Ahoj lidičky,
včera jsme se vrátili z Jostolenu, ryby byly a braly, lodě jsou zde super, správce je ochotný, ale má malinký problém ve svém vztahu k láhvi. Co mne však dostalo byla adrenalinová cesta domů. Poté co řidiči zažili rozstřel přívěsu minulý týden u partáků u Orkangeru , co vezli lidi z Edenu, kdy polovina lidí přišla o ryby jsem nečekal takovou liknavost našeho dopravce. Na trajektu ze Svédska se objevilka závada na jedné gumě (prasklý disk) a rezerva, kterou nasadili vypadala jak slaidka na závody v silniční ciklistice. Na ní jsme odjeli cca 60 km a na dálnici jsme ji definitivně poslali na hřbitov. Jen zásluhou šoféra, který bravůrně zvládl situaci (za co mu vřelé dík) jsme dnes v čechách zdraví a živí. Zbytek cesty jsme se ploužili rychlostí 70-80km/h se dvěmi poškozenými pneumatikami. Ještě jednou děkuji za duchapřítomnost šoféra a asi nejsem sám kdo mu včera v duchu děkoval za ustání situace. Došlo i na telefon s majitelem dopravy s prosbou o náhradní kola, ale zbytečně. Bylo totiž Petra a Pavla. Jsem si vědom, že se už asi po tomto mailu nesvezu na Jostolen, ale radši budu zdráv a živý než riskovat a dát svůj život v sázku kaskadérům tohoto tipu.
:-E:-x:-S