Pokračování aktuálního infa a pokecu oblíbené lokality. Původní vlákno najdete zde
Pokračování aktuálního infa a pokecu oblíbené lokality. Původní vlákno najdete zde Jostolen 2016 (old)
Včera se docela zadařilo nachytat slušně "bedýnkových" ryb všeho druhu. Bohužel stále máme málo fotek. Účastníci tohoto turnusu jsou zřejmě zapřísáhlí nefotiči. No a dovezené ryby (mrtvoly) v bednách se nám fakt fotit nechce.
Odpovědět
Karlík chytil pěkného Polacka a Míra čapnul v tomto období poměrně raritní úlovek. Takhle brzo bych je nečekal. :)
Odpovědět
Makrelky uz najizdi to je dobre. Az dorazime v cervnu tak bude alespon na co chytat big big mnouky.
Polak tez nadherny Karle gratuluji
Odpovědět
Makrelky uz najizdi to je dobre. Az dorazime v cervnu tak bude alespon na co chytat big big mnouky. Polak tez nadherny Karle gratuluji
Polacku je na toto období hodně. Ale dnes jsme zažili chvíle kdy nebylo
možno dostat se pod hejna keleru. Všechny vedlejší návazce jsme odstranili
a pořád utočili na na vše. Jinak norská pohoda. Karel
Odpovědět
Ahoj paráda krásný polak. A makrela, to je dost brzo. To bude Dlouhej měsíc já už bych jel
Odpovědět
Tak se nám vrátili téměř všechny lodě. Filetovat budou dnes až do rána. Některé party si myslím mají splněno a mohou už chytat jenom pro radost. Bohužel donutit tuhle partu fotit je zřejmě nadlidský úkol. Takže přidávám pouze jednu fotku dvou mrtvolek, které kdyby se nafotili na vodě, tak by to byly hezké rybky. Ta větší treska měla 109 cm. Váhu bohužel nevíme, protože jí přivezli již vykuchanou.
Odpovědět
... tak se mi to chyli .. na hlave vrabci hnizdo od rychle jizdy z ostrova Korsholmen, tvare rozpalene prilisnym mnozstvim kysliku, nozky ucourane od pobihani od niceho k nicemu... Hlavu vymetenou a zase plnou blbosti ... starosti se hlasi o slovo, ale jeste je nepoustim dovnitr.
jaro se dnes hlasi o slovo a ja musim prebrat veci, co si tu necham a co s sebou. Za chvili check inn pres pocitac, sbalit kufrik a pak se pomalu pomalinku zacit loucit. Zitra dopoledne jeste projit campik a pak na express do Kristiansundu. Tam jeste jedno male jednani a supky dupky na letiste .. ale kdyz se nic nesemele, za par tydnu jsem zase zpatky.
takze - zatlacit slzu a honem na balkon uzit si jeste slunicka a severskeho vzduchu ...
Odpovědět
Jsem na tom obdobně jako Jana. Také zítra odlétám, akorát jiným letadlem a asi o osm hodin dříve.
Odpovědět
Jsem na tom obdobně jako Jana. Také zítra odlétám, akorát jiným letadlem a asi o osm hodin dříve.
Den odjezdu, je pro mě jeden velký stres. To by nemělo být. :)
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...