Hasvik, NO
temperature icon -9°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -2°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -8°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon -2°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
skoro jasno

Hitra-Grefsnesvagen

Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.

Odpovědět

Zdravím Všechny, vlákno zmlklo, co se děje? Ani Jindra ani Miloš, žádné zprávy?

Jirko,

Asi mají tolik ryb, že nemají čas psát a bebo to tají8-O

Pavle.

Asi nás nechtějí zarmoutit že nám všechno vychytali. :-|:-|

:-D:-D:-Dnikdo si nevzal počítač:-Stak nemají jak dávat sem příspěvky.ale jinak mi volají i nekolikrát za den...taky je trápí počasí dost fouká tak se ještě nedostaly na hloubky a loví spíš kolem ostrúvků.Zatím nej ryba zájezdu je ostroun 104cm.....už najeli makrely,tak je spousta posádek loví...

Ahoj zdravíme vás všechny.Jsme doma.Cesta proběhla v pořádku.Počítač jsem nebral,tak info i fotografie budou postupně.Dovolená i rybolov parádní.Tímto děkujeme delegátúm CA Hitra za krásnou dovolenou.:-)

Zase jedna rybka do sbírky....:-P

Dařilo se víceméně každému.Lovili se všechny druhy ryb ve větším či menším množství.Mníků bylo málo.Ve Froya fjordu jsem neulovil ani jednoho a to jsem prochytal různé hloubky.Ulovil jsem ho až daleko za Kvenvaerem.Polaci byli pěkní i tresky obecné.Používali jsme převážně žluté a žlutozelené nástrahy.Také modré jen s menší úspěšností.

Ahoj Jindro,

Je fajn, že jste dojeli dobře bez komplikací. Máme už to také za pár měsíc a půl a jdeme na ně:-D

Dej ještě nějaké foto8-O

Nádherný polární západ slunce. Norsko nejen o rybách.

Ahoj tak už to bude za 17 a zatím žádné zprávy. Asi v této lokalitě nikdo není. Doufám že se všichni pilně připravujete. Zatím věřím že mi to vyjde a na všechny se moc těším. :-P:-P:-P

Miloš letos opět nezklamal.V autobusu mu spadl na hlavu těžký batoh.S bebíčkem se nechtěl fotografovat.:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Sim napsal: Dnes vyrazil...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!