Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 41 odpovědí. Do diskuze (24 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Cesar a poslední změna proběhla před 7 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 42)
  • Autor
    blesk
    Účastník
    (92 odpovědí)

Moc ti děkuji, zadarmo to nechci. Připoj me v SZ i adresu na tebe. Pošlu ti lahvinku dobré slivovice. Mám velkou radost, že Zline budu moct zase používat.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Je součástí balení i transportní tubus? Z popisu ani obrázku to není patrné.

Ano inline pruty Daiwa mají polstrovaný transportní tubus v ceně.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Přikládám foto transportního tubusu pro inline pruty.

Láďa Levinský
    Účastník
    (281 odpovědí)

Mám dotaz .Jak je těžký sealine Extreme od Daiwy  .Níkde jsem nenašel jeho váhu.L.

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)
    Láďa Levinský
    Účastník
    (281 odpovědí)

Tam je jiný prut ten co má Sim tam není. Váhu ví asi jenom Michal.

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

Tam je jiný prut ten co má Sim tam není. Váhu ví asi jenom Michal.

Nenapsal jsi, o jaký přesně model ti jde.

Sim ta má 4 modely.  To je těžké radit, když nenapíšeš, co potřebuješ.

Specifikuj ho a google poradí.  Ale to zvládneš taky.

Láďa Levinský
    Účastník
    (281 odpovědí)

Jedná se o Daiwa Sealine X treme Interline 30-40lbs 2.13m Travel 3 díly

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)
    blesk
    Účastník
    (92 odpovědí)

Láďo, vem si tento. Jak mě doslouží starý Zline, půjdu do něj. Má ho kolega v lodi a snese neskutečné zatížení. Přepravní délka je cca 73cm.

http://www.topfishing.eu/daiwa-sealine-x-treme-interline-30-40lbs-2-13m-travel-3-dily.html

Fish
    Účastník
    (311 odpovědí)

Ještě jedna důležitá věc, na kterou se často zapomíná. Nezapomeňte  si spojku /trn/ namazat mýdlem, nebo tukem. Protože po deseti dnech rybolovu nejdou pruty rozdělat. A u prutů inline to platí stonásobně. Taky mám jeden a 3 roky ho vozím jako jednodíl. Prostě jsem na to zapoměl a už ho nerozložil.

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

Když se tohle stane , že prut moc zaklesne do sebe , tak dobře funguje obyčejná coca cola . Stači místo spoje přetřít hadříkem s colou a prut za chvilku povolí , vyzkoušeno 🙂 A nic se mu nestane !

David
    Účastník
    (310 odpovědí)

Ahojte pokud nejdou části prutu od sebe , doporučuji zkusit vzít horkou vodu a polívat jednu vrchní část spojky a pak to zkusit rozdělit , zatím mi to tímto způsobem vždy povolilo, ale samozřejmě mazat je lepší ,ale když tam člověk je , tak není čas , protože už chce být na vodě 🙂

Heinz
    Účastník
    (113 odpovědí)

S tou Colou to neznám, ale já vždy použil olej. Nastříkal, nechal hodinku zatéct a potom všechno povolilo. Znám to, když se začne balit, rychle, rychle a narazíš na prut, který nejde rozdělat. Pěknej vopruz, čekat až spoj povolí. Proto si to mažu, když jsem ještě doma a začínám balit na Norsko.

petrs
    Účastník
    (115 odpovědí)

Proti zatuhnutí spoje je nejleší vnitřní kolík spoje navoskovat (přejedu párkrát svíčkou a prstama uhladím). Potom je spoj pevný, neuvolňuje se při náhozech a jde krásně rozebrat. Voskovat stačí 1x za rok, ale není problém si dát čajovou svíčku do kufříku a použít když se mi něco nezdá.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 42)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...