Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.
Ahoj zdravím vás z Gresnesvagenu.Počasí nádhera,ryby jdou.Velká ryba se musí hledat.
no teda parťáku - vždyť ty se tam vyvaluješ jako ,,to onéééééé,,... - jak to, že tě Radek nehlídá? Asi budu muset doma referovat.....[/citace][citace]JIMMI napsal:
Neboj, to je jen siesta mezi chytáním :D
Jdeme zdřímnout a o půlnoci hrrrrrrr na ně!!!
Dobrý lov i vám! ;-)
Odpovědět
naštěstí máme tady pána doktora psychiatra tak pečuje o duše:-D:-D
Odpovědět
[citace]jigin1 napsal:
naštěstí máme tady pána doktora psychiatra tak pečuje o duše[/citace]
A my měli to štěstí, že ho máme na baráku! :-D
Jen je to psycholog. Léčí duši a místo prášků ordinuje domácí pálenku :-P
Počkáme, jen co přestane pršet a hurá na vodu;-)
Odpovědět
Tak konečně moc vám to přeji. Snad už se to zlepší a budete řádit mezi fjordy. Tak ať se daří.
Odpovědět
No jak píše Květa, přál jsem Vám to z celé duše. Teď asi odpočíváte, museli jste se vrátit k ránu a filetovat. Těším se na Vaše raporty o úlovcích.
Odpovědět
hlásime návrat,bylo to jedno z nejlepších rybaření co jsem tady zažil a to fakt nekecám,report podám později, ideme trochu pospat jsme vyčerpaní
Odpovědět
Nejhežčí letošní ryba..co se týky barvy:-Dtakovou barvu jsemtagy jěště neviděl
Odpovědět
Přímo zlatá, jestlipak vám splnila tři přání. Zřejmě ano když píšeš, že jsi takový lov ještě nezažil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpovědět
Jigine musím Tě pochválit za červeného dorše, ale hlavně za to, že je to akční foto. Budu se snažit take něco takového pořídit.
Odpovědět
Ahoj Pavle.Jsem rád že jste si to konečně užili.Ta treska je krásná.Doufám že jsi jí pustil.:-D:-D:-D
Odpovědět
fotit šlo špatně,většinou se lovilo v noci a sobota byla hektická..My jsme se dnes vrátili z ryb ve 4 ráno...já jsem šel po trofejních rybách ale nic co by stálo za to se nepovedlo...Vnoci nejížději ryby na uplné mělčiny a chytal jsem je v 5 metrech...největší polak co jsem ulovil měl 86cm.Největší celkově co se tady ulovil 92cm...klucí co jedou po nás,ak jim vyjde počasí se mají naco těšit.V noci byli úseky, kde byla ryba na každý nához.Polaky je třeba hledat a najít jejich režim.Nejsou jěště dotřený.teď byla smůla na počasí a 5 dní se lovilo jen z mol,tak je zbytečné dělat nějaké závěry a dávat rozumy:-Dco se týka nástrah hodně dobře zachytaly Slim jeany v kombinaci s 30 gr hlavou...polaky,když jsme je našly, bylo docela jedno co tam bylo pověšený ,akorát v noci světlé barvy a přes den tmavý.Znovu nesklamali flashjigi jak z mola tak i z moře dovedli vyprovokovat i neaktivní ryby...jdu zpracovat fotky a budu je sem průběžně dávat.Dnes už na moře nejadu a budu se snažit dát dokopy ten bordel co tady máme:-D:-D:-D
Odpovědět
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...