Hasvik, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 10°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 12°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Hitra,Froya,Dolmoy a střední Norsko 2015…

..Zdravím všechny Norky a už jsme dneska začali, jak jinak než na mníkách...je březen a na sluníčku bylo dnes +20, zapadne a mrzne..cesty byly beze sněhu, za Oslem okolo Mjosy jak se prodlužuje E6 jsou zácpy,ale stavba jim hezky odsejpá a bude to parádní hájvej až to bude. V pátek odpoledne šli všechny auta cizích značek do hal a hranice Svinesund zavřené. Jelikož jsem vezl psa, tak jsem to vzal přes celnici, jen kontrola pasu, očkování a jeli jsme dál bez šacování a kontroly obsahu auta..

Odpovědět

Takže, Máro, Radku a Vláďo, pohodovou cestu a 4.6.2015 u ANTALA na pivku a kolínku. Díky za reporty.:-P

Tak Zerpáci, přeju vám (i ostatním) dobrou cestu. Ani horší počasí vám nezabránilo v chytání krásných ryb, takže vlastně v poho.

Zajímalo by mě, proč se neozývá Harty. Už týden loví a stále nic.

Harty, asi nemá signál, nebo ryby, ale divné to je.:-?

Zdravím všechny na této diskuzi.

Soroya je minulostí. ;-) a měním místo své diskuze.

DOLMOYA za 105!!! :-D:-D:-D

Nazdar Jirko, já to mám na HITRU od EDENu za 86 a na AVEROY za 14.:-)

Ahoj Jeníku, jsi o něco lepší, ale i já se dočkám. 8-):-D

Provokatéři :-( :-( :-(

Tak to já zatím začínám přemýšlet, jestli Norsko 2016 na jaře a nebo na podzim, teprve potom začnu řešit lokalitu (jestli už nebude pozdě).

Chtěl bych zase jednou i na makrely a houby, ale představa skoro roku a půl do odjezdu je hrozná ... :-) :-)

Pafko, vyjeď dvakrát je to prima. Jaro a podzim, prima volba.:-P

Jirko, ale Ty už máš za sebou SOROYU.:-(

Pafko, tak já už mám dilema na příští rok rozhodnuté, 27.6.2016 nástup.

tak balím skládám do kufrů a beden. brácha je na cestě , večer s tankistama přijede, naložíme dáme pivko na posilnění a ráno jedéééém k Honzovi :)

tak snad bude vše v pohodě

počítáme hodiny než budeme moci nahodit :)

Naki a kam to bude?

Na podzim jedeš s Jirkou na Dolmoyu?

[citace]Naki napsal:

Pafko, tak já už mám dilema na příští rok rozhodnuté, 27.6.2016 nástup.[/citace]

Vím o tom, včera jsem se stavil u Pandiona s lososem :-) :-)

A co podzimní štikáči s Huskym??

No pánové, podzim s takovou partou na Dolmoy, to by bylo něco!!! To bych určitě neodmítnul!! Kulík, Naki, Pafka,... 8-)8-)8-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.