Hasvik, NO
temperature icon -4°C
husté sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 1°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Jostolen 2015

Zdravím přátele norského rybolovu, pro rok 2015 pak obzvláště přátele kempu Doškyho a Jiřana, kam se i já chystám :-). Asi by nebylo od věci,abychom měli přehled o tom, kdo se tam kdy může s kým potkat a aby se v této lokalitě zkušení harcovníci podělili s námi nováčky o své zkušenosti. Takže vzhůru do toho, doufám že to zafunguje jako podobná vlákna Soroya, Bakkan Wahl apod. :-)

Takže se ujímám počátečního výkopu :

2.5. - 24.5.2015 (1. a 2. turnus) - ChoCho a spol.

12.5. - 24.5.2015 (2. turnus)- Pafka + 2 + NAKI, DORŠÁK + PANDION

12.5. - 24.5.2014 (2. turnus)- Solny, Klinis, Mira.sta a spol.

(+DOŠKY a JIŘAN jako samostatná jednotka)

21.5. - 2.6.2015 (asi 3. turnus) - MIMA + 5

21.5.- 2.6.2015 (3.turnus) - ORCA team

5. turnus (nevím od - do kdy) - MEDÁK a spol.

Kdo a kdy se přidá? Zadávejte buď přímo do vlákna a nebo SZ, budu průběžně aktualizovat :-) :-)null

Odpovědět

V sobotu ráno se po zabalení beden s rybami už jen počkalo na příjezd autobusu s Jiřanem, vše se naložilo a po rozloučení se se Solnym, který si to ještě o týden prodloužil s další partou, jsme vyrazili k domovu. Vzhledem ke změně trasy jsme nakonec do Prahy dorazili o cca 5 hodin dříve, než bylo plánováno (kolem 17:00), Došky nás zavezl na parkoviště pro auta a s dobrým pocitem jsme se rozjeli do svých domovů (já jsem musel ještě k HK na chalupu, abych přivezené filety uložil do mrazáku). Cesta zpět proběhla pocitově podstatně lépe, možná to bylo i celkovým spánkovým deficitem z pobytu na Jostolenu (jen ty Solnyho „sladké tečky na závěr“ jaksi chyběly ☺.

Manifattura ala Terezka a Kliknis :-)

Závěrem lze konstatovat, že pobyt na Jostolenu nás jako nováčky v tomto kempu nezklamal a celý pobyt jsme si náležitě užili. Jak jsem již uvedl, kemp, lodě i poskytované služby jsou na velmi vysoké úrovni a je jen zbožné přání, aby to tak fungovalo všude. Na ryby se sice většinou jezdí o něco dále, ale pokud je člověk rozumný, není spotřeba 60 koňových motorů nijak závratná (my jsme projezdili 140 litrů). O shánění benzínu do lodí se není třeba starat (přebírána i předávána je plná nádrž), Laďa je kdykoliv připraven zájemcům v kempu poskytnout dostatečné množství benzínu (za našeho pobytu za cca 17,20 NOK/litr). Obrovská výhoda je v tom, že pokud někomu benzín zbyde, Laďa ho za stejnou cenu vykoupí zpět, takže super přístup. Díky ☺ V místním stánku s rybářskými potřebami si lze v případě nouze dokoupit prakticky vše, co člověk k rybolovu potřebuje, je zde možné si za vcelku příznivé ceny vypůjčit i základní rybářské vybavení (pruty, navijáky, multiplikátory a plovoucí obleky). Zejména pro nováčky, kteří ještě nemají jasno, zda budou do Norska jezdit pravidelně, je to velmi dobrá služba.

Konečné resume tedy je, že jsme zde určitě nebyli naposledy. Tím však vznikl zásadní problém, kam v roce 2016? Jostolen, Soroya, Bakkan, Hitra ??? Bylo tedy o čem přemýšlet … ☺ A další otázka zní – jaro nebo podzim???

Pozn. autora : Oboje už je vyřešeno. Pokud se nic nepo..re, v září 2016 se opět uvidíme na Jostolenu, sestava už se začíná formovat ☺ ☺

2 Pafka

Moc pěkný report z výpravy. Skoro bych řekl že to bylo i na článek ;-)

Za mne OBROVSKÁ 1*

Pafko super, nemáš konkurenci, prostě sladká tečka na závěr.;-)

[citace]MifakM napsal:

2 Pafka

Moc pěkný report z výpravy. Skoro bych řekl že to bylo i na článek

Za mne OBROVSKÁ 1*[/citace]

Nečteš pozorně Mifáčku, článek je už nějaký týden v tiskárně a čeká, až na něj přijde řada :-) :-)

[citace]kliknis napsal:

Pafko super, nemáš konkurenci, prostě sladká tečka na závěr.[/citace]

Tu bych si dal taky :-)

[citace]Pafka napsal:

MifakM napsal:

2 Pafka

Moc pěkný report z výpravy. Skoro bych řekl že to bylo i na článek

Za mne OBROVSKÁ 1*

Nečteš pozorně Mifáčku, článek je už nějaký týden v tiskárně a čeká, až na něj přijde řada [/citace]

No vidíš, ten nejdůležitější příspěvek (ten první) jsem přehlédl :-D:-D:-D

Pavlíku, četl jsem pozorně i tu zmínku o mě! Moc hezký report a krásné obrázky. Ode mě máš také za 1*.:-P

[citace]kulik napsal:

Pavlíku, četl jsem pozorně i tu zmínku o mě! Moc hezký report a krásné obrázky. Ode mě máš také za 1*.[/citace]

Já tu jedničku ještě podtrhnu :-P

Já ne to by zpychnul!:-P

Pozdě, Kulíku :-) :-)

Jen ať je pyšnej. Přečetl jsem to jedním dechem a jako bych tam byl.:-)

1*

:-D:-D Jo kdo umí ten umí Pafko !!!!:-):-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!