Pokračování oblíbené diskuze
Pokračování oblíbené diskuze Hitra,Froya,Dolmoy a střední Norsko 2016…
už se vracejí lovci z dnešního svátečního lovu...polaci jdou jako hutě a keleři oproti loňsku taky vyrostli...polaci si našli nové kopečky pár minut od kempu...pamparáda..!!!!
Odpovědět
Krása, jen tak dál. To znamená, že bude nutno prověřit všechna místa a ne jen ta osvědčená.
Odpovědět
Tak pohodovou cestu..žádné problémy....a pěkný ryby..ať koušou...a hlavně...info,foto...ryby jdou letos všude..podle příspěvků a fotek paráda.....
Odpovědět
..včera "jen" 130 mníčka ale konečně se mi taky povedlo povodit si letošní devadesátku polaka...na Gronholmtaren večer pod kelírkama, které polaci zespodu masakrovali k večeři..
Odpovědět
Tak hlásím příjezd na Hitru k CK Eden.
Loď už máme,jen trochu víc fouká,tak si zatím chystáme rybařinu a odpoledne na chvíli vyjedeme vyzkoušet....
V turnusu před námi se chytil nej polák 96 a halík 126,tak máme laťku docela vysoko...
Odpovědět
Maro nebud pesimista,vzdyt mas sebou nejvetsiho lovce haliku/šroubka/věrim ,ze minule turnusy pekne pokorite, aby byli pekne fotečky a inspirace pro nas ,ktere to teprve ceka.
Odpovědět
Tak kamarádům na Krakvag Storfosna se daří.
Krásný kousky Harty. Doufám, že jsi kámoše dobře vybavil. Musím od tebe doplnit pár věcí. Včera jsem dělal pořádek v bedně a půlku jsem toho vycházel, bo nás loni přelila vlna a měl jsem z toho po roce kovošrot.
Odpovědět
Ahoj, tak se tam hezky rozkoukejte, hezky a hodně zachytejte. Naše grupa tam "přistane" hned na začátku června. Tak ještě jednou lovu zdar!
Odpovědět
Harty, pamatuješ před dvěma roky? Pojedeš letos na stejné místo?
Odpovědět
Maro nebud pesimista,vzdyt mas sebou nejvetsiho lovce haliku/šroubka/věrim ,ze minule turnusy pekne pokorite, aby byli pekne fotečky a inspirace pro nas ,ktere to teprve ceka.
Ahoj Maro, pocasi mate myslim solidni tak to tam poradne rozjedte. a koukej zaprahnout Sroubka at to dostane do ruky :-) tesim se na reporty..
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...