Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Hitra-Grefsnesvagen

• Toto téma obsahuje celkem 1,398 odpovědí. Do diskuze (88 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Pavel a poslední změna proběhla před 8 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,126. až 1,140. (celkem z 1,399)
  • Autor
    jigin1
    Účastník
    (984 odpovědí)

Do tychto chvil nikdo nepodal protest ,tak výsledky jsou platné.Všichni byli náramně spokojený a bylo to skvělé spestření v špatném počasí.Sami navrhli,že ak se zítra nebude dát vyjet na moře,tak si meč zopakujeme:-D:-D:-D:-D

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

..ahoj všichni do Grefsu, rád jsem za vámi zajel a bylo to fajn odpoledne a velká sranda..Jigin to hezky zorganizoval a ikdyž foukalo, tak to soutěžící do toho šli naplno…Dávám za 1+..:)

Maska
    Účastník
    (18 odpovědí)

Až mi je smutno že tam niesom:-?

Musela to byť pekná zábava.Pozdravujem všetkých a prajem vám nech už ten vietor ustane.

Tom-Hitra
    Účastník
    (62 odpovědí)

Zdravím kamarády a blahopřeji výhercům soutěže. Nikde jsem neviděl, že by se zapojil do akce můj kolega Vláďa, je potřeba, aby jste zvedli z postele a taky chytal ryby. Tomáš

jigin1
    Účastník
    (984 odpovědí)

Láďa byl na letišti a přijel až na konec,tak aspon čapoval pivo:-DTome choď do kostela a pomodli se za počasí nic rozumnějšího už mně nenapadá…

miran
    Účastník
    (117 odpovědí)

Pavle,musím tě pochválit za super nápad,když nemůžete na moře,tak je vidět,kolik je tam super rybářů,kteří se zapojili.Salmon doufám byl první v zapíjení,to se musí také ocenit….:-D

Salmon
    Účastník
    (603 odpovědí)

miran napsal:

Pavle,musím tě pochválit za super nápad,když nemůžete na moře,tak je vidět,kolik je tam super rybářů,kteří se zapojili.Salmon doufám byl první v zapíjení,to se musí také ocenit….

Souhlasím a zítra si půjdu pro výhru. Cena útěchy by mohla být třeba flaška slivovice :-D:-D:-D

A chválím čepované pivo. Když nejde jet na vodu, tak je super mít tady takový servis!!! 😉

jigin1
    Účastník
    (984 odpovědí)

Dobré ráno z Grefsnu,venku chčie a chčie u nás se v noci nejezdilo i když bylo pár hodin teměř bezvětří..správcová nevydala povolení na výjezd:-S:-S:-Stak se celou noc zapíjel žal:-D:-S

jigin1
    Účastník
    (984 odpovědí)

ted kulminuje příliv tak jsem si byl zachytat na molu;-)3polaci,1 pyskouna jeden kelírek pak jsem to vzdal už jsem byl mokrý.:-S

jigin1
    Účastník
    (984 odpovědí)

jigin1
    Účastník
    (984 odpovědí)

jigin1
    Účastník
    (984 odpovědí)

jigin1
    Účastník
    (984 odpovědí)

Bylo rozhodnuto že se dnes bude konat INTERNATIONAL AQUANTIC CUP lovu rýb z mola…znovu to bude na příliv 16.00 – 18.00 na ceny se vyzbírame,startovné bude jak včera a kategorie taky to samé…dnes pojedem vyzkoušet pstruhové jezerá tak snad nějaké fotky budou…

jigin1
    Účastník
    (984 odpovědí)

Milan z Aquantic teamu už poctivo trénuje:-D:-Dpo včerajšej kritike za špatné výsledky na závodech si to vzali k srdcu:-D:-D:-D

jigin1
    Účastník
    (984 odpovědí)

dněšné závody zrušené pro nepřízeň počasí tak snad zítra…někteří už mají pořádnou depku a uživil by se i psycholog:-D:-D:-D:-Djdeme zkoušet z mola platýzky a nějaké polaky..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,126. až 1,140. (celkem z 1,399)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Hitra-Grefsnesvagen

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...