Hasvik, NO
temperature icon -2°C
slabé sněhové přeháňky
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Jostolen 2016

Pokračování aktuálního infa a pokecu oblíbené lokality. Původní vlákno najdete zde Jostolen 2016 (old)

Odpovědět

Koukam že lodě už se pomalu vraceji

Včera se docela zadařilo nachytat slušně "bedýnkových" ryb všeho druhu. Bohužel stále máme málo fotek. Účastníci tohoto turnusu jsou zřejmě zapřísáhlí nefotiči. No a dovezené ryby (mrtvoly) v bednách se nám fakt fotit nechce.

Karlík chytil pěkného Polacka a Míra čapnul v tomto období poměrně raritní úlovek. Takhle brzo bych je nečekal. :)

Makrelky uz najizdi to je dobre. Az dorazime v cervnu tak bude alespon na co chytat big big mnouky.

Polak tez nadherny Karle gratuluji

Makrelky uz najizdi to je dobre. Az dorazime v cervnu tak bude alespon na co chytat big big mnouky. Polak tez nadherny Karle gratuluji

Polacku je na toto období hodně. Ale dnes jsme zažili chvíle kdy nebylo

možno dostat se pod hejna keleru. Všechny vedlejší návazce jsme odstranili

a pořád utočili na na vše. Jinak norská pohoda. Karel

Ahoj paráda krásný polak. A makrela, to je dost brzo. To bude Dlouhej měsíc já už bych jel

Miro uz se to krati😅😅

Super se to rozjíždí, jen tak dál....

Tak se nám vrátili téměř všechny lodě. Filetovat budou dnes až do rána. Některé party si myslím mají splněno a mohou už chytat jenom pro radost. Bohužel donutit tuhle partu fotit je zřejmě nadlidský úkol. Takže přidávám pouze jednu fotku dvou mrtvolek, které kdyby se nafotili na vodě, tak by to byly hezké rybky. Ta větší treska měla 109 cm. Váhu bohužel nevíme, protože jí přivezli již vykuchanou.

... tak se mi to chyli ..  na hlave vrabci hnizdo od rychle jizdy z ostrova Korsholmen, tvare rozpalene prilisnym mnozstvim kysliku, nozky ucourane od pobihani od niceho k nicemu... Hlavu vymetenou a zase plnou blbosti ... starosti se hlasi o slovo, ale jeste je nepoustim dovnitr.

jaro se dnes hlasi o slovo a ja musim prebrat veci, co si tu necham a co s sebou. Za chvili check inn pres pocitac, sbalit kufrik a pak se pomalu pomalinku zacit loucit. Zitra dopoledne jeste projit campik a pak na express do Kristiansundu. Tam jeste jedno male jednani a supky dupky na letiste .. ale kdyz se nic nesemele, za par tydnu jsem zase zpatky.

takze - zatlacit slzu a honem na balkon uzit si jeste slunicka a severskeho vzduchu ...

Jsem na tom obdobně jako Jana. Také zítra odlétám, akorát jiným letadlem a asi o osm hodin dříve.

Zatím vedoucí rybka. Obecňačka 109 cm. :)

Krasna treska a preji vsem jeste jeste vetsi.

První treska

Jsem na tom obdobně jako Jana. Také zítra odlétám, akorát jiným letadlem a asi o osm hodin dříve.

Den odjezdu, je pro mě jeden velký stres. To by nemělo být. :)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!