Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 11°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Jostolen 2015

Zdravím přátele norského rybolovu, pro rok 2015 pak obzvláště přátele kempu Doškyho a Jiřana, kam se i já chystám :-). Asi by nebylo od věci,abychom měli přehled o tom, kdo se tam kdy může s kým potkat a aby se v této lokalitě zkušení harcovníci podělili s námi nováčky o své zkušenosti. Takže vzhůru do toho, doufám že to zafunguje jako podobná vlákna Soroya, Bakkan Wahl apod. :-)

Takže se ujímám počátečního výkopu :

2.5. - 24.5.2015 (1. a 2. turnus) - ChoCho a spol.

12.5. - 24.5.2015 (2. turnus)- Pafka + 2 + NAKI, DORŠÁK + PANDION

12.5. - 24.5.2014 (2. turnus)- Solny, Klinis, Mira.sta a spol.

(+DOŠKY a JIŘAN jako samostatná jednotka)

21.5. - 2.6.2015 (asi 3. turnus) - MIMA + 5

21.5.- 2.6.2015 (3.turnus) - ORCA team

5. turnus (nevím od - do kdy) - MEDÁK a spol.

Kdo a kdy se přidá? Zadávejte buď přímo do vlákna a nebo SZ, budu průběžně aktualizovat :-) :-)null

Odpovědět

Všechny co se obávali že Hrůša už k vodě nepojede, můžu uklidnit. Už teď mu je tak smutno po vodě, že byl odchycen jak trénuje nasucho. Museli jsme ho násilím od lodičky odvléct, mermomocí si ji chtěl vzít sebou........:-D :-D :-D

Tak už Hrůšu poznávám:-D

Tak jsme v kempu přivítali již šestý turnus. :-P:-P:-P Všichni jsou již na vodě, takže se můžeme těšit na úlovky. :-D:-D:-D

[citace]DOSKY napsal:

Tak jsme v kempu přivítali již šestý turnus. Všichni jsou již na vodě, takže se můžeme těšit na úlovky. [/citace]

Držim palce všem, ať se daří a mírný vítr.;-)

[citace]DOSKY napsal:

Tak jsme v kempu přivítali již šestý turnus. Všichni jsou již na vodě, takže se můžeme těšit na úlovky. [/citace]Jsou u tebe i kluci i ode mě. Tak ať se jim daří, Strachau, jedeme :-)

Ústí

Vítám tě doma. Ráno jdeme na pstruhy. Jdete s námi? :-P:-P:-P

U nás se asi nechytá, či co? :-?:-?:-|:-|

[citace]DOSKY napsal:

Vítám tě doma. Ráno jdeme na pstruhy. Jdete s námi? [/citace]

Táta má praci a já uvidim jak kde večer ukončil ale když pojedu okolo stavim se

[citace]mira.sta napsal:

DOSKY napsal:

Vítám tě doma. Ráno jdeme na pstruhy. Jdete s námi?

Táta má praci a já uvidim jak kde večer ukončil ale když pojedu okolo stavim se[/citace]

Budeme tam na osmou a asi do oběda.

Zopár kúskov zo včerajšej rybačky, chytali sme hlavne kelery na otvorenom mori a krásne polaky pri ostrovoch.

Chlapi no krásné úlovky všechna čest.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.