Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 511 odpovědí. Do diskuze (61 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel mira.sta a poslední změna proběhla před 8 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 512)
  • Autor
    mira.sta
    Účastník
    (1494 odpovědí)

Koukam že lodě už se pomalu vraceji

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

Včera se docela zadařilo nachytat slušně “bedýnkových” ryb všeho druhu. Bohužel stále máme málo fotek. Účastníci tohoto turnusu jsou zřejmě zapřísáhlí nefotiči. No a dovezené ryby (mrtvoly) v bednách se nám fakt fotit nechce.

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

Karlík chytil pěkného Polacka a Míra čapnul v tomto období poměrně raritní úlovek. Takhle brzo bych je nečekal. 🙂

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Makrelky uz najizdi to je dobre. Az dorazime v cervnu tak bude alespon na co chytat big big mnouky.

Polak tez nadherny Karle gratuluji

chocho
    Účastník
    (143 odpovědí)

Makrelky uz najizdi to je dobre. Az dorazime v cervnu tak bude alespon na co chytat big big mnouky. Polak tez nadherny Karle gratuluji

Polacku je na toto období hodně. Ale dnes jsme zažili chvíle kdy nebylo

možno dostat se pod hejna keleru. Všechny vedlejší návazce jsme odstranili

a pořád utočili na na vše. Jinak norská pohoda. Karel

mira.sta
    Účastník
    (1494 odpovědí)

Ahoj paráda krásný polak. A makrela, to je dost brzo. To bude Dlouhej měsíc já už bych jel

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Miro uz se to krati😅😅

Solny
    Účastník
    (687 odpovědí)

Super se to rozjíždí, jen tak dál….

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

Tak se nám vrátili téměř všechny lodě. Filetovat budou dnes až do rána. Některé party si myslím mají splněno a mohou už chytat jenom pro radost. Bohužel donutit tuhle partu fotit je zřejmě nadlidský úkol. Takže přidávám pouze jednu fotku dvou mrtvolek, které kdyby se nafotili na vodě, tak by to byly hezké rybky. Ta větší treska měla 109 cm. Váhu bohužel nevíme, protože jí přivezli již vykuchanou.

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

… tak se mi to chyli ..  na hlave vrabci hnizdo od rychle jizdy z ostrova Korsholmen, tvare rozpalene prilisnym mnozstvim kysliku, nozky ucourane od pobihani od niceho k nicemu… Hlavu vymetenou a zase plnou blbosti … starosti se hlasi o slovo, ale jeste je nepoustim dovnitr.

jaro se dnes hlasi o slovo a ja musim prebrat veci, co si tu necham a co s sebou. Za chvili check inn pres pocitac, sbalit kufrik a pak se pomalu pomalinku zacit loucit. Zitra dopoledne jeste projit campik a pak na express do Kristiansundu. Tam jeste jedno male jednani a supky dupky na letiste .. ale kdyz se nic nesemele, za par tydnu jsem zase zpatky.

takze – zatlacit slzu a honem na balkon uzit si jeste slunicka a severskeho vzduchu …

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

Jsem na tom obdobně jako Jana. Také zítra odlétám, akorát jiným letadlem a asi o osm hodin dříve.

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

Zatím vedoucí rybka. Obecňačka 109 cm. 🙂

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Krasna treska a preji vsem jeste jeste vetsi.

mira.sta
    Účastník
    (1494 odpovědí)

První treska

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Jsem na tom obdobně jako Jana. Také zítra odlétám, akorát jiným letadlem a asi o osm hodin dříve.

Den odjezdu, je pro mě jeden velký stres. To by nemělo být. 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 512)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...