování aktuálního infa a pokecu oblíbené lokality. Původní vlákno najdete zde Jostolen 2016 (old)
Honzíku, máš pravduněco tu do sezóny rozjet musíme. Objev dne, dnes jsem dělala tresku s listovým špenátem a smetanovými brambory a je to příjemná kombinace! 😀
Terko, to vypadá k nakousnutí. Hned bych si dal.
Odpovědět
Honzíku, máš pravdu
něco tu do sezóny rozjet musíme. Objev dne, dnes jsem dělala tresku s listovým špenátem a smetanovými brambory a je to příjemná kombinace! 😀
Terko, to vypadá k nakousnutí. Hned bych si dal.
Pro mne je nejlepsi ryba hov.svickova
Odpovědět
Video se vkládá jen tak, že člověk vloží adresu (odkaz) videa jen tak do příspěvku, nesmí se to dávat jako klikací odkaz.
Odpovědět
aaaaaa.... ted uz chapu .. diky! je to ted tedy jednodussi a rychlejsi ...
Odpovědět
Míro, ta volavka je perfektní - zase něco nového...Akorát orlíci mi na tomhle odkazu nenajíždějí. Sleduji je tak jako i loni na odkazu, co tady dávala loni p. Janka - http://www.tk.no/vis/direktevideo/reir#
Odpovědět
Mám tak strašnou chuť na čerstvou makrelu!!!!! Podzim bude velká jízda :)
Odpovědět
Mám tak strašnou chuť na čerstvou makrelu!!!!! Podzim bude velká jízda![]()
No Teri ja taky nezahalim a dnes jsem dal na mrazak 20 kg selatko tak třeba v létě pokud bude gril víš kde ...../na tomhle vlaknu s tím raději neprovokuju :-) / tak ho tam dame ohřát
Odpovědět
Mám tak strašnou chuť na čerstvou makrelu!!!!! Podzim bude velká jízda
No Teri ja taky nezahalim a dnes jsem dal na mrazak 20 kg selatko tak třeba v létě pokud bude gril víš kde …../na tomhle vlaknu s tím raději neprovokuju
/ tak ho tam dame ohřát
![]()
NEPROVOKUJEŠ, STAČÍ NÁS POZVAT. MÁME TO K VÁM 30 KM. :)
Odpovědět