Hasvik, NO
temperature icon 12°C
slabý déšť
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 16°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 12°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
zataženo

Hitra,Froya,Dolmoy a střední Norsko 2015…

..Zdravím všechny Norky a už jsme dneska začali, jak jinak než na mníkách...je březen a na sluníčku bylo dnes +20, zapadne a mrzne..cesty byly beze sněhu, za Oslem okolo Mjosy jak se prodlužuje E6 jsou zácpy,ale stavba jim hezky odsejpá a bude to parádní hájvej až to bude. V pátek odpoledne šli všechny auta cizích značek do hal a hranice Svinesund zavřené. Jelikož jsem vezl psa, tak jsem to vzal přes celnici, jen kontrola pasu, očkování a jeli jsme dál bez šacování a kontroly obsahu auta..

Odpovědět

Já ale myslel Maxmiliána.Že by se M... někdy koupal?

..minulý týden kamarád Richard Popadinec dokonce přivezl v kalfasu ve vodě asi šestikilového ďasa,chycen na gumu na mělčině..udělali jsme pár fotek a šoupli jsme ho zpátky do vody pod molo...v pohodě odplaval do své domoviny, prý byl tak hezkej že si nezasloužil pod kudlu..fotky budou až mi je pošle... :-D:-D

Kdy bude Mara100+:-D

[citace]PEN napsal:

Kdy bude Mara100+[/citace]

Tak to si fakt počkáme:-D

[citace]Jiran napsal:

PEN napsal:

Kdy bude Mara100+

Tak to si fakt počkáme[/citace]

Neboj letos je parťák na lodi na Soroya,tak snad se nám zadaří:-P

Poslední den v Norsku nám bohužel začalo foukat,že nešlo vyjet na hlavní fjord.Kluci si chtěli nachytat pár ryb ,že si filety jen zachladí a doma si dají pak čerstvou rybu.Vyjeli jsme i v tom větru jen kousek za most a opravdu se nám pár doršíků a dva polaci povedli.V jednu jsme byli u chaty a začali balit a čistit...no ta nejhorší a smutná práce na konci zájezdu.Trochu nám do toho zapršelo,ale dalo se to .Teď už sedíme v chatě,skoro sbaleno a dáváme si šampíčko na ukončení zájezdu.

Poslední den v Norsku nám bohužel začalo foukat,že nešlo vyjet na hlavní fjord.Kluci si chtěli nachytat pár ryb ,že si filety jen zachladí a doma si dají pak čerstvou rybu.Vyjeli jsme i v tom větru jen kousek za most a opravdu se nám pár doršíků a dva polaci povedli.V jednu jsme byli u chaty a začali balit a čistit...no ta nejhorší a smutná práce na konci zájezdu.Trochu nám do toho zapršelo,ale dalo se to .Teď už sedíme v chatě,skoro sbaleno a dáváme si šampíčko na ukončení zájezdu.

...trocha balení a sušení...

...top nástrahy na polaky a dorše...

Všechny lodě jsou už čisté a čekají na nové rybáře,kteří teď sedí v busu a míří do kempu CK Eden...

...poslední pro Kima...

Rád bych popřál novému zájezdu lepší počasí,ať nefouká a alespoň tolik úlovků,co jsme měli my.

Z rybářského kempu CK Eden se loučí...Losík,Vláďa a Mára45...

Takže, Máro, Radku a Vláďo, pohodovou cestu a 4.6.2015 u ANTALA na pivku a kolínku. Díky za reporty.:-P

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.