Hasvik, NO
temperature icon 8°C
slabé mrholení
Trondheim, NO
temperature icon 10°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 13°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 11°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 32°C
oblačno

Jak předejít zaseknutí spoje u děleného prutu?

Ahoj všem,
mám skládací prut (dvoudíl), spoj je grafitový. Minule jsem měl problém – po lovu jsem prut nemohl vůbec rozebrat, spoj držel jak přilepený. Nakonec jsem ho s velkým úsilím dostal od sebe, ale chci tomu letos předejít.
Máte někdo tipy, co na to používáte? Pomáhá třeba vosk, nebo nějaké jiné mazání? Díky moc za rady!

Odpovědět

Proč nejde příspěvek upravit, abych uklidil ten bordel z formátování? Nebo to jen nevidím?

Před složením prutu na spoj kápni kapku oleje co používáš na naviják. Pak to sestav prut a neboj se to nasadit pořádně. Až pojedeš dom tak uvidíš jak to jde pěkně rozdělat. Mám to vyzkoušený již mnoho let.

díky

Proč nejde příspěvek upravit, abych uklidil ten bordel z formátování? Nebo to jen nevidím?

Už bys tlačítko UPRAVIT měl vidět. Díky

Ahoj Michale, díky za úpravu příspěvku. Přikládám screenshot, kde by to tlačíko mělo být? Jsem přihlášen...

Právě přišly od vás pilkery Kinetic, tak se s nimi mazlíme, jedeme za dva dny... Díky za dárky!

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.