Hasvik, NO
temperature icon -4°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon 1°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 3°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 27°C
polojasno

Hitra, Froya, Dolmoy a střední Norsko 2016

Pokračování oblíbené diskuze Hitra,Froya,Dolmoy a střední Norsko 2016…

Odpovědět

už se vracejí lovci z dnešního svátečního lovu...polaci jdou jako hutě a keleři oproti loňsku taky vyrostli...polaci si našli nové kopečky pár minut od kempu...pamparáda..!!!!

další devadesátník

Krása, jen tak dál. To znamená, že bude nutno prověřit všechna místa a ne jen ta osvědčená.

Tak pohodovou cestu..žádné problémy....a pěkný ryby..ať koušou...a hlavně...info,foto...ryby jdou letos všude..podle příspěvků a fotek paráda.....

Tak kamarádům na Krakvag Storfosna se daří.

Počasí nic moc .ale...

..včera "jen" 130 mníčka ale konečně se mi taky povedlo povodit si letošní devadesátku polaka...na Gronholmtaren večer pod kelírkama, které polaci zespodu masakrovali k večeři..

Tak hlásím příjezd na Hitru k CK Eden.

Loď už máme,jen trochu víc fouká,tak si zatím chystáme rybařinu a odpoledne na chvíli vyjedeme vyzkoušet....

V turnusu před námi se chytil nej polák 96 a halík 126,tak máme laťku docela vysoko...

Maro nebud pesimista,vzdyt mas sebou nejvetsiho lovce haliku/šroubka/věrim ,ze minule turnusy pekne pokorite, aby byli pekne fotečky a inspirace pro nas ,ktere to teprve ceka.

Máro držím vám palce a těším na reporty:)

Nechte nám tam něco na příští týden, chlapi :-)

Tak kamarádům na Krakvag Storfosna se daří.

Krásný kousky Harty. Doufám, že jsi kámoše dobře vybavil. Musím od tebe doplnit pár věcí. Včera jsem dělal pořádek v bedně a půlku jsem toho vycházel, bo nás loni přelila vlna a měl jsem z toho po roce kovošrot.

Ahoj, tak se tam hezky rozkoukejte, hezky a hodně zachytejte. Naše grupa tam "přistane" hned na začátku června. Tak ještě jednou lovu zdar!

Harty, pamatuješ před dvěma roky? Pojedeš letos na stejné místo?

Maro nebud pesimista,vzdyt mas sebou nejvetsiho lovce haliku/šroubka/věrim ,ze minule turnusy pekne pokorite, aby byli pekne fotečky a inspirace pro nas ,ktere to teprve ceka.

Ahoj Maro, pocasi mate myslim solidni tak to tam poradne rozjedte. a koukej zaprahnout Sroubka at to dostane do ruky :-) tesim se na reporty..

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Od rána máme uloveno 5 krásných...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....